Kardeş senin alıcına Aciko 4225 sky yazılımı uyar. Onu yükle. Sonra kanal listesini yükle arkasından da boot dosyasını atmayı unutma. GM 11400 cim yazılımlarının içinde bulunur boot yazılımı.
Saygılar
Printable View
Kardeş senin alıcına Aciko 4225 sky yazılımı uyar. Onu yükle. Sonra kanal listesini yükle arkasından da boot dosyasını atmayı unutma. GM 11400 cim yazılımlarının içinde bulunur boot yazılımı.
Saygılar
yükledim aciko yazılımını ve kanal listesini başarı ile attım.Fakat bu sefer de Tv cabo lar gitti.Bunun için ne yapmalıyım ?
Yüklediğim aciko yazılımı Kasım 2006 sanırım.Ustalar birde şöle bi problem var.D+ keylerini girince tequila kanalları 25 saniye açık kalıyor ve ondan sonra şifreli kanal diyor.Eğer cihazı kapatıp açarsam bi 25 saniye daha izliyorum ve sonra tekrar şifreli kanal uyarısını alıyorum.Bu yüzden aciko Nisan yazılımını forumda göremediğimden nerde bulabilirim ?Eğer bunu yüklersem D+ larda yaşadığım sorunu yaşarmıyım ???
arkadaşlar be bu yazılımı yükledim ama multileri açmıyor şifreli kanal diyor 30-05 2007 yazılımı bu yukarıdaki yazılımmı.cihaz 11400cım aciko menulü ama açmıyor.emeğine saygılıyım ellerine sağlık lütfen bilgilendirirseniz.sevinirim
emmi kardeş ben yeni yazılım yükledim ama açmıyor multileri aciko menülü 11400cım cihazım ama açmıyor.lütfen yardımcı olurmusun
borsa53 kardeş şimdi yükleme yaptım multileri açmıyor sen açabildinmi bende 11400cim var
yanlışmı yapıyorum anlamadım
30300 sky sofkamı attım da kanal listesini atmadım atmak illa gerekiyormu ha birde hiçbir kanalı açmıyor
Arkadaşlar softcamın üstünde çok büyük harflerle hangi kanalları açtığı yazılı. Bir zahmet orayı okursanız bu tür sorularıda sormamış olursunuz. Bu softcam özellikle HİSPASAT uydusu olanlar için daha uygundur. En çok o uydudan paket açıyor. HOT BİRD uydusunda sadece SRG paketini açmaktadır. Türksatta ise yassah hemşerim kanalını açıyor.
Kanal listesi yüklemene gerek yok kardeş. Bilgilerinize.
Saygılar.
Yassah hemserim kanalı nedir yav emmi.Valla düsünüyorum düsünüyorum cıkaramadım ?
fturan;175009]Yassah hemserim kanalı nedir yav emmi.Valla düsünüyorum düsünüyorum cıkaramadım ?
Kardeş forum kuralları gereği yerli kanallar hakkında bilgi vermek yassah hemşerim.
Saygılar.:nono::
teşekkürler
emmi usta softcamı guncellemiş teşekkurler emmi ustaya
emmi usta bari özelden kanal ismini alayım.Hayır 4 çanak var valla tek tek nası bakcam bilmiyorum hepsine ? :)
arkadaşlar keyleri kumandadan giricem ama öncelikle softcam dosyasını herhengi bir programla açmam lazım.. hangi programı önerirsiniz?
11200 de de bunlar geçerlimi
Ustad sen nisan ayınde cıkmış yani bu yazılımı atın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
Yazılımı attıktan sonra boot dosyasını atınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sonra tv radio tusuna basarak keyleri resetleyin ve Guncel softcamı atınız..
dediğiniz yazılımı attım 4225 sky boot dosyasınıda attım ama dedim ya nisan değil yazılımdaki tarih aralık yazılımı son yazılım diye verilen yazılım ayrıca bizim 30300 sky lara neden aciko atıyoruz gm nin yazılımları yokmu bununla ilgili artı modül neden işlevini yitirdi modülü güncellememmi lazım:praying: :praying: :praying:
Son yazılımda bazen emu devre dısı kalıyor D+ VE TV CABO Kanalları izlemeniz için acikonun nisan ayı yazılımı sorunsuz acıyor *** view acmıyorsa modulu guncelleyiniz. 30300 modul guncelleme dosyaları forumda var aciko 4225 sky ile aynı h/ w ye sahip o cihaz rc2 cipli Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
Arkadaşlar dün verdiğim Kanal Listesinde hem loderi vermeyi, hem de boş ve açılmayan tipleri silmeyi unutmuşum. Şimdi sizlere tertemiz bir GM 11000 serisi ve Aciko 42xx ile 5225 serisi için kanal listesi verdim. Güle güle kullanın. Softcamı da şimdi yaptım. D+ lar gidinceye kadar keyfini çıkarın. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Arkadaşlar yep yeni güncellenmiş kanal listesi ve softcam yukarıdadır. Herkese iyi seyirler. Kosovalı kardeşimin dediği gibi yükleme loderlerinide oradan indirip yükleyebilirsiniz.
Saygılar.
elerine sağlık ustat
emmi kardeş bir şey sorcam yanıtlarsan sevinirim.bende 11400 cım var aciko menulü bu sofcamlarıyüklüyorum ama açmıyor acaba her yazılımdan sonra boot dosyası atmama gerek varmı. yardımın için teşekür ederim.
hiç birini açamıyorum kardeşim.acaba keyler aktif olması lazımmı aktif keyler varmı biliyomusun
multileri acarmı acaba yalnız hotberkten izliyorum
emmi hocam ellerin dert görmesin
sağol usta
Ellerİne SaĞlik Ustacim.bİlgİ PaylaŞimi GÜzeldİr
ustalar yeni softcam yok mu acaba 8 gündür konuya ara verilmiş
Kardeş değişen sadece D+ lar olunca softcam yapmaya gerek kalmıyor. Çünkü bu paker günde üç-dört defa şifre değiştiriyor. Onun için ara verdim. Başka kanallarda bir değişiklik olursa hemen hazırlarım. Bilginize.Alıntı:
Saygılar.
sağolasın emmi usta bilgi için teşekkürler
üstadım teşekkürler yeni keyleri bekleriz
yeni keyler nerde kaldı üstadım. Bekliyoruz
Yukledİm Goldmastre 2 Gun Sonra Şİmdİ Yok Ne Yapmaliyim
serkan yılmaz arkadaşım soft camı atıyorum ilgili kanallar açılıyor fakat bıss kısmındaki ****** türk maç kanalları maç yayınlarken şifreye giriyor, cihazım gm 20200 fta yardımların için şimdiden teşekkürler
Kardeş, softcamı yükle. Bisin1 satırındaki keyleri bir yere yaz. 00 olan yerlere E4 ve 8F yazın bakalım açılacak mı? Son bulduğum bis *** böyle. Diğer keylerin aynısı yazılacak. Sadece 00'ların olduğu yerlere verdiğim keyleri yazacaksınız. İyi seyirler.
Saygılar.
Arkadaşlar softcam ve kanal listesi bugün itibariyle POLSAT Kanallarıda eklenerek güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
teşekkürler emmi.
thanks emmi