arkadaşım...bilgi verdiğin için sağolun bayan tenisini severim...:)
Printable View
arkadaşım...bilgi verdiğin için sağolun bayan tenisini severim...:)
sky italia platformu mtv8 gitti tv8 geldi isim değişikliğine gitmiş bilginize Frekansı: 11881 v 27500 DVB-S serverde açık
arkadaşım...italyanların serverde şifresi açık başka kanalı varmı şimdi bilgi veriniz...:smiles24:
anlaşıldı olursa bilgilendiririm ama şuan için maalasef yok arkadaşım.
arkadaşlar...hotbird uydusundaki polonyalıların şifreli paketleride kaliteli...:459956:
19.2 astrada colmax tv gece 1 de insan belgeseli fransız kanalı.. ilgililere duyrulur..
Polsat paketinde Sd olarak yayın yapan iki kanal HD yayına geçerek SD yayınları sonlandırdı.Paylaşımla açık 2 tematik HD kanal;
FRekans: 12188 V 27500
Polsat Viasat Expl HD
Polsat Viasat Hist HD
arkadaşlar...sky-italia ve nova greece card sharing üzerinden şifrelerinin çözülmeleri imkansızmı süpersat forum aboneleri bilgi veriniz...:frown:
hotbird uydusu polsat paketindeki 10911 v 27500 3/4 8psk DVB-S2 frekansındaki 13ULICA HD yayına başlamıştır.
Hodbird deki nova paketinde
Bulunan R8 adlı kanal free sharede
Ara sıra açılıyor bilginize
arkadaşlar...hotbird uydusundaki şifreli kanallarla ilgili verdiğiniz güncel bilgiler için teşekkür ederim...:D
[B]arkadaşlar...hotbird uydusuna yeni şifreli paket gelsin yakışır...[/B:459956:
arkadaşlar yeni kanal polsat pakette HBO3HD Yayında
arkadaşlar...hotbird uydusunun üzerine polonya paketine yeni şifreli kanal gelmiş bilgi verdiği için çakıra teşekkür ederim süpersat forumu abonelerine saygılarımı sunarım...:459956:
eyvallah arkadaşım ve süper haber XXL 24 saatli yayına geçmiş herhalde yayın var
arkadaşım...dünyaca meşhur şifreli cinsellik televizyonu xxl gündüz saatlerinde bile yayın yapışına şaşırdım enteresan vaziyet...:8[1]:
arkadaşlar slmlar RSI LA 1 HD VEYA RSI LA 2 HD İsviçre kanalları yeni frekansına geçmiştir.bilginize 11 526 29700 h 2/3 8psk
arkadaşlar...hotbird uydusunda polonyalıların,fıransızların ve isviçrelilerin şifreli yayın akışı güzel...italyanların ve yunanlıların şifreli paket yayını kart paylaşımı üzerinden bildiğim kadarıyla artık çözülemediğinden dolayı yayın akışlarının kaliteli gerçekleştiğini tahmin ederim süpersat forum aboneleri bilgilerinize sunarım...:warn:
arkadaşlar slmlar hotbirdde absatlar yakında hd yayında olacaklar şimdiden birkaç kanalına HD logoları eklenmiş durumda hadi hayırlısı
öncelikle slmlar soruna gelince daha çoook erken fransızlar bence bu soruya da fransız kalsınlar daha iyi değilmi sence ya da şuan skylar ve yunan nova paketi açan server olsa balıklama atlardım inan ne günlerdi hey gidi skylar hey eğer ki şuan nova ve skyları açan cihaz olsaydı hiç düşünmeden alırdım inan bence bunu yeni çıkan dreambox 4 K modeli açamazsa benim için 4k bitmiştir zaten bekleyip görecez daha erken şuan için ilerki kışa girerken bu konu iyice netleşmesi umuduyla ama bana soracak olursan eğer çoook zor italyanlar uyandı artık darısı diğerlerinin başına ne diyelim...
cakir 33 forum arkadaşım ben de senin gibi zannetmiyorum açılacağını uzun zaman sonra ilk defa yeni uydu alıcısı aldım redline ts 5000 cı hd plus daha önce yoku HD alıcım youcam hediyeli wifi ile bağlanıyorum aktif etmek için serveri bende de skylar açılmıyor diğerlerini de sorun yok nova paketinde hangi kanallar olduğunu bilimiyoum ama skylar hariç hepsi açılıyor bende hotbird uydusu var sadece bide türksat
öncelikle slmlar hayırlı olsun iyi markadır redline kendimden bilirim güle güle kullan benimde ilk göz ağrım cihazımdır redlinecx100 onla başladı o günde bugüne aranızdayım.o zamanlar çok eskiler bilirler mültivizyonlar ne maceraydı redline yı çok severdim güncellemesine bayılırdım hey gidi günler hey nova paketi adından anlaşıldığı gibi novacinema1 sportlar vs...
arkadaşlar...hotbird uydusunda bence artık italyanların ve yunanların paketlerinin şifreleri kart paylaşımıyla çözülemeyecek sanırım bakalım fransızların isviçrelilerin ve polonyalıların şifreli paketleride yakın veya uzak gelecekte card sharinge kapanırmı zaman gösterecek süpersat forum bilgilerinize sunarım...:warn:
Teşekkür ederim Cakir 33 hocam cihazım güzel çok araştırarak ve özenerek aldım iki uydu kullanıyorum şuan Türksat ve Hotbird uydularını gayet güzel 2 yıl youcam server wifi anten ve bir yıl filbox hediyeli çift kumandalı bir yıl iptv hediyeli geldi server ve iptv de sorun yok youtube güzel cihaz fiaytına göre çok uygun size bir soru sormak istiyorum ayrıca ilerde digitürk abonelik modül kartı almak istiyorum cihazım da aktif olarak çalışır mı hocam
arkadaşım öncelikle slmlar soruna gelince pek fazla o konuda bilgim yok ama sana bu konuda pek yardımcı olamayacağım ne desem yalan olur. ancak müşteri hizmetlerine sorman gerekir zaten sana olumlu yada olumsuz bilgi verirler diye düşünüyorum.
arkadaşlar...hotbird uydusuna almanya şifreli paketi gelsin isterim...
absatlar hd yayına geçtiğine göre ve bu da demek oluyor ki hotbird uydusunun popülerlik liderliğini eline almıştır hemde türkçe dil yayın desteğiyle diğer arkadaşlar başka uyduda ingilizce izlesinler bizler hotbirdde türkçe hotbird uydusunda kalmak ve izlemek ayrıcalıktır.darısı polsat vod kanalların başına inşalllah onlarada gelir ve süpeeer olur.
arkadaşım...ingilizce yayını tercih ederim zira yabancı lisanımı geliştirmek isterim üstelik ülkelerin şifreli paketlerine özellikle polonya paketine türkçe yayın beklemek bence hayal olabilir hem zaten astra uyduları hotbirde kıyas pek fazla daha popüler fikrimce çünkü benim bildiğim kadarıyla astra üzerinden almanya,hollanda,portekiz,ispanya vesayire gibi ülkelerin şifreli paketleri yayın yapıyor...hotbird uydusunda italya,fransa,yunanistan,polonya,isviçre vesayire gibi ülkelerin şifreli paketleri yayın yapıyor...:warn:Alıntı:
slmlar herkesin fikrine saygılım isteyen istediği şekilde düşünebilir. zaten isteğen kişi istediği şekilde seyreder. bundaki amaç zaten ingilizce var ilaveden türkçede olursa tadından yenmez benim görüşüm bu
arkadaşlar...polonya paketinin yayın akışını beğenirim özellikle geceleri bazı kanallarında yayınlanan e rotizim filimlerinin kaliteli yapımlar olduklarını düşünürüm süpersat forumu aboneleri bilgilerinize sunarım...
arkadaşlar slmlar hotbirdde mediaset on demand kanalı frekansı 11919 v 29900 dvb-s sadece bu açılmıyor paketteki diğer mediaset extra ve mediaset ıtalıa due serverle açık sizde nasıl acaba bilgilendirirseniz sevinirim.
cayna öncelikle slmlar ilgi ve alakana teşekkür ederim. bende tekrar taratırım anlaşıldı çok sağolasın.
arkadaşlar...mediaset italyan şifreli paketi güzel yayın yapıyor...
arkadaşlar slmlar hotbird uydusu melody ve sport 365 kanalları serverle açık ama stabil değil yeni keşfettim. frekansı 11096 h 29900 2/3 8psk
slm arkadaşlar hotbirt deki animaux ferekansı bende 12692 H 27500 olarak geçiyor ancak ne yaparsam yapayım sinyal alamıyorum sizdede aynı sorun varmı. yoksa bir başka ferekansamı geçti . teşekürler
Aynı frekansta devam ediyor bazı illerde çekim
Sinyal seviyesi az olduğu için cekmez çanak capin ve
İnce ayarı tam yapman lazım
arkadaşlar...polonya şifreli yayın paketlerinin yayın akışlarına hayranım...:8[1]:
slmlar bende sana katılıyorum gerçekten harika yayınlar sharing seyredebilir olduğu için tadını çıkartmak lazım malum bir zamanlar skylar,novalar öyleydi ama geçmişte kaldı o yüzden tadını çıkar arkadaşım.
arkadaşlar...hotbird uydusuna hollanda şifreli paketi gelsin isterim...:8[1]:
arkadaşlar öncelikle slmlar hotbird uydusundaki orance paket ocs max hd,ocs geant,ocs cıty hd,ocs choc paketini izleyen veya açan server varmı daha önceleri bir sene evvel bir kere açan server yakaladım ondan sonra görmedim bir daha
arkadaşım...hiremco zapper hd plus receiver makinamdaki kayıtlı 1500 kanallık iptv listesinde ocs city ve ocs choc kanalları internet sayesinde açık iptv üzerindeki kanalların pek çoğu çalışıyor makinamın üzerindeki wifi ağ güncellemesiyle netten indirim yaparak almanya,italya,fıransa,isveç,norveç,yunanistan,amerika,meksika,kuzey afrika,arap emirlikleri,uzakdoğu,avusturalya vesayire dünya üzerindeki 5 kıtanın pek çok ülkelerin çeşitli genel yayın ve tematik yayınlarını beleş şekilde seyredebiliyorum...:)Alıntı:
mavişehirli ben hotbird uydusundaki şifreli paketten bahsettim. ip tv olarak değil onu bende biliyorum. paylaşımda server açıyormu bir sene önce açıyordu ama şimdilerde açıyormu onu merak ettim.ilgine genede teşekkürler.
arkadaşlar...hotbird uydusuna ispanya ve portekiz şifreli paketleri keşke geleydi zira kaliteli kanalları varmış iptv üzerinden seyrederim...:warn:
Cakir33 dediğin kanallar server üzerinden açılmıyor ben youcam server kullanıyorum ama dediğin kanalları hiç açamadım.Sadece ipv olarak açabildim.Uydu alıcının markası nedir?
ip tv olayı stabil değil bana göre. o yüzden fazla bağlanmamak lazım bu ip tv olayına. bir zamanlar bende mag250 ile seyrediyordum ama stabil değil.
lefkeli arkadaşım ben açtım hemde free serverle o zamanlar ama kart sayısı 250den fazlaydı çok stabil değildi ama donma fazla olduğundan randuman alamadım.ama şimdilerde
maalasef yok kart sayıları aza düştü free serverde en azından stabil olarak çalışıyor bunada şükür diyelim.
arkadaşlar slmlar hotbirdde rai movie ,rai premiiumhd ,yayındadır bilginize frekansı 11013 H DVB-S2 29900 3/4 8PSK
arkadaşlar sizde şu an hotbirde fransız m6 ve d8 kanalı açıkmı paylaşımda bende şu an açılmıyor
Bendede kapalı bazı yabancı forumlarda bu kanalların
Kart sistemine gecegi diye söylentiler var kısacası
Bu kanallar da serverla izlenmiyecek söylentilere
Göre
:rtfm:
sağol arkadaşım bilgilendirdiğin için ne yapalım geçmiş olsun sharing in yavaş yavaş sonu geliyo herhalde izlenecek bir şey kalmayacak yakında...
slmlar arkadaşlar şu an baktım hotbird uydusunda m6 hd açık gelmiş serverde yalniz d8 kanalı açık değil bilginize
arkadaşlar slmlar hotbird uydusundaki ocs cıty kanalını izlemekteyim süper izleyen varmı şuan itabaren açık serverde
arkadaşlar...hotbird uydusuna meksika ve avustralya televizyonları gelsin...:)
arkadaşlar herkese slmlar iyi hafta sonları hotbirdde yeni 2 kanal var 1 incisi rai 4 k yayındadır. frekansı 12399 H 2/3 8PSK 4k cilara hayırlı olsun serverde açıkmı bilemiyorum şu an ama 4k tvler şimdi favori ama ben 8k çıkana kadar almayı düşünmüyorum 2incisinide bayramdan sonra söyleyim süpriz olsun.