ustalar acemiliğimi bağışlasın ama bin ve atm dosya arasındaki fark nedir. ve hangisini atmak gerekli tpsler için. (cihaz sunny 1030).
Yanıtlara şimdiden çok teşekkürler.
Printable View
ustalar acemiliğimi bağışlasın ama bin ve atm dosya arasındaki fark nedir. ve hangisini atmak gerekli tpsler için. (cihaz sunny 1030).
Yanıtlara şimdiden çok teşekkürler.
şu anda tps yok mu ben mi yanlış yükledim selam
isayukse usta son yazılımı yükledim no ave yazıyor 7010dcız lnfo 10.05.21.-cfcb Sw.v02.00.07. hwv12.02.a5 loader v2.1.9v3 c.a.2.2.5 yardım lütfen yardım ederseni sevinirim şimdiden teşekürler:crashs: :praying:
rakadaşlar yardımcı olan kimse Ne İnsanlar Vardır Üzerinde Elbise Yoktur, Ne Elbise'ler Vardır İçinde İnsan Yoktur...
:pepper: :boese157: yokmu
sinyal var arama yapıyorum icbirşey bulmuyor
7010dcız lnfo 10.05.21.-cfcb Sw.v02.00.07. hwv12.02.a5 loader v2.1.9v3 c.a.2.2.5 yardım lütfen yardım ederseni sevinirim şimdiden teşekürler
arkadaşlar en son hangi yazılım çıktı artık karışmaya başladı herşey
isayuksel arkadaşım bu forumdaki 09.09. yazılımları bugün mü çıktı yoks aeski yazılımlar mı
bin uzantılı yazılım editli yazılımlar olarak adlandırılır ve KUP yükleme programı ile yüklenirler. Btm uzantılı yazılımlar orjinal yazılımlar olarak adlandırılır ve Atmup yükleme programı ile yüklenirler
siz olmasanız bizim halimiz nice olur
:45: :45: [/SIZE]usta eline sağlıkkkkk
yazılımlar için çok teşekkürler bende kaon tabanlı cihaz var model AT -7010 DZ
H/V: V10.40.65 loder :v1.0.6 buna nasıl güncel yazılım atabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür.
emeği geçen herkese teşekkürler .
sunny DAR-4040 programını arıyorum arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler
:46:
saol kardeş eline sağlık
:clap2:
arkadaşım merhaba ben atm110 yükleme programını arıyorum nerden temın edebilirim yardımlarınızı beklıyorum
TŞk :45:
suuny usta, cihazım next 2005 DCIZ
info 10.05.21-D24C
S/W V02.00.07
H/W V12.01.A5
Loader V2.1.9 V4
C.A. 2.2.4
yukarıdaki yazılımlardan hangisi uyar? Teşekkür.
ikinci sırada ki 7010 dcız 12.01.A5 atabilirsiniz
KardeŞ 1030 Dciaz Cİhazima Yazilimi 230 İlemİ Atm 110 İlemİ Atacam Yardim
tesekkurler
Sagol KardeŞ
Elİne Saglik
:clap2: bilgi ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin:45:
hemo 6030dcı var sunny 7010dcı yazılım kullanıyorum.Emu dosyalarımda eksik var biss-cw-conax bu dosyaların tamamının olduğu yazılım proğramı lazım yardımcı olursanız sevinirim.:45:
paylaşım için teşekküler
Tesekkur ederim.eline saglık.
Sunny merhaba arkadaşım benim sorunum tamamrn farklı laptopumda RS232 bağlantı kablosu yeri yok bu kaplonun USB bağlantısı ile olanı varmı ve nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim selamlar
nedendir bilmiyorum ama yazılımlar ne atmup110 la ne de kup239 la atılıyor.
Teşekkurler arkadaşlar
sagol dostum
elinize ve emeğinize sağlık arkadaşlar
Emeği geçenlere teşekürler.
tesekkur
Tüm emeği geçenlere teşekkürler
yazılımlar çalışmıyor
evet bende yeni yükledim ama açmadı
sagol usta
Arkadaşlar eski yazılıma bu rağbet nedir. Konuyu kapatıyorum bu 1 ay öncesinin yazılımı yazılımlar haftalık veriliyor artık