ALLAH şifa versin
Printable View
ALLAH şifa versin
geçmiş olsun usta...
Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin
çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.hayırlı geceler
gelmiş geçmiş olsun cabbari ustam acil şifalar dilerim sende üzme kendini çabuk toparlar inşallah!
hocam geçmiş olsun ama korkma coçuklar daha cabuk iyileşiyor icin rahat olsun senin yaşadığın heyecanı coçuğa yansıtma hocam ALLAH şifasını verir
öncelikle aslan parçasına acil şifalar diler geçmiş olsun dilekleirmi iletirim 45 dakika bize epey uzun gelmiştiAlıntı:
aynı ameliyetı benim oğlumda 2 haziran 2010 da oldu arkadaşım geniz eti ve bademcik alındı her iki kulağına da tüp takılmıştı ilk başlarda senin duyduğun tüm endişeleri ailecek bizde yaşamıştık sesi bile farklı idi o duymaya alıştığımız ses gitti yerine ince tiz bir ses vardı zamanla düzeliyor kulağa takılan tüp ( çok küçük birşey ) ise zamanla dışarı atacak atmazsa doktor çıkartıyor 3 gün önce sağ kulağımızdaki çıkartıldı kendisi yan dönmüş kulak içinde doktor 2 dakikada çıkarttı.
ameliyat sonrası ilerleyen günlerde düzenli olarak kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin arkadaşım
Önemli olan ameliyattan sonra boğazın iyi korunması usta kanama olmasın en önemlisi o soğuk gıdalarla idare edin aşıraya da kaçmayın tabi... dondurma yemek için birebir fırsat benim oğlan çok seviyordu zaten :)
şimdi geçmişe döndüm ve duygulandım
ameliyata giderken ilaçlı meyve suyu içmişti kendinden geçmişti dün gibi aklımda ...
ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN ....
şu duruma göre beni bir sen senide bir ben anlarımAlıntı:
usta oğlum daha tam konuşamadıgı için ameliyata girerken çok tedirgin olmuştum çıkınca psikolojik birsavaş verdik dogrusu o parçaların resmi bendede var ama sana şunu diyeyim seninkinin iki katı var abartmıyorum:tongue:
Geçmiş olsun.
geçmişş olsun.yavrumuza ALLAH acil şifalar versin