Yönetmen benim,istediğime rol istediğime yol veririm dersen.... bu gemi yarıyolda batar.Karşılıklı sevgi saygı,Gemiyi yürütür.Emeğiniz için teşekkürler.
Printable View
Yönetmen benim,istediğime rol istediğime yol veririm dersen.... bu gemi yarıyolda batar.Karşılıklı sevgi saygı,Gemiyi yürütür.Emeğiniz için teşekkürler.
Vestel Tv Şemaları
Şemalar pdf ve djvu formatındadır şemaları acmak için aşağıdan gerekli programları indiriniz...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (pdf formatındaki dosyalar için)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (djvu formatındaki dosyalar için)[/QUOTE]
cok guzel bır sıte emegı gecen arkadaşlara tesekkurler
tanks
Emeğine sağlık
Teşekkür ederim kardeş
Bende 11ak 37-13 tv var bunun şemasını bulabilirmiyiz smps şemasında bulunan r801 1k direnci yanıyor
Teşekkürler
teşekkürler paylaşımlar için.
TeŞekkÜrler
TeŞekkÜrler
teşekkürler ..elleriniz dert görmesin...
tskkrler
ellerine sağlık kardeşim süper bi çalışma bu
bunlar ne işe yarıyo arkadaşlar
acemiyim ve öğrenmek istiyorum bilgi verirseniz sevinirim
ellerinize sağlık
ellerınıze sağlık
arkadaşlar emeğinize sağlık iyi akşamlar
Eski emektar televizyonum için aradığım şema idi. Çok teşekkürler.
ellerine saglık dostum
teşekkürler
Teşekkürler
teşşkr
emeğinize sağık
emeğine eline sağlık
emeğinize sağlık
Tsk form
11ak37-11 lazim sema
şema için teşekkür ederim.
emeğine sağlık
teşekkürler
paylaşım için teşekkürler
emeği geçen herkeze çok teşekkürler ellerinize
Arkadaşlar Vestel Pixselles 106 ekran tv em var zaman zaman kumandandan açılmıyor 20 30 defa basınca açılıyor vestel servise Ankarada gönderdim kart yanmış dedi 550 TL istemiş oğlumdan bende yaptırma dedim televizyonu yenileyeceğiz mecburen sizce açılma konusundaki arıza neden olabilir kart yansa hiç açılmaz diye düşünüyorum önerisi veya teknik destek verebilecek bir arkadaş var mı şimdiden teşekkürler.