:pepper: :pepper::pepper: bende burdayım arkadaşlar :pepper: :pepper: :pepper:
:45: :45: :45: en buyuk galatasaray:45: :45: :45:
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2::clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
:pepper: :pepper::pepper: bende burdayım arkadaşlar :pepper: :pepper: :pepper:
:45: :45: :45: en buyuk galatasaray:45: :45: :45:
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2::clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
buraya kadar olan aslanlar eklenmiştir bu sayfanın coşkusu bitmesin bütün aslanlar gelsin az kaldı stres bastı :praying: :praying:
bende geldim son 25 dakikada yetiştim
arkadaşlar son 20 dakikada bende yetiştim hadi hayırlısı olsun
işte taze kan ben de varım..
galatasaray akıllı oynamalı topu tutmalı ayağında fener gs bakarak daha fazla hata yapan bir takım.. kontra ataklarla neticeye gidebilir...
bence skor herne olursa olsun ama bu maçta kazanan türk futbolu olacaktır....
saygılar....
yeni aslanlar da eklendi galatasarayımıza başarılar diliyorum
uefa sampıonu galatasaray
arkadaşlar benide ekleyin.. en büyük GALATASARAY
gerets istifa:devilprv: :boese157: :boese157:
yine hakeme takıldık.yinede şampiyon cimbom
Beni de Yazın. Ama şanssızlığın böylesine....:(
bizi de yazın m.haluk şen, ali şen , mehmet şen
ya ailecek yazın
buraya kadar olan arkadaslar eklenmiştir buruk bir gece ama ne yapalım kader
bu arada isim yazdırmak isteyen arkadaslar ismimi ekleyin diye bir not bırakırlarsa seviniriz çünkü liste bayagı bir arttı kontrol edemiyoruz saglıcakla kalın aslanlar
benide yazın listeye
tamam dır dostum yazıldın
selçuk dereli neden penaltımız vermedi son dak korkak luganaya kırmızı kart görmesi lazım FB türkiyede fener gasaray maçını yönetecek hakim yok dostlarım selçukdereli 2_GS 1 önümüzdeki maçlara bakçayız iyigünler:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:
Benide yazabilirsiniz. Yönetim ve aziz yıldırım bütün hafta ağladılar, duygu süistimali yaptılar, Federasyon ve hakem ağızlarına birer parmak bal çaldılar. Siz G.S ya maçı vereceklerine inanıyormuydunuz? Bir şayia var. Song un problemi tansiyon düşüklüğü değil zehirlemişler. Fakat basına yansıtmıyorlar. Siz şike olayının üzerine gidileceğini her halde düşünmüyorsunuz. İstanbulspor a giden 600 milyar olayı nasıl kapandıysa (Aziz in askerlik olayı gibi) buda kapanacak.
arkadaşlar benide yazın her zaman galatasaray şampiyon
arkadaşlar beni yazın _DRAGON_
Tamamdir Dostalr Eklendİnİz Zaten Sİzler Hep Buradasiniz
Bugun 100 Ü Tamamlarmityiz Sİzce?
Emre Elektronİk (emre-sena)
Bende burdayım arkadaslar
tamamdır dostalar kaydınız yapıldı kartlarınızı yollacam bir ara:) topiğimiz en renkli topik olma yolunda hızla ilerliyor....
beyler benide ekleyin oraya şu hakemlerden çektiğimizi kimseden çekmiyoruz fenere bravo yine parayla aldı maçı
cabbari abi ne dersin bugun 100ü tamamlarmıyız???
benide unutmayın.
benide ekleyin
77 olduk beyler böyle giderse bu topiğe bir tane yazıcı katip alırız ben bir bayan katip ilanı vereyim gazeteye :)
Feneri yenseydik 100 değil daha fazla olurduk ama herkes bu gün neşesiz benim gibi tek bir tesellim olacaktı Grets kovulsaydı ama oda olmadı yazık oldu dünkü maça
ne yapalım saglık olsun biz elle kolla oynamıyoruz o oyunu bilmiyoruz biz ayakla oynamasını biliyoruz o yüzden de böyle oluyor bende cok üzgünüm ama ne yapalım bari kötü günümüzde bereber olalım arkadaşlar bir birimize moral oluruz en azında ben bu topiğe giren herbir galatasaraylıya seviniyorum :)
savasuyar
okan abi nerelerdesin yaju ver abi coşkuyu sensiz olmuyor :)
artık eskisinden daha yogun forumdayım alpercim coşmaya başlıyorum,, yavaş yavaş eski günlere dönüyorum yakında cabbari ile senin resimlerinizi yayınlarım :sunglasses2: :sunglasses2: hey gidi günler hey
vallahi ya yapıyoruz bazen bizim o da da nostaljiler ugra oraya abi hehee sen den korkulur hımmm
valla bu akşam 100 zor gibi gözüküyor haydi cimbomlular okuyun bu başlıgı ve siz de adınızı yazdırın tüm cimbomlular bu bölüme iştirak etsinler haydi aslanlar
listeye beni de ekleyin antigs28
:clap2:
tünaydın aslanlar nasılız bugun???
beni de yazın
tünaydınlar herkese.vay ortak napan derim ya.
beyler bende burdayım armar da ölümüne cimbombomludur benide listeye ekleyin
hoş geldiniz arkadalar hemen ekliyorum
beni de ekleyin,cimbomlular listesine
benide kaydediver ASLAN kardeşim
arkadaşlar bende burdayım her zaman ve her yerde en büyük cim-bom-bom
benıde ekleyın cimbom lu olupda buraya katılmamak olurmu
Arşimet
Benide kaydedermisiniz..
hoş geldiniz arkadaşlar nasılız bu arada
100. aslan parcasına az kaldı beyler hadi bakalım