TŞKLER
Printable View
TŞKLER
Çok teşekkürler
Deneyelim bakalım
teşekkürlerrrrrrrrr...
Çok teşekkürler indirip denemek lazım . ;)
teşekkürler
cok tsk
arkadaşlar server yazısı gelmiyor bir türlü f1 111 yapıyorum birşey olmuyor f1 000 yapınca emu geliyor anlamadım bende amsrad 19400 var onda oluyor
ıp tv seyrediliyor mu?
Teşekkürler
teşekkürler
teşekkürlerrr
tşk thanks
Merhabalar
Arkadaşlar piko 207 ye tplink WN 727N wifi adaptörünü tanıtamadım . Bu konuda deneyimi olan var mı ? şimdiden teşekkürler
Teşekkürler
eski yazılım....
olmuyor ya hacı
teşekkürler
teşekkürler. syg.
teşekkürler
yeni yazılım yok mu hocam?
Bu yazılımı yüklediğinizde server menüsü tamamen kayboluyor. Bunu düzeltmenin bir yolu yokmudur?
Arkadaşım bir önceki yazılıma dön. Maalesef botech yazılım desteğini çekti galiba. İlgilenen yok.
hocam merhaba, bunu yüklemiştim, server kaybolunca tekrar eski yazılımı yükledim ama bu seferde aktif server kayboldu, temmuz 2015 e kadar uzatmıştım serveri, şimdi tekrar mı almam gerek? ne yapabilirim bilgisi olan var mı acaba?
Server aldığınız yerden durumu izah edip tekrar alabilirsiniz.Aklınızda olsun hangi cihazı kulanırsanız kullanın mutlaka server (C satırının ) kopyasını alın bu gibi durumlarda sıkıntı yaşamazsınız...Alıntı:
çok teşekkürler umarım sorunumuzu çözer:)
çok iyi bilgi teşekkürler
teşekkürler bilgi için :459956:
Çok teşekkürler
Bu yazılım eski versiyondur yeni yazılım ve yeni özellik yoktur
TP-LINK TL-WN727N v3 çalışmamaktadır 25-30 lira civarında Hiremco marka wifi adaptör bulabilir kullanabilirsiniz oldukça hızlı ve sorunsuz çalışmaktadır bende ama yazılım desteği yok server ler eskisi gibi etkin değil wifi nin çok anlamı yok
thanxxx
pico 207 server sonlandımı
pico 207 ip tv nasıl girilir
slm server atmayı bilmiyorum bu ilk olucak yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
emeğinize sağlık
sağol kardeş
:smiles22:
BOTECH 207 EN SON GÜNCEL YAZILIM BU MUDUR?
Ip Tv nasil izliyebiliyorum ? yükleniyor diye yaziyor ama öyle kaliyor hic devam gitmiyor .
tessekurler
teşekkürler
teşekkürler umarım işe yarıyordur...
yazılımı neden indiremiyorum arkadaşlar yardıcı olursananız sevinirim şimdiden tşkler
siteniz çok hoşuma gitti çok yardımcı oldu
UMARIM OLUR
spazzzzzzzzzzz dıkın
Sağol
Saolasın teşekkür ederim
güzellll
teşekkürler
Arkadashlar botech 207 hd cas digiturk 7 e kanallary achiyormy? lutfen yardym edin teshekurler!
özele yaz nerden
sanırım yazılımıda güncelliyor değilmi
Bu 16.06.2014 yazilimi digiturk 7 e kanallary acharmy?
yeni softcami gönderemiyom özele mail adresini yaz
EMU AÇMA : F1 + 000
EMU KAPATMA : F1 + 0000
hani cevap yazmadin