teşekkürler
teşekkürler
tşk..:ty:
tşklr
şunun yapılışını resimlerle en başından sonuna dek buraya koyarsanız ben gibi bir çok site sakinini eminim memnun edeceksiniz....
emeğinizi sağlık
Paylaşım İçin teşekkürler. Samsung 40D6000 model televizyonuma programı indirdim ve sorunsuz çalıştırdım. programda kayıtlı online ip tv'lerden yayında olanları sorunsuz izleyebildim.
Farklı bir kaynaktan üyesi olduğum IP tv'ye ait adres bilgisini nStream.xml dosyası içerisine ekleyip USB disk ile tv'den açtım, fakat ekrana pembe ağırlıklı karıncalı bir görüntü geliyor, seste sorun yok.
Yayın formatı mı uymuyor acaba? Farklı IpTv programlarında da aynı pembe karıncalı ekran sorunu ile karşılaştım. PC'de sorunsuz izleniyor ama TV'deki durum bu.
teşekkürler deneyecegim
TEŞEKKÜRLER
:wave: teşekkürler
Teşekkürler
Bende samsung F7000 var bu uygulamayı yükleyebilir miyim. Resimlerle anlatırsanız çok memnun oluruz. Saygılarımla...
tşk ederim
arkadaşlar c653 de kullanabiliyormuyuz acaba
arkadaşlar ue40es6300 samsung tv ye olurmu acaba cevap bekliyorum
tşk eline sağlık
Daha öncede sordum ama kimseden cevap alamadım. Anlayan arkadaşlar lütfen yardım.
''Es7000 serisinde usb den çalıştırdım ve problesiz çalışıyor.
anlayamadığım kullanıcı adı ve şifreleri nereye gireceğiz ve neden gerekli.
kanal ekleme için start xlm içine nasıl yazacağız. teşekkürler''
teşekkür
herkeze iyi forumlar
samsung 40es8000 serisi smart tv aldım kurulum daha gerçekleşmedi...
merak ettigim bişey varr yardım edrsenız Memnun kalırım... NstreamPlayer yukledigimiz'de ip'tv sorunsuz izleyebiliyormuyuz kullanan arkadaşlar memnun mu
lg lm640s içinde böyle bir uygulama var mı?
Yokmu arkadaşlar kullanan
paylaşım için teşekkürler
teşekkürler..
ben yükledim gayet güzel dünyanın filmi var emek verenlere tsk ederim..TV model:TVUEES6340
Arkadaşlar bu sadece Samsung ve LG içinmi. Selamlar..
teşekkürler deneyelim yorum yapalım
bu type icin ozel program varmi
arkadaşlar es 6300 samsung led tv ye olurmu lütfen yardımcı olursanız seviniririm
elinize sağlık deneyeceğim..
VESTEL SMARTLAR ICIN YOKMU ARKADASLAR
Teşekkürler
Teşekkürler
bravo
Tskler
tşkler
çok saaolll
tskler
arkadaslar ben her türlü denedim ben usb ana yüzüne attim dosyayi ama yükliyemiyorum
es 6300 samsung led tv ye olurmu yardımcı olursanız sevinirim
ÇOK SAOL
++++++++++++++++++++++++++++++
Paylaşımınız için teşekkürler. Umarım becerebilirim.
Teşekkürler...
Arkadaşlar bu uygulama sadece LG ve Samsung Televizyonlar için mi. Philips , Vestel veya başka marka Smart Televizyonlarda çalışıyor mu. Yada Bazı TV Markalarının bazı modellerinde mi çalışıyor. Ben ve Bazı arkadaşlar defalarca sormamıza rağmen bir cevap gelmedi. Konuyu bilen arkadaşlardan bir cevap bekliyoruz. Selamlar..
tşklerrrrr:ty:
paylaşım için teşekkür
teşekkürler ellerinize sağlık
tşklrr
vestel smar tv için nasıl yüklicez
EMEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
philipsde deneyeceğim
Bende yüklü fakat yarısı türkçe yarısı rusca acaba bu daha yeni bir sürüm müdür?
içerik aynımıdır?
olmuyor neden bilmiyorum usb stike yükledim acilmiyor appler
tesekkurler
tşkler
Ben de yeni deneyeceğim. Merak ediyorum.
güzel paylaşım.tşkler..
paylaşım için teşekkürler