yeni yazılımla birlikte gelecek az bekleyin
Printable View
yeni yazılımla birlikte gelecek az bekleyin
mehmet arkadsım bendeki korax ipbox yazılım 22kasım 2013 siyah ekran yazılım versıyonu s2.00.0001 olarak gözüküküyor eski yeni yazlım nerden anlıyacaz arıntılı belırtırsen benım gibi acemiler için daha güzel olcağını düşünüyorum ilgin için teşekkürler
seni takipteyim ...
memoli bey bekliyoruz eline saglık
yaw arkadaşlar korax ipbox hd mavi menü yazılımı biri paylaşsın 1 haftadır kafayı yiyecem sizden ricam bizim gibi acemilere yardım lütfen teşekkürler şimdiden
serveri ne zaman yükleyeceksiniz memoli bey yeni yazılım ne alemde kolay gelsin
Bugun server geri geldi. Tesekkurler....
server geldi valla çok tesekkürler memoliii:clap2::
tesekkurler
yeni özel yazılım ilk sayfaya eklenmiştir yeni server ve özel iptv kanalları eklendi online film vs ok iyi seyirler
önemli not : sadece yeni menü içindir eski menü için yazılım hazırlıyorum ama elimde eski menü cihaz olmadığı için şuan askıda elinde eski menü olan arkadaşlar bana pm atsın test yazılımı vereyim korax ipcomlar içinde elinde olanlar bana pm atsın onlarada hazırlıyalım
bu yazılımı bir önceki yazılımdan farklı kılan eski yazılımdaki server kesintileri bunda giderildi eski yazılımda ilerleyen günlerde server kesilecek bu yazılımda full oktur ve uzun sürelidir iyi kullanımlar
memolibey en son verdiginiz yeni menu ful paket yazılımını cihaz kabul etmiyor ne yapmak lazım teşekkürler
slm memolı yazılım bendede olmadı
server geldi ama cihaza yeni yazılımı yükleyemedim yükleyen arkadaşlar varmı acaba
yazılımın ismini rom olarak değiştirip öle yüklemeyi deneyin
almıyo yine memoli yazılım hazır dosya varsa atarmısın:49857458:
yazılımı incelemek için kaldırdım düzenleyip tekrar ekleyecem arkadaşlar
tşkler arkadaşım:present:
yazılım düzenlenip ilk sayfaya eklenmiş olup tarafımdan test edilmiştir sadece yeni menüler içindir eski menülere olmaz şansınıza iptvler kapanmış ama yeni server full oktur iyi seyirler
evet iptv yok eline saglık
Server yine yok
server var çalışıyor
Calisiyor
nerden yüklecez bu yazilimi benim cihaz cöktü kurtarma programi ile kurtardim ama icindeki Server yok oldu koraxin hediye ettigi Server
simdi sizin bahsettiginiz Server nerden yüklenir
server 31 .08.2014 itibariyle kapandı
bende de yayın gıttı yenısı beklıyoruz adminlerden artık
Ramazan kardes eger suren dolmadi ise kayserideki fabrikayi ara sana yardimci olucaklardir. Benimde iki kere basima geldi gerek yazilim gerekse diger konularda yardimci oluyorlar.
sayın memolibey server devam edecekmi yoksa bittimi
server devam edicekmi ?:ranger:
kardes cihazi 15.08.2014 aldim iki hafta önce türkiyeden, Yurt disindayim
Kayseri ile nasil baglanti kullancam numurasi varmi
:459956:
dosyayı nerden indiriyoruz pardon
Bendeki cihaz ipbox HD 23.01.2013 tarihli yazılım, eski mi yeni bu şimdi?
yeni menü için tamamen özel bir yazılım çalışması var arkadaşlar az bekleyin
bu 1 2 gün içinde full paket hazır olacaktır hem iptv hem full server olacaktır
firmaya inat desteği ben verecem kolay gelsin arkadaşlar
server fix yazılımı ilk sayfaya eklenmiştir yazılımı yükledikten sonra cihazı fabrika ayarlarına alın sonra yazılımı tekrar yükleyin ve serveriniz aktif olacaktır kanal listenizi yedeklemeyi unutmayın iyi seyirler full paket aktiftir
deneyelim
slm bende yazılım yükleniyo ama server yok
good sharing
arkadaşlar server gözüküyormu bende açılmadı
yazılım tekrar güncellenmiştir 2 dosya ekledim sıra ile 2 sini atın aktif olacaktır test edilmiştir iyi seyirler
memoli usta çok teşekürler arkadaşlar youtubeyi denedinizmi
server geldi eline saglık memoli bey sizde olmasanız ne yapacagız teşekkürler
cccam a girdiğimde uydu kafayı yiyor bu yazılımları attıktan sonra direk kapanıyor kumanda ile açılmıyor anca fisi tekrar takıyorum çıkarıp öyle ne yapmam lazım ?
wifi korax cihazını çıkarınca sorun ortadan kalkıyor yani cccam dosyasına internet varken bağlanmaya çalısırken kafayı yiyor uydu basına gelen varmı böyle bişey?
aynı sorun bendede var yazılım hatalı galiba
arkadaşlar aynı sorun bendede var internet kablosunu taktıgım zaman cihaz kapanıyor kumandadan açılmıyor acaba hata yazılımdamı
evet wifi takınca cihaz kitleniyor açılmıyor açılıncada 10 saniye sonra reset atıyor. kurtarma yazılımları ile eski romlardan bir tane attım bu seferde hd kanallarda donma meydana geliyor. ne yapmam gerek açıkçası pek fikrim yok. yeni menulu en stabil çalışan yazılım hangisi tavsiyesi olan varmı arkadaşlar?
ben önceki yazılımları da denedim ama sonuç aynı bu son yazılım cihazı allak bullak etti .abi internet kablosunu taktıgım zaman cihaz kapanıyor ne yapacagız bilmiyorum memoli bey bize bi çare
aynı cihazı kullanan bir arkadaşınız dump çekip size yollasın sorun çözülür
bu dump nedir valla bende anlamadım bilen arkadaşlar varsa bize yardımcı olurlarsa makbule geçer .bu şekilde kalırsa interneti hiç kullanamıyacagız
arkadaşlar foruma yeni konan dosyayı yükledim sanki sorun çözüldü
evet ccam dosyasında sorun var galiba .tıpkı arkadaşın dediyi gibi
cam versyondan çakışma yaşanıyor tekrar ekleyecem yeni dosya hazırlıyorum
hocam cihazın tadı tuzu kalmadı çözüm bekliyoruz. ellerine saglık
ekledim arkadaşlar bakın tekrar çakışma olacakmı eğer tekrar olursa verdiğim dosyayı açın ve kumanda ile yükleyin ve 2 seçeneyini işaretleyin
dosyayı cihaz kabul etmiyor ellede beceremedim yapan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim