TPS keyleri degişti keylerin yazılıma fixlenmesi gerekiyor.
Ne kadar çabuk olursa okadar uzun omurlu nagra2 desteği unutlmaz inşallah çok az modeli var ama neden yazılımda zorlanıyor anlayamadım
hocam 4222 cı cihazım var test yuazılımı dediğiniz yazılımı atmıstım biss kanalları calısmıyordu sürekli nete girme sansım yok su anki yazılımla çalısıyormu?basket belgesel hiçbiri yoktu fark varmı yard için simdiden tskrler
ne zaman yazılım çıkacağini bilen varmı
tps ler artık açılmıyor.yazılım veya soft cam dosyası gelecek mi? yine bakıyorum sunny ve kaonlarda yazılım aynı gün çıkıyor ama acikolardan bir haber yok..........:46:
serkan yılmaz hocam forumunuza yeni üye oldum
bu forumdaki ilk mesasjımdır
çalışmalarınızı ve araştırmalarınızı başka forumlardan yaklaşık 3-4 yıldır izliyorum
teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.
Arkdaşlar bu yazılımda cw desteği varmı. Jetix ve cartoon network izleyebilirmiyiz
serkan yılmaz bu yazılkım gm 11000 serilerinde atılıyopr anladığım kadariyle fakat benim cihaz gm 30700mx hangi yazılımı atmam lasım aciko dan bilgi veriseniz sevinirim
serkan hocam bu yeni yazılım çok süper oldu eski yazılım uyuz ediyordu suan absat tps falan gitti gerci dün aksam absat kanalları ve arda multiler acılıyor fakat 1 dakika ya izliyorum ya izleyemiyorum sonra sifreye giriyor artık 15 dakika gelmiyor normalde olması gereken bu mu yoksa benim cihazdamı sorun var galiba sizin tps auto dediğiniz seyi çok ii anlamadım ama cryptoworks lar falan açık cihazım 4222 cı
arkadaşlar ben 4222 cı ya yazılımı yükledim fakat sadece bir gün kanalları izleyebildim.bu gün epey uğraştım açılmıyor keyler tekrar mı değişti acaba vede biss bölümündeki kanallar çekmiyor.yardımmmmmmmm
Yazılımda TPS VE ABSAT Paketi çöktü arkadaşlar
Arkadaşlar bu son yazılımla D+ ları çözebiliyormusunuz? Ben GM 11400 cime yükledim ama şifreleri doğru girmeme rağmen açılmadı. Sizlerde durum nasıl? Acil olarak bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılar.
Sağol Serkan kardeş. Bende eski acikoyu tekrar yükleyim bari napalım. Yardımın için teşekkürler.
Saygılar.
Ayrıca LA LİGA Futbol Yayınlayan Kanalıda açılmıyor malesef.
serkan hocam dediğiniz kanalı izlemek için bis bölümüne
yeni *** satırı ekleyip keylerini girmeme rağmen kanalı açmadı
ancak yine bis bölümündeki mevcut ilk satırdaki keyleri değiştirererk
bahsedilen kanala ait keyleri girince kanal açıldı
ayrıca aynı işlemi diğer *** satırlarında yaptığımızdada açılmıyor
saygılar..
Yazılımdaki eksiklikleri söyleyecez bakalım arkadaşlar.Emre usta ilgilecektir bu olayla merak etmeyiniz..
Bu yazılımın en büyük artısı tps keyleri satırlara girince açıyor. daha önceki yazılımlar açmıyordu hex dexlerle uğraşmaktan kurtuldum yalnız 6.9.2005 tarihli yazılım yüklü iken cihaz x cam orionu destekliyor her iki slottada yer alan orion modüllerdeki yasal ***** kartları geçiş yaparak açıyordu. buy yazılımda emu açık iken x cam orionu takınca emu kitleniyor. ve her iki slot aynı anda çalışmıyor.Birde E! ve Jetix cw olarak bu yazılınla açıyor. Cartoon network ise açılmıyor.Bu kanal diğer cihazlarla acaba açılıyor mu?_
D+ ı test edin, *** yoksa *** girin
TPS yeni liste eklidir.
Arkadaşlar yazılımı birinci mesajdan alabilirsiniz..
emre abi süpersin sen
Arkadaşım Teşekkürler.
D+ çalışıyomu bir bakında haber verin... Ben deneyemedim.
ntv falan eklenmişmi hocam birde 4222cı ya ekleyebiliyoruz değilmi
d+ denedim calışıyor ellerin dert görmesin teşekürler benim cihaz 11400 dönüşümlü acıko ya cevirdim gayet iyi calışıyor.
ya ustacım bunu yaparken şu okeyde bekleyince kilitli kanal 30 saniyede açılıyor bunuda bir düzeltelim çaLIŞMALARA TEŞEKKÜR EDERİZ iyisiniz
Arkadaşlar yazılımı fırsatı olan birisi deneyip sonucu yazsın lütfen. Valla sen olmasan empresario kardeş GM 11000 sericilerle, Acikocular ortada kalakalmıştık. Ellerine ve emeğine sağlık. Teşekkürler.
Saygılar.
D+ nedir arkadaşlar? Okudum ve anlamadım da...:(
Teşekurler emre hemen deniyorum
tşk ler emre yazılımlar için
Yazılımd d+ lar acıyor.tps auto hayırlı olsun . aciko buyuksun
Yazılımlar gm nin ci ve cim modellerinde sorunsuz çalışıyor...tps ler 30-40 saniyede açılılıp bissler full çalışıyor...
fakat gm 20200 fta da 4221 fta yazılımı yüklenince cihazda ses sorunu ve ön display yok oluyor...
Ustalara teşekkür ederiz. Elleriniz dert görmesin.Bu makinayı aldığım için pişman olurken imdadıma yetiştiniz.Çünkü diğer makinalrda güncel yazlımlar hızla gelişirken aciko biraz geri kalmıştı.Sağolasaınız
Ustam bu keylerde biss menüsünde hala ispanya liigini yayınlayan kanalın keyleri yok. Birde tpslerde takılma oluyor bu normalmi
serkan kardeşim aciko yazılımları için şahsınıza çok teşekkür ederim.Elinize sağlık.Çalışmalarınızda başyarılar dilerim.
usta bu asfa 4222cı yazılımını aciko 4222 cihazıma yükledim tps hariç hepsini açtı bir tek tps paketini açmadı neden olabilir
yazılım tarihi 06 11 2006 olmasına rağmen
tpsler full ve takılmadan açılıyor 4225 sky
yazılımı godmaster 11400 yükledim sinyal olduğu halde kanal bulmuyor
paylaşım için teşekkürler
ustam 4225 sky sorunsuz çalışıyor fakat 4222 cı yeni yazılım yüklememize ve *** reset atmamıza rağmen tps paketini açamıyor yaklaşık 10 dak. dır kanal üzerinde bekliyoruz ama sonuç yok...
sorun ne olabilir?
saygılar
şu anda tekrar cihaza reset attım yazılımı 2 kere yükledim *** reset ve işlem tamam şu anda açıyor emeklerinize sağlık
Merhaba, bugün Aciko 4225 için olan yazılımı Goldmaster 15400 CIM receiver attım herhangi bir sorun olmadan. Bootu attım önce ve sonra yazılımı. Receiver açılınca check new firmware diyor ve ne cihaz üstünden nede kumandadan hiç bir komut almıyor. Ne yapılabilir? Sadece fişi çekmek kalıyor cihazı kapatmak için. Saygılar...
arkadaşım yazılımdan sonra tekrar boot atman gerekiyor. boot yükle düzelmesi lazım.
harikasınız elinize saglıkkk :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Kanallar açıyor super sekilde..
HERŞEY SÜPER ÇALIŞIYOR. BİRDE TPS YAZILIMI CUMA DEĞİŞİYORKEN MESELA CUMATRESİ GELEBİLSE ÇÜNKÜ MAÇLAR SÜPER FİLMLER HEP HAFTA SONU:praying:
evet hocam ya goldmaster 9400 lere falan her hafta çıkıyor su acikolarada çıksa mümkün olmazmı ayrıca ntv konusunda gelişme varmı
11200 e 4221fta yazılımı attım recevıer calısıyor ama cıhazın üstündekı yazılar gıttı bı sakıncası varmı yardım