Hollanda Almayayı Zorlar İkisi Kalırsa Eğer Hollanda Alabilirde Ama Almanya Daha güçlü Görünüyor
Printable View
Hollanda Almayayı Zorlar İkisi Kalırsa Eğer Hollanda Alabilirde Ama Almanya Daha güçlü Görünüyor
Dünkü maçtan sonra kesinlikle Almanya.Hollanda da bugün Arjantini perişan ederse sakın şaşırmayın.Finalde Almanya alır diyorum.
brezilya ya üzüldüm yahu. yenildiğine değil, almanlar zaten her türlü yenerlerdi onları. kendi sahalarında binlerce seyircisi önünde 7 tane gol yemek insanın gururuna dokunur... ee tabi takımın bir de tarihi ve anlı şanlı ismi vardı. yok oldu. almanlar rahat ça çiğnedi adamları. keşke ev sahibi ülke olmasaymış. daha az yıpranırlardı. ve bu yenilgiyi yıllarca unutmayacaklardır. (bizim ingiltereye 8-0 lık yenilgimiz gibi)
şimdi gelelim sadede; başından beri hollanda diyordum. ve hala ısrarla hollanda diyeceğim. arjantin de elenecektir. almanlar la hollandalılar iyi bir final yapacaktır. du bakalım kim kazanacak... selametle...
Dün maci Almanya'da 32,5 milyon kisi izlemis. Bu yeni bir rekor.
Arjantin bu sene gol yemiyor bu şekil gollu geçecegini zanntmiyorum arjantin 1 gol bulursa defansif sistem, en iyi oynayan takım gol mol yemezler
Almanya'ya verdim oyumu bakalım .
Bu maç penaltılara gider ! Süpriz olmazsa eğer.
Gece 2 ye kadar yolu var bu maçın gol falan olacagı yok gibi
uzatmalarda hollanda kazanabilir...gibiii