teşekkürler hocam..
Printable View
teşekkürler hocam..
polsat hakkın da gereksiz yere ikinci bir başlık olmaması için
konu kapanmıştır
çok teşekkürler ama 4-1-06 tarihli yazılım ile bu yazılım arasında ne fark var
TPS yok
TV CABO AU
DİGİTAL+ OK
TAQUILLA OK
***** PLATIUM OK
ABSAT OK
MEDIAPARK OK
SRG AU
BISS OK
YAZILIMLAR KUP 230 İLE YÜKLENECEKTİR
( exsalansın katkılarıyla )
işi kapmışın biraz eksikleri var ama iyi teşekkürler
Alıntı:
Black_yakuzA Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım yazılımda hepsi ok ama tps aes güncel keyleri gidim multiler yok
ne yaptısam acamadım bilginize
08 A0 F9 1B EA D8 E2 94 0F 3F 6F 04 97 80 F6 83 bu keyleride girdim acmadı
tps yok..
Alıntı:
exsalansa teşekkürler
yazılım destegi olmayınca eas *** açmaz
tamirciye götürdüm öyle söyledi fabrikaya gitmesi lazım dedi kardeş bildiğimden değil....ben yanlış atmışım yazılımı tv ye bağladğım zaman hiç bir görüntü yoktu bende aldım gittim servis öyle söyledi
cihazın ön panelinde birşey yazıyormu...cihazda yazı yazıyorsa flash ta sorun yoktur...
ya arkadaşlar bana yardımcı olacak biri arıyorum bende sunny 1030dcısky var
son iki aydır ekranda donma oluyordu kısa sureli 2-3sn kadar arıza bolumune bak tım parca deyiş yazıyordu onu deyiştik yine devam etti sonra son yazılım attım donma kayboldu aradan bir ay gecince yine aynı donma başlayınca ekranda genişleme oluyor oda nasıl oluyor *** update yazan kızım oluyor sağ us koşede o iyice yukarıya kayıyor çok az kısmı gorunuyor işde o başlayınca ekranda donma oluyor en basit cine5 kanalı onu bile çözmüyor şimdi yine son yazılımını atacam gececek hepsi düzeliyor kanalları çözüyor ama bir sonra yine eski halini alacak buna bir çare bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim...
arkadaşım senin sorunun flaşla ram ın uyuşmazlıgından kaynaklanıyor resimlerde büyüme ve titreme olur sorunun çözümü flaşın veya rem in degiş mesine kadar gider her şeferinde böyle sorunla karşılaşıyorsan yazılım atmana gerek yok cihazı fabrika ayarlarına döndürmen yeterli olacaktır..Alıntı:
mertcan25 Nickli Üyeden Alıntı
rast gelsin
ertex ustam uzun zamandır bu cihaz bende şimdiye kadar oyle bir olmadı yani uyuş mazlık olsa ta başından beri yapmazmıydı acaba neyse dediyini yapacam yinede teşekkürler ilgilendiyin için ustat
sağol kardşe :laugh:
rast gelsin işinizAlıntı:
mertcan25 Nickli Üyeden Alıntı
ustalar!!
mcm europa nın yeni keyini verirmisinz şu an kapalıda izleyemiyorum..
ayın 4 ünde hazır denilmiş bugün ayın 8 i ama ortada hiçbir şey yok fake bunların hepsi
Bende bekliyorum :computer: :computer:Alıntı:
sporty2003 Nickli Üyeden Alıntı
haberler iyi polsatlarda geliyo tamam artık bi cyfralar kaldı ustalar size kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyoruz yazılımları
bi de şu loader 219.0 sorunu var cihazı çok kötü kasıyor cihaz zorlan çalışıyo tazılımların içine neden koyuyolarkine anlamadım gitti
umutsuzluk sarmışsa dört bir yanımızı ne yapmak lazım ustalar... sabretmek mi?
saolun varolun isimi gordu ustalara selamlar
yazılım gayet güzel çalışıyor. exsalans ve emeği geçenlere teşekkürler.
Ellerinize saglık.Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.İyi Bayramlar
mertcan25 kardeş kumandadan P.STD tuşuyla ekranı pal yap donma sorunun ortadan kalkar eğer devam ediyorsa modulün orda 2 adet kond. var onları değiştir
teşekkürler sayın exalans
Tesekurler Safrannext!
But what about 16.00.A1?!!
sunny 9040 cıx pıyasaya surdunuz 11 ncı ayın 11 ınden berı yazılım vermıyorsunuz mesela tps aes keylerı gıremıyorum eger yazılım vermıyecektınız neden bu urunu cıkartıp pıyasaya sundunuz benım gıbı yuzlerce belkıde bınlerce 9040 cıx maduru var bızlerı zor durumda bırakmaya hakkınız varmı ben bu urunden 8 tane sattım bu yuzden verdıgım kısılerle tatsız duruma dustum lutfen buna care bulun saygılarım la
yaaa usta sunny 9030za yokmu tps yazılım
Urime Kurban Bajramin te gjitheve!
Is that TPS AES *** autoupdate ?
Is that D+ work on astra 19E ?
tps autp uptade no :( digital + hispasatAlıntı:
jeffenet Nickli Üyeden Alıntı
You can find TPS AES keys for one year.
You have only to put manually:
007C00 keys 00 and 01.
Happy Kurban Bajram to all of You!
digital+ works fine on ASTRA 19.2
TV CABO AU yapmıyor fff oluyor
DİGİTAL+ OKTAQUILLA OK zaten aynı kanallar sanki farklı kanalmış gibi vermeseniz..
exlanas ustayı bekleyiniz vardır bir çaresi..
selametle..
başka forumda verilmiş onu denedim sorun yok hem d+ ok hemde tvcabo donma sorun u yok canavar gibi yazılımii
hemde tps ok
kasabalı...
diğer forumlar bizi ilgilendirmez biz kendi işimize bakarız..
dediklerini arkadaşlar ilgilenecektir..
ama suçlayıcı ve küçümser üslüplar kullanmayınız..
selametle..
emeğine sağlık exalans ustam
TPS mağduriyetinizi giderdi :) Aes *** kullanmıyorlar şu an için..
Saygılar
sagol usta teşekkürler..acikodada acık su an :)Alıntı:
infiniti Nickli Üyeden Alıntı
birbirinizle çekişmeyi bırakıp şu polsatlara bir yazılım çıkarsanız iyi olmaz mı sayın adminlerim...........
kim çekişiyor anlamadım acılarmısınız.bizim polsatlı yazılım cıkarma gibi zorunlulugumuz yok foruma girenken öylemşi yazıyor yoksa
Alıntı:
aligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
kim demiş adminlerin çekiştigini....:stop2: :stop2: polsat yazılımı bulursanız bizde haber verin......
lütfen gülünç olmayalım :hush:Alıntı:
vay vay vay ne kadar birbirinizi seviyorsunuz böyle gözlerim yaşardı. size hizmet etmediğimiz zaman böyle oluyor demek ki. iyi olabilmek için sürekli şak şaklamak gerekiyor
çok güzel ya devam edin bayramı zehir edin acık alan yazın yazabildiginiz kadar ..ayrıca şak şak cılık eden kim söyleyin
hani polsatlar public olduydu. hani yazılım veriyordunuz. nerede.............
3 mesaj yazdınız 3 de zehir zemberek dolu çok yazık :(Alıntı:
tamam tamam biraz diğer sitelerdeki kişilere kızdım moralim bozuldu. herhalde ileri gittim biraz kusura bakmayın özür dilerim.... arkadaşlarda bu konularda benim üzerime gelince böyle şeyler yazmak zorunda kaldım.........öööööözzzzzzzzüüüüüüürrrrrrrrr...........
evet polsat haclendi yazılımlar var dedik ama yazaılımlarda bazı eksiklerler var yazılımları versek dahi şu an açmaz böyle durumlarda anlayış olun arkadaşlar.her zaman sorunsuz yazılım vermek amacımız ben sizlere d+ müjdesi verdim ve ertesi gün d+ yazılımları verildi eger müjdelere böyle karşılık veriyorsa bir daha müjde vermeyelim saatlerce sizler için yazılım yapıyom bubn en iyi örnegi sevgili ertex74 abimdir bu konuda böyle devam ederseniz açıkca ben yazılım yapmasını bırakırım
az önce ipnizi banladım özür dilemeseydiniz bir daha foruma giremezdiniz..hayırlı bayramlar sakin olun ve yazılım yapan arkadasımız exalans gercekten bırakacaktı lütfen fazla üzerinize giderseniz bir daha yazılımın y sini bulamazsınız..Alıntı:
ayrıca bizim fazla uyeyede ihtiyacımız yok öyle düşünüyorsunuz cok yazılım çok üye gibi yanlıştır bu düşünce
sayın exalans usta bütün arkadaşlara siteyi öve öve bitiremiyordum. polsatların public olduğunu ve bunu sizin yazılım olarak vereceğinizi söyledim. şu ana kadar polsatlı yazılım çıkmayınca prestij altüst oldu.birazda dalgaya alınınca böyle şeyler yazdık.kızgınlık anı ile.....kusura bakmayın.........emeğinizeve çalışmalarınıza saygı duyuyor,takdir ile karşılıyorum..............
ARTIK ÇOK GEÇ:(Alıntı:
arkadaşım verilen yazılımlar exalansın tamamen kendi becerisidir ve bu emeginAlıntı:
maddi yönden hiç bir karşılıgı yoktur sadece sizin taziye olarak sunacagınız
kuru bir teşekürden başka exalans ustayı menmun etmez burada yazılım veriliyorsa bu mevyveyi yemek için daha dikkatli olalım yoksa meyve veren
bu agacı kaybedebilirsiniz...
bayramınızı kutlarım saygılar..
Arkadaşım eğer usta yazılım vereceğim diyipte bunu geciktirmişse bunun mutlaka bir sebebi vardır.Çünkü usta hiçbir zaman makinalara zarar verecek bir yazılım vermemek için çok titiz çalışır.bundan dolayıdırki yazılımları gecikmiştir.Hem yazılımları bekleyen birtek siz değilsinizki yönetimdeki ben ve diğer arkadaşlarımda beklemekteyiz.Sizden ricam biraz sabırlı olmanız ve emeğe saygı göstermeniz.Sağlıcakla kalın.
arkadaşalr ss2 ile polsatlar izleniyor.....neden bu kadar acele ediyorsunuz...yazılım yapmak o kadar kolay olsaydı herkes yapardı...buda demek oluyorki yazılımda exselans arkadaşımız tarafından verilecek...
arkadaşım bu yaptığın ayıp yaniAlıntı:
yahu hiçbirkimse sana yazılım yapmak zorunda değilki kardeşim exelans usta verecem dedi ise verir exelans ustam verdiği sözü tutar burada sana sadece tek bir görev düşer sadece sabır ile beklemek
iyi bayramlar...
sana katılıyorum hocam yahu kardeşim çok acelen var ise kendin yap...Alıntı:
eraslan Nickli Üyeden Alıntı
iyi bayramlar...