hep birlikte nice yıllara
hep birlikte nice yıllara
daha nice güzel yıllara süpersin SÜPERSAT FORUM
Nice yıllara emeği geçenlere teşekürler
nice yıllara hepinize helal olsun
süpersat forum ve üyeleri 1. yılımız hayırlıolsun nice yıllara
arkadaslar fazla yardımcı oldugumu sanmıyorum ama üstadlar hepbirlikte nice yıllara diyorum.:45:
arkadaşlar hepinizin 1. yılını kutlar nice yıllara ....saygılar
arım bundan sonrada iyi,mutlu ve güzel günler geçirmek dileklerimle sayın modlar ve adminler sizinde emekleriniz ve çalışmalarınız için ayrıca saygılarımı sunuyorum:)
iyki varsınız bilgi paylaştıkça güzel.sizlerden çokşeler öyreniyoruz Doğum gününüz kutlu olsun Nice uzun yıllara.
Nice yillara supersat .Dogum gününüz kutlu olsun.Happy Birdday to you....................................................
hepinize cok teşekkür ederiz arkadaşlar burası sizler le bu kadar güzel oldu bu güzellik tamamen sizlerin güzelliğidir :45: :sunglasses2:
Nİce Mutlu Yillara Hep Beraber
nice yıllara bu siteyi kuranlara emeği gecen herkese sonsuz saygılar vede selamlar
hayırlı olsun dostlarım. başarılarla dolu nice yıllara:clap2:
Sevgilii süpersat forum yöneticileri .....
sitenizi çok sonraları keşfettim.gercekten çok güzel,çokta faydalandım.
emeği gecen herkese çok teşekkür ederim.
daha nice yıllara diyorum.................
EmeĞİ GeÇen BÜtÜn ArkadaŞlara TeŞekkÜr Ederİm BaŞarinizin Devamini Dİlerİm
1 ci yaşını kutlar bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim
Bilgisayarla gerçek anlamda tanışmam 2003 yılında oldu.Forumları keşfetmem ise 2005 yılından itibaren.Şunu itiraf etmem gerekirki gerek uydu sistemleri konusunda gerekse bilgisayar hakkında şu an edindiğim bilgilerin %90'ını forumlar sayesinde öğrendim.Bazılarınca forumlardan elde edilen bilgilerin bedavacılık olduğu savunuluyor.Fakat ben buna katılmıyorum.Forumlar her türlü konunun işlendiği,tartışıldığı ve bir şeyler bilen birilerinin bildiklerini başkalarıyla paylaştığı bir nevi elektronik okullar diye düşünüyorum.Paylaşımcı arkadaşlar özverili şekilde elindekileri herkesle paylaşıyor öğretici oluyorlar.Kısıtlı imkanları olan kişilerde bu sayede en hesaplı ve en kısa yoldan kendilerini geliştirme imkanı buluyorlar.Bu yüzden forumlar günümüz şartlarında çok önemli bir görev üstleniyorlar.Bu sebeple başta Supersat Foruma emeği geçen bütün arkadaşlara olmak üzere düzgün ve seviyeli forumculuk yapan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.Supersat Forumun 1. yaş gününü kutluyor daha nice senelere hep beraber diyorum.Yaşasın forumlar,yaşasın Supersat Forum
Saygı değer kardeşlerim yaş gününüz kutlu olsun.
Arkadaşlar daha öncelri bazı forumlarda bu konularla ilgileniyordum tesadüfen rastladım ve üye oldum inanın site harika takip ediyorum ilk haber burda çıkıyor.Bu çalışmalarınızdan dolayı site yöneticilerini ve katkıda bulunan bütün üyeleri kutluyorum. emeği geçen tüm dostların ellerine sağlık
Nice Yıllara HepBeraber
[başarılarınızın devamını dilerim.
bu kadar bize destek olan üyemiz olduktan sonra sırtımız yere gelmez artık
Bende 1.yaşınızı kutlar başarılarınızın devamını dilerim.
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: iyiki dogdun supersatforum......nice yıllar iyiki dogdun:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :pepper:
Bu sitenin oluşmasında emegi geçenlere çok teşekkürler sizlerle olmak çok güzel...
Tum yazan arkadaşlarımı tekrar teşekkur ediyorum dun 1 ylını kutladık bugun ise 2yılımıza gidecez hep beraber el ele .Mesajlarınız ve dilekleriniz bizler için çok önemliydi sizler sayesinde birdaha anladıkki dogru yer ve zamandaymışız.Tum üye ve görevli arkadaşlarımıza sonsuz tgeşekkurlerimi bir borç bilirim
Birazda geçkalmışta olsa forumun 1 yas gününü kutlarım herkese iyigunler
bencede:45: :45:Alıntı:
tike® Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu ve huzurlu yıllara hep beraber..
Sıkıntılı günlerde dahi hep pozitif enerji yayan; at kurtul saplantısından kendini arındırmış olarak basit hesap peşinde koşmadan ve zor günlerde çarkı döndürmekten başka amacı olmayan, sadece ileriye bakarak zor günlerin çok gerilerde kalmasını sağlayan, kısacası katkısını esirgemeyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
Saygı ve sevgilerimle...