vay be zaman su misali nice yıllara
Printable View
vay be zaman su misali nice yıllara
Hayırlı olsun nice on yıllara...
Duygulandım bak şimdi. Foruma üye olalı 11 sene geçti. Tabi ben üye iken ne Co adminler vardı hepsi gitti bir tek sen kaldın abi. :D Senden sonraki en eski Co adminde ben kaldım. Tam 5 ay sonra Co adminlik alalı 6 sene geçmiş olacak. Vay be zaman ne çabuk geçmiş haberimiz yok. :present::present::present: Nice senelere.Alıntı:
14.yılımız kutlu olsun sağlık ve mutluluklar dilerim herkese.
Tüm Forum Dostlarıma Selamlar Saygılar. 2016'dan beri buradayım artık Aile gibi olduk .Eskisi gibi yoğunluk olmasa da SupersatForum seviye ve kalite olarak benim için bir numara. Başta Serkan Kardeşim olmak üzere herkese Allah Sağlık Sıhhat ve Sabır versin Sevgiyle Kalın.
Tüm forumlar içinde kalitesini,seviyesini koruyan birkaç forumdan biridir.Böyle devam edeceğine de eminim.Hep beraber daha nice yıllara...
27 temmuz 2005 de kurulan supersatforum 15 yaşında.
01 ocak 2020 tarihinden itibaren tum bilgisayar,tablet ve mobil telefonlardan kullanimi kolay duyarli stil ve vbulletin versiyon gecmistir.
Uydu dunyasinda yenilikleri an ve an sizlere ileten sitemiz uzun yillar insallah sizlerle birlikte olmaya devam edecektir.
Dogum günun kutlu olsun SUPERSATFORUM
Mutlu yıllar dile kolay 15 sene
Forum sitemiz 15 yaşında daha nice yıllara
nıce senelere ınsallah arkadaslar hep bırlıkte
NİCE 15 LERE
​Nice,15,yıllara sağlıkla iyiki varsınız.......
Nice senelere bende 14,5 seneden bu yana üyeyim
NİCE SENELERE HAYIRLI OLSUN SAYGILARIMLA
nice 15 yıllara selamlar iyki varsınız
ayakta kalabilen sitelerden birtanesi supersatforum daha nice 15 senelere İNŞALLAH
yaş günün kutlu olsun SUPERSATFORUM...nice yıllara...inşallah 30'ları 50'leri görme dileklerimle...
nice 15 yaşlara
nıce senelere ınsallah
Nİce senelere İnşallah arkadaslar hep bırlikte. Çok duygu yüklü bir 15 yıl. Forum dünyasını bana sevdiren çocugumuz gibi ilgilendiğimiz Süpersatforum ailesi. Daha uzun yıllara inşallah.
Nice 15 yıllara hep bereber
Bu yazının üzerinden tam 15 sene geçti acısıyla tatlısıyla kendi acımdan kötü zamanlarımla 15 yıl sonra allah yine bu konuya yazma fırsatı verdi ömrümüz yettigi sürece buralardayız ve site yi imkan verdigi sürece devam ettiriz inşallah herkese hayırlı olsun
Tertemiz, seviyeli, saygılı. Nice 15 yıllara inşallah.
Vay be ne seneler geçmiş site daha 3 yaşındayken üye olmuştum buraya. Ne adamlar geldi geçti buralardan vay beee. Tam 12 sene olmuş buraya üye olalı.
Maşallah diyelim, birlikte daha nice senelere inşallah.
Hayırlı olsun, nice yıllara
Daha dün gibi aradan koca yıllar geçti uydu forumculugunda ayakta kalabilen nadir sitelerden biriyiz.Nice yıllara
forumun daha nice uzun yılları olur inşallah
Nice uzuuun yıllara,çizgisinden ödün vermeden emeği geçenleri tebrik ederim.bende epey eskidim:emoji1:
Sitenizi çok beğendim.
interner çağı olan bu dönemde böyle bir grubun ve sitenin ip tv konusunda üyelerine tamamen ücretsiz ve kaliteli içerik üretmesi gerçekten tebrik edilecek bir durum insallah daha iyi yerlere gelir.
Happy birthday :present::cheer2:
Emeğinize yüreğinize sağlık daha nice yıllara
gercekdende gecmiş yıllarda bir cok konularda aydınlatıcı olmuştu ve halen devam ediyor nice yıllara dilerim emeklerinize sağlık
Bazen mutluluğun tarifi yoktur süper sat anlatılmaz yaşanır iyiki varsınız
2007 yılından buyana üyenizim nice mutlu yıllara inşallah başarılar diliyorum
daha nice yıllara iyiki var sitemiz
Nice yılllara :emoji122:
Forumda emeği gecen tüm mod ve uye arkadaşları tebrik ederim.Ayrıca bu konuya duygu ve dusuncelerini yazan uyelerimizede ayrıca teşekkur ederim.
neredeyse açıldığı yıldan beri üyeyim bayağı zaman geçti yaşlandık daha iyi yerlere ulaşacağından kuşkum yok
nice yıllara supersatforum ailesi
Bu sene sonu on senem olacak bu forum bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum tüm forum arkadaşlarımızla nice en güzel günlere
dileklerimle
:emoji4:Hep birlikte nice yıllara:emoji4:
:present:Mutlu Yıllar:present:
Nice senelere;
Verilen bir emek var, harcanan zaman var, hizmet var. Elinize kolunuza sağlık.
2005 yılında kurulan bu değerli siteye 2008 yılında katılmıştım ve bu sitede önce Danışman Mod, Süper Mod ve Yardımcı adminlik görevlerinde bulunmuştum. Aradan seneler geçtikçe artık kendi şahsi bir takım durumlardan dolayı sitede aktif olamıyordum ve normal üye olarak zaman zaman geliyorum. Daha nice senelere inşallah.
Daha nice senelere inşallah. Günümüzde global digital dünyaya ayak uydurmak takip edebilmek gerçekten çok zorlaştı. Sosyal medya etkisi insanları farklı kavramlara ittiği bu düzende sadece temelleri iyi atılmış forumlar ayakta kalabiliyor.
nice yıllara:emoji106:
Teşekkür ederim başarılı
Nice yıllara.....:emoji122::emoji122::emoji122::emoji122::emoji122:
Sitemizde 15 senem nice 16 senelere
Dilek ve temenniler icin herkese tesekkurler.
17 yilimizda gorusmek uzere
Geçen sene kutlayamadıgımız forumumuzubn 18 yaş dönümü için konuyu tekrar açıyorum umarım uzul yılllar sizlerle birlikte olmak dileğiyle forumların bir bir yok oldugu böyle bir ortamda umarım ayakta kalabiliriz.
Herkese tekrardan hayırlı olsun
Forumumuzun 18.yıl donümu kutlu olsun.