/teşekkür ederim bende bundan önce seul 5000 verdı next ilk digital 2000 cı pulos vardı kartlı süksel elentoronikle tartıştım yazılımdan dolayı enson korx funAlıntı:
pıus var teşekkür ederim iyi günler memoli gardaş
Printable View
/teşekkür ederim bende bundan önce seul 5000 verdı next ilk digital 2000 cı pulos vardı kartlı süksel elentoronikle tartıştım yazılımdan dolayı enson korx funAlıntı:
pıus var teşekkür ederim iyi günler memoli gardaş
teşekkürler üstadım fabrika ayarlarına dönüp tekrar yazılımı yükledim server geldi kendi serverımıda ekledim sorunsuz çalışıyor cccamda tek sorun 23.5 derecedeki şifreli kanalları açmıyor daha öncede bu cihazlarda aynı sorun yaşanmış ve yazılımla düzeltilmişti. emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. saygılarımla.
memoli ustam verdiğiniz yazılımda cccam süper çalışıyor fakat 23.5 derece ve 19 derece astra uydularında bazı paketler açılmıyor örneğin canalsat fransa gibi özellikle hd kanallar açılmıyor. bu sorun daha öncede olmuş ve yazılımla düzeltilmişti ayrıca webten bağlanıp iptv eklmesi yaparken cihaz anında kilitleniyor ve ancak fişi çekip takınca düzeliyor.imkanınız olursa bu konulara bir el atarsanız memnun olurum. teşekürler-saygılar.
fırsat bulursam sizin cihazla ilgilenecem diğer modellere yazılım hazırladığımız için biraz sürebilir ok şuan bu şekilde kullanın içinde 3 aylık fix full serverde var güle güle kullanın
çok teşekkürler üstadım.saygılar.
Teşekkürler
eline sağlık
Tessekürler
tesukrler
tşkler
teşek
GÜNCEL YAZILIM
korax mini hd ip tv box icindeki Server yok oldu cihazi yeni aldim cökmüstü kurtarma programi ile kurtardim, ama icindeki Server gitti tekrar hediye bir yillik serveri nasil bulurum
TEŞEKKÜRLER
teşekkürler
kulanmadım hiç bir bilgiye sahip degilim
teşekkürler
slm ben korex mini hd aldim ama yuotup acilmiyor acaba nedendir
paysaşim için tşk.
Teşekkürler
teşekkürler
korax x mini hd için gerekli yazılımı indirerek usb ile güncellememe rağmen hala sinyal yok diyor yardımcı olabilirmisiniz
elinize sağlık
eline sağlık dostum..:wave:
thank you
GÜZEL PAYLASIM
inş olur deniyelim:49857458:
ustalar kolay gelsin bende x mini full hd cihaz var bana kafayı yedirecek otomatik güncelleme yaparken uyus ediyor napıyım bi yardım ALLAH RIZASI için
Hayırlısı olsun
korak mını alıcı yazılım yükleme
:ty: çok teşekkür
teşekkür
teşekkür ederim.
TSKLER!
güncel yazılım var mı? türksat 4a yı görmüyor varsa linkini verecek yok mu? :49857458:
korax x mini hd cihazım var bütün kanallar gitti ne yapmam lazım yardım edin lütfen 0535 283 83 71
TSKLERRR
tesekkuler
TSK ELİNİZE SAGLIK
teşekkürler
merhabalar korax full ultra hd turksat 4a nasıl ayarlarım yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkğrler başkan
emekleriniz için ellerinize sağlık. Korax ultra Hd için yeni güncel bir yazılım varmı şimdiden teşekkürler.
Turksat 4a'yı da kapsayan bir güncellemedir inşallah.
Teşekkürler.
teşkürler emege
Alıntı:
:49857458:
KORX HD
KORAX HD
:rockon:teşekkürler
teşekkürler..
umarim bu 4a yi kapsiyordur. eger baska mesaj atmazsam hic bu yolu denemeyin arkadaslar. ben neticeler hakkinda size bilgi vericem
Türksat 4a uydusuna geçtik. Ancak ben söylendiği şekilde istediğim kanalları bulabilmiş değilim. Bu korax cihazımın yazılımının eski olmasından kaynaklanıyor olabilir mi? En çok izlediğim kanallar Fbtv ve halk tv ancak bu kanalları hiçbir şekilde çıkartamadım yardımcı olurmusunuz?
tşkler
korax hit. mini hd yazılımı inip işime yararsa allah razı olsun...
teşekkürler