Evet olur sn; orsa
Printable View
Evet olur sn; orsa
DİGİLİNE D+ OK-TPS Ok -BELGESEL OK(23.10.2006)
Yazilimlari Kup 230 İle YÜkleyİn...
BELGESEL OK
D+(TEKILA)OK
TPS AUTO OK
ABSAT AUTO OK
SRG AUTO
SPİCE PREVETİ OK
BİSS FULL OK
SLOTV ok
SİRİUS OK
CW OK
FİXED CW OK
not::kanal kilidi aktıf etmek için
yazılımları yüklmeden önce BL2.19 V 4 kuru kafayı yukleyın
SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın sarı tuş ile keyleri
load default yapın sonra exitten çıkın.
menu sistem kurmaya girin.
kanal kilitli konuma gelin ,sag tarafa geçin.kilitlide iken cihazı arka
anahtardan kapatıp açın.
kanal kilidi acık konuma gelecektir
hani snopy hocam yazılımlar nerede Dıgılıne'dan başka yazılım atmıyorum cihazıma en ıyı menu onda var diye düşünüyorum. şimdiden teşekkür ederim.
geliyor şimdi
Yazilimlar 1.ncİ Mesaja Eklendİ
tsk,ler. emegine saglik .deneyelim bakalim..
teşekkür ederim
12.03.a5 denendi super çalışıyor.tps-D+ vr diğerleri ok.çok teşekkürler snoopy dostum.bu vesileyle sizin ve boarddaki tüm arkadaşların ramazan bayramını kutlarım.
fcw var deniliyor fakat tamamen boş elde girme ile açmıyor lütfen yardım
sadece sirius cw yok.
snopy ustam dijiline 60040dz yazılım yükledikten sonra bazen *** listesi tamamen siliniyor sebebi ne olabilir bayramınını kutluyorum
TPS ABSAT İÇİN EDİTLİ YAZILIMLAR (menuler fcw + biss lidir)
ÖN BİLGİLER:
Yazılımlar btmler gibi kesintisiz çalışmaktadır.
*** değişimini hissetmezsiniz bile : bu sebep ile *** değişiminde aç kapa kanal değiştirme gibi sıkıntılara girmenize gerek yoktur......
YÜKLEME TALİMATLARI:
Farklı model ve marka yazılım varsa yazılımları yüklemeden önce kurukafa yüklemeniz gerekebilir:dosyasını indirip yükleyiniz...
Yazılımlar KUP230 veya KUP 300XP-TR Engineer mode de yüklenecektir.
Bilgisayarınızda KUP230 veya KUP 300XP-TR yok ise
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. DIKKAT : KANAL KİLİDİNİ KONTROL EDİYORUZ VE AÇIYORUZ
NOT: İÇİNDEKİ TALİMATI okuyun....
FIXED CW *** MENÜSÜ SİLİNMESİN DİYE BISS SİSTEMİNE MÜDAHELE ETMEDİM BİLGİNİZE! ORİJİNAL HALİ İLE VERİYORUM.HAYIRLI OLSUN
MENÜ GÖRÜNÜMÜ
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Teşekkürler Arkadaşım Digiline menüsü güzel bende next7600 vardı sunny,kaon yükledim ama bunun menüsü daha güzel hoşuma gitti bundan sonra digiline yazılımı çıkarsa devamlı bu yazılımları yükleyeceğim eline sağlık teşekkürler saygılar,
Evet benimde en sevdiğim menü digiline menüsüdür bence çok hoş ve kullanışlı
Bende merak ettim şimdi bu digiline menüsünü.Resim fln varsa koyabilirseniz çok iyi olur.Belki bundan bööle bu yazılımları yükleriz...Teşekkürler Ustalara
Evet benimda favorim ;)
DİGİLİNE cılar buraya :clap2: :):pepper: :Smiletabar
Arkadaşlar menü sorunu yüzünden sunny den kaon a geçmiş birisi olarak sizlerden bilgi rica ediyorum. menü hakim rengi nedir?kullanımda ne gibi kolaylıkları var. resim filan varsa iyi olur.bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
Sn; ibrahimgozum hemen resmi upload ediyorum
Teşekkürler Sn Mege.Şimdi gördüm resmi.Gerçekten hoş.Emeğinize sağlık çalışmalarınızın devamını diliyorum.
Bence en kullanışlı menü dijiline fakat softcam atınca keyler tamamen gidiyor sebebini bulamadım yazılım için teşekkürler
MEGE arkadaşım herşey için teşekkürler. Eline sağlık
ya bu yazilimin menu kodu nedir saat12 gibi yukledim ama hala menu sifresi 0000 kabul etmiyor.Yardim ltf
arkadaşım bu yazılımda biss yok bilgi verirmisin?
Gercekten İlk ÇiktiĞi GÜnden Berİ Hep Dİgİlİne Yazilimini Kullaniyorum. Çok Memnunum. Şİfreleme Sİstemİnİ GÖsterİyor. MenÜsÜ Mavİ Yazilar Daha Belİrgİn Renkler Daha Canli Daha Ne Dİyeyİm. Şİmdİden Dİgİlİne Yazilimini Hazirlayan ArkadaŞlara TeŞekkÜr Ederİm. İyİ AkŞamlar.
Mege arkadaşım program gayet güzel çalışıyor.Tebrikler....
mege ellerine sağlık
Yazılımlar için teşekkurler @mege
yalnız belgesel açmıyor gibi geldi bana. biss keyler farklı mı?
belgesel keyler ekli değil malesef elle manuel olarak girmek gerekiyor
belgesel için biss 02 ye elle *** girile biliyor
Mege usta, B*ss keylere dokunmadım derken, hiçbir B*ss keyi girmedim anlamında mı söylüyorsun ?
Bundan sonra benimde favorim Digiline yazılımdır.. (Fakat Biss keyleri yoksa, bu defa Kaon yükleyeceğim)
D+ ve ***** keyleri girilmemiş bu yazılıma ( 12.01.A5 ).. başlıkta D+ ok yazıyor ama ...
D*sco keyleri girmeme rağmen açmıyor, 12.01A5, nedendir acaba ? Ayrıca SRG pakette auto çözmüyor..
iyi aksamlar ustalar ben kanal kilidini acamiyorum yardimci olurmusunuz tesekkurler
iyi aksamlar ustalar ben kanal kilidini acamiyorum yardimci olurmusunuz tesekkurler
arkadaşlar bisi elle giriyorum genede açmıyor
menü şifresi açılmıyor arkadaşlar cihaz sunny 1030sky.
Mege usta, şu D+ ve b*ss işini halledip yazılımları yeniden verseniz ne güzel olur.. Böyle olunca, arada bir kendiliğinden kapanıyor cihaz ve her defasında D+ keyleri elle girmek gerekiyor..
İspanya ligi de çalışmıyor.. Ustam hiçbirşey çalışmıyor ki bu yazılımda yaaa.. Bi TPS uğruna diğer herşey gitmiş..
DİGİLİNE D+ OK-TPS Ok -BELGESEL OK(31.10.2006)
BELGESEL OK
D+(TEKILA)OK
CANAL 18 OK
CANAL + OK
TPS AUTO OK
ABSAT AUTO OK
SRG AUTO
SPİCE PREVETİ OK
MEDİAPARK OK
MEDİATECH OK
BİSS FULL OK
SLOTV ok
SİRİUS OK
CW OK
FİXED CW OK
anahtardan kapatıp açın.
crworkslar load default yaptıktan sonra siliniyor bilginize
DİGİLİNE D+ OK-TPS Ok -BELGESEL OK(02.11.2006)
BELGESEL OK
D+(TEKILA)OK
CANAL 18 OK
CANAL + OK
TPS AUTO OK
ABSAT AUTO OK
SRG AUTO
SPİCE PREVETİ OK
MEDİAPARK OK
MEDİATECH OK
BİSS FULL OK
SLOTV ok
CW OK
FİXED CW OK
anahtardan kapatıp açın.
üstadım senin geçenlerde verdigin 31ekim sunny yazılımı vardı onu bulamadım nerde acaba
emeğine sağlık üstad
vay elin dert görmesin benim geçenlerde 31ekim btm yazılımı attım ondahiçbiri açmadı bi sorunmuvardıki isabey yazılımı geri kaldırmış
En güzel Kaon tabanlı yazılım bu, eline sağlık..
d+ bende açmadı neden acaba
yazılım 02/10 mu yoksa 02 / 11 /2006 tarihlimi
valla hakikaten menusu en hos olan bu simdi yukleyecem ...tesekkurler ustat...
3 kasım yazılımları verildi keyler eski
yeni 3 kasım dijiline yazılımı yokmu arkadaşlar ?
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fixed CW menülü TPS Auto Yazılımlar
TPS AUTO
SRG SSR AUTO
FİXED CW OK(Freex'ler + ***wiev'ler yada MCT Paketleri aktif keyleri çıktığında güncel KKE+ *** ile çalışmaya hazır)
Yazilimlari Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İle Yüklenecektir !
ÖNEMLİ:
Kanal kilidi aktif etmek için yazılımları yüklemeden önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile yükleyin ardında yazılımı yükledikten sonra SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın sarı tuş ile keylerin tablolarını teker teker kumandadan sağ tuş la devam edip load default yapın sonra exit'ten çıkın.Menü sistem kurmaya girin.Kanal kilitli konuma gelin,sağ tarafa geçin kilitlide kalmış ise açık konumuna getirip menüden çıkın.Eğer bunları yaptınız ve hala kanal kilidini aktif(açık) yapamıyorsanız keyleri load default yaptıktan sonra cihazı arka anahtardan kapatıp açın kanal kilidi acık konuma kesin gelecektir.
NOT: İSTEYEN BİSS ŞİFRELİ YAYINLAR VE D+ İÇİN SN;İSA YÜKSEL'İN VERDİĞİ GÜNCEL SOFTCAMKEY VE KKE+ DOSYASINI YAZILIMDAN SONRA CİHAZINA YÜKLEYEBİLİRLER.
Teşekkürler Mege eline sağlık.
üstat teşekkürler