ben sizin yazılarınızın üzerine yazı yazdım bir zahmet okuyuverin eyyyy formun eskileri:mad2::mad2::mad2:
Printable View
ben sizin yazılarınızın üzerine yazı yazdım bir zahmet okuyuverin eyyyy formun eskileri:mad2::mad2::mad2:
diyorumki buradaki mesele yi şahsileştirmeyelim biz bu formda kardeş gibiyiz en iyi kararı yargı verecektir bu benim taraftarı olduğum kulübünde başına gelebilirdi ortada ispatlanmış bir şey olmadan ne kadar meraklıyız olayı fanatikleştirmeye bu ligler ne fenersiz ne beşiktaşsız ne trabzonsuz cimbomsuz olur birbirinize yüklenmeyin artık!!!!!
arkadaslar yorumlarımızı kişisilleştirmeyelim adalete güvenelim her takımdanda gözaltına alınanlar var yarg
ı kararı verecektir
aziz yıldırım parasıyla yaptı bu işi para bazen dert getiriyor insanın başına bu olaydan bu ders çıkıyor özetle
bence olay daha farklı eger para ile olsaydı bu işler fener türkiye kupasını alırdı
Türkiyemiz i kaybediyoruz uyan milletim gundem yine degişti:yahoo:
ben neden şaşırmadım acaba? geç kalınmış bir soruşturma umarım suçlular gereken cezaları alır.
fenevbahçe ve aziz yıvdırım sezon hazırlıklarına istanbul emniyet müdürlüğü otoparkındaki çift kale maç ile devam etti.:D
aziz yildirim maçlari sampiyonluklari para ile alabiliyorsa neden 28 senedir bir kupayi alamadi her sene sampiyon olmadi kil payi kaçan iki sampiyoinluk maçi var nedir bu çekememezlik sayet sike varsa cezasini çeksin amaç sampiyoinlugu golge dusurmek gundem degistirmek
sayın yıldo eğer her şeyi dört dörtlük yapsalardı göze batardı ki bu işi bile yapamadılar ellerine gözlerine bulaştırdılar hem biz bunları kulak dolması bilgilerle konuşmuyoruz
savcılık açıkladı tüm tv ler alt yazı geçiyor görüntü artı telefon dinlemesi ses kaydı var
buna nasıl savunma yapıcaksınız demek ki var ki polis öyle küçük bilgilerle kimseyi göz altına almaz takibat 8 ay öncesinden yapılmaya başlamış artık kazıdıkça olaylar çıkıcak