Teşekkürler...
Printable View
Teşekkürler...
saolasın arkadaşım
paylaşım için teşekkürler
thanks
merci beaucoup pour le menu français nous
souhaitons d'ajoutez la langue française surtout
sur s/w model ek60040 merci infiniment et bonne
chance
Hangi kup ile yüklüyoruz? Emeğine teşekkürler.
farketmez hangisi olursa olsun 230-240-250-3.0
tesekkurler
Teşekkurler Mege
16 daki belgesel acikmi
*** v mct freextv
EmeĞe Saygi TeŞekkÜr...
paylasım için tesekurler.
sağolasın arkadaş teşekürler
@mege Teşekkurler yazılımlar icin ama ne yazıkkı FIXED CW ( CONSTAND DW ) MENU var ama CONSTAND DW *** eklenmiyor bıldılerınıze herkese iyi seyirler.
tesekkürler dostum eline saglik
Mer30
yazılımı bekliyordum emeği geçenlere teşekkürler
emeginize saglık
Bu yazılımın normal boarlarada olması dez avantaj
yazılım multılerı acmıyor yenı yukledim...
eline sağlık mege
paylasım için tesekurler.
kardeşler bunlar hotbirt uydusundamı açıyor
teşekkürler
teşekkkürler..
eyvallah kardeş teşekkürler ...ama niye ingilizce yaaaaaaa....
Paylaşım ve açıklaman için teşekkürler...Umarım next in diğer modellerinide araştırıyorsundur :)...
eline sağlık teşekkürler
eline saglık
Teşekkurler Memedim
merci beaucoup memedim pour la langue française
nous souhaitons de l'ajouter sur les autres softwares
et surtout model ek60040
Tesekkur ama
tps va absat calısmıyor keyler degismis olabilirmi?
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fixed CW menülü TPS Auto Yazılımlar
TPS AUTO
SRG SSR AUTO
D+ OK
BISS FULL OK(Belgeselde var)
FİXED CW OK(Freex'ler + ***wiev'ler yada MCT Paketleri aktif keyleri çıktığında güncel KKE+ *** ile çalışmaya hazır)
Yazilimlari Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İle Yüklenecektir !
ÖNEMLİ:
Kanal kilidi aktif etmek için yazılımları yüklemeden önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile yükleyin ardında yazılımı yükledikten sonra SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın sarı tuş ile keylerin tablolarını teker teker kumandadan sağ tuş la devam edip load default yapın sonra exit'ten çıkın.Menü sistem kurmaya girin.Kanal kilitli konuma gelin,sağ tarafa geçin kilitlide kalmış ise açık konumuna getirip menüden çıkın.Eğer bunları yaptınız ve hala kanal kilidini aktif(açık) yapamıyorsanız keyleri load default yaptıktan sonra cihazı arka anahtardan kapatıp açın kanal kilidi acık konuma kesin gelecektir.
paylaşım için teşekkürler
@mege Teşekkurler yazılımlar icin FIXED CW ( CONSTAND DW ) CRYPTO *** menulu ama ne yazıkkı FIXED CW ( CONSTAND DW ) CRYPTO *** menusu bonboş eklemeye kalktiğimda ekleme yapmiyor benım bıldiğim FİXED CW ( CONSTAND DW ) CRYPTO *** menulu yazılımlarda ( CONSTAND DW ) CRYPTO ***'ri ciktiğinda ekleye bılıyoz yoksa benmı yanliş bılıyom.
emeğin için teşekkürler
Evet normalde senin dediğin gibi olması lazım ama şuanki radiac la mecburen editlediğin zaman götürüyor cw mensünü (cw bölümü olmadığı için) bu yeni olan bişi diil biliyosundur uzun zmandır böyle ama kk+ ile yada softcam atınca cihaza keyler yerleşiyorda kanallarıda çözüyor o yüzden şimdilik malesef böyle başka bir yöntemi varsa paylaşan olursa herkesde bilir
tskler emegın ıcın kardes
@mege Araştirma icerisindeyim bulunduğunda gerekli yerlere bıldırcem merak etmeyiniz zaten bu olay uzerınde yoğunlaştim işallah en kısa zamanda meyvelerini vercek şimdiden tum uyelerımıze iyi seyirler herkese kolay gelsın
fixed cw *** eklemk için keyi yazdıktan sonra kumanda üzerinde bulunan üst tarftaki kanal artı tuşuna bir defa basın ok deyin hafız alıyor ve *** ekleniyor
proplem;benim nextvision 8050 dci var h vesi 1201A5 buyazilimi attim ama tps ler dahil hic birini acmiyor load devolt yaptim fix cw ve cw vork bolumunde *** gorulmuyor lutfen yardim
@silgi Cıhazınızdakı KANAL KILITI'ni acık konuma alınız eğer alamazsanız cıhazınıza BL 219 V 4 LOADER'i yukleğiniz
Teşekkurler @mege
Arkadaşlar tps ler açılmıyor bilginize link te sorun var galiba ilgili arakdaşlar lütfen kontrol etsinler. Editlenmeden buraya vermesinler bizde buradan faydalanmak için alıyoruz sonra sorun oluyor. Emege saygılar......
teşekküler dostum bu arada alfa kardeş kaon mavi menülü yazılımara destek vercekti beklemekteyiz saygılar
Üstad Next Ye-2005D Fta Cihaza Yanlış yazılım attım !!Alıntı:
Şimdi cihazda Tık Yok !!..
Ama Jtang dosyaları içinde çıkan Hyper terminal Proğramı ile okuttuğum da Flash ın Üzerindeki son loader ile ilgili bilgi veriyor.( 6.18V2 Feb 11.2004 - Flash ID 0x234a com ID 0x0010F )
- Bu Cihazlarda Jtang Olayı Varmıdır ?
- Var ise Board ın Üzerinde Jtag kablolarını nereye Lehimlemek gerek ?
- Bu cihazların Konuyla ilgili çözüme ulaşılabilmesi için anlayabileceğimiz Resmi veya Şeması varmıdır?
Nokta Falan Yok Üstadım.Alıntı:
Ama cihaza power geliyor.
Jtang bölümünde Next 5000 ler için bir yöntem( loaderi aç + cihaz üstünden standby ve menü tuşlarına basılı tut öyle dene demiş ) önermiş bir arkadaş onu da denedim ama yine bir yol katedememdim.