atlanta shine hd almak istiyorum ama yardımıma ihtiyacım ne dersiniz güzel cihazmıdır yorumlarınızı almak istiyorum...teşekkürler şimdiden...
Printable View
atlanta shine hd almak istiyorum ama yardımıma ihtiyacım ne dersiniz güzel cihazmıdır yorumlarınızı almak istiyorum...teşekkürler şimdiden...
Kullanmadığım için bilmiyorum ama yardımcı olmak adına bir kaç Alıntı yazı eklemek istedim.Alıntı:
"merhabalar. shine hd 'yi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. bu konuda uzman sayılmam ama d-smart modülü ile kullanıyorum; görüntüsü mükemmel ve kanal geçişleri hızlı. Ancak f1 yarışlarını takip ettiğimden biss şifrelemesi olmadığı için son iki yarışı izleyemedim. umarım yazılım yeni sezon başlamadan çıkmış olur. atlantaservis yazılımın çıkış tarihi konusunda daha net bilgi verebilirsen sevinirim. bir de arada kapalıyken çok ısınıyor ve açıldığında televizyona görüntü vermiyor. tekrar kapatıp açınca veya arkadaki düğmeden kapatıp açınca çalışıyor."
"Cihazı aldığıma 1000 pişman oldum arkadaşlar. taratıyorum aynı kanalı 5 kez alt alta buluyor. a dan z ye sırala diyorum.sıralıyo enter dedigimde tekrar eski hali uydular arası geçiş tuhaf. normal şifreli örneğin sky lar açılıyor. fakat xxx e geldiğimde fossss. Dreambox vardı onu takıyorum 100 tl lik bişi her kanalı canavar gibi açıyordu. Bilgisatarrdan hiç birşey yapamıyon linux yok içinde çünkü. Satın alacaklar bulaşmasın diyorum. Shine evet yeni çıkmış ama insan hemen bir destek sitesi kurar yardımcı olur. gooogle arat hiç bişi yok.offff nerden bulaştımsa."
Yorumlara bakılırsa biraz daha para çıkarabilirsen HD Box T modelini al derim.
novacam hdberyy tavsıye edebılırım sd yaayınlarda ve hd yayınlarda oldukca basarılı yazılım destegı yuksek kullanımı gayet basıt fıat olarakta 400 tl cıvarı.. ben kullanıyorum vede oldukca memnunum yaklasık 10 yıldırda sd ve hd cıhaz olayının ıcındeyım. saygılarımla
turkıyenın bır numarası vu ultımo ve vu+duo
benim tavsiyem Xtrend ET9000 olur sd hd görüntü kalitesi yüksek dreamboxlardaki gibi sinyal ve ses problemi yaşamazsın
çok teşekkürler
Fiyatttt