teşekkürler
Printable View
teşekkürler
İnşallah olursa çifte ekran
ellerinize sağlık
176.103.130.132 veya 176.103.130.134 üst alt tv nin dns ayarını deyiştirin. reklamlar yüzde .90 azalıyor.. yani tarayıcıda.
Teşekkür ederim faydalı bir paylaşım olmuş.Denedikten sonra tekrar yazacağım.
güzel anlatımlarınız için teşekkürler :wave:
MB100 Tv me Netflix deneyeceğim, inşallah başarılı olur :)
Evet, şuan TV'mde netflix izleyebiliyorum. Detaylı anlatımınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
teşekkrler
link indiricektim mesaj at dıyor :):49857458:
ben tv den usb operatıon yapınca bana power_up dıye dosya kopyalıyor nerde yanlıs yapıyorum acaba ?
Teşekkürler
Aradığım işlem bu ya :D Mükemmelsin dostum.
Teşekkürler
Aynı anakarti kullanan philips, LG vs yazılımlarına bakmak lazım belki smart menüsü daha gelişmiş olan bir model vardır. Ama öncesinde full yazılımı seri no ile adem beyden talep etmek gerekir.Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler
Teşekkürler.
işe yarar teşekkürler
Teşekkürler
Spoiler:
hocam yazılımı editledim herşey tamam en usb içine profile klasoru oluşturuyorum editledigim yazılımı oraya atıyorum menu4725 yapıp usb operationsa geliyorum okeye basıyorum hiç tepki vermiyor yanlış nerede acaba
Başka usb denedim onda problem devam ediyor sorun yazılımla alakalı olabilir 34.23 yazılımı var olmazsa 34.25 yukleyeyim akşam gelince ustad 34.25 yazılımını yukleyince tekrar o yazılımı editlemekmi lazım
bende dun akşam netflixe uyelik actım ucretsiz 1 ay deneyecem bakalım nasıl artık ulusal kanallar ve turksat uydusundaki kanallara insanın bakası gelmiyor akşama kadar kayıp bulundu programları taraflı haber programlarından sıkıldım belgeseller sinema kanallar ve değişik şeyler arıyor insan netflixi lost in space için uyelik actım özellikle :)
Teşekkür ederim faydalı bir paylaşım
çifte ekran özelligi ve 3d lerde aktif oldu tv de çifte ekran bölümü calısıyor benim tv de gözlükler yok ama göruntu üst üste biniyor acayip birşey ya bu tv modlama olayı vestel tv üretmiş yazılım aynı özelliklerde aynı daha fazla model görüntüsü vermek için sanırım yazılımdan kısıtlamış galiba acınca acılıyorAlıntı:
3d gözlük sipariş ettim vestelin sayfasndan bakalım calısacakmı çifte ekran gözlükleride ayrı satılıyor sanırım
sağol
mb100 için çalışıyor mu
25 i de denedim 27 yi de denedim olmadı, patch de yapmaya çalıştım bu sefer de twitter tikini kaldırınca problem olmadı ama netflix tikine bastığımda şu hatayı verdi: bu parametre profilde iki defa bulunuyor 1/2 ve 2/2/ yi güncelleyelim mi diyor ikisine de evet dedim denedim olmadı ikisine de hayır dedim denedim olmadı ne yapacağımı şaşırdım valla:D
Edit: mb100 için bahsettiğim sorunu yaşayan arkadaşlara çözümü sunuyorum: parametre 1/2 güncellensin mi sorusuna evet, parametre 2/2 güncellensin mi sorusuna hayır dedim netflix geldi. sistemde 27 sürümü varken denedim bunu bilginiz olsun, herkese iyi seyirler..
çok teşekkürler
Hocam konunun önceki mesajlarından birinde bi arkadaş anlatmıştı o şekilde yaptım yalnız kurduktan sonra bu sefer de yüzde 25 te takılıyor diziler bandwith genişliğinde bi problem var heralde, sonuçta orijinal app değil o yüzden ben pişman oldum tavsiye de etmiyorum bi hatayı düzeltiyorsun baş bi yerden bi şey çıkıyor bi daha da vestel alanın ...:angry8:
KANAL LİSTESİ GÜNCEL NERDEN İNDİREBİLİRİM
Superonline serveri ile alakalı bir çok kullanıcı aynı sorundan şikayetçi, diğer forumlarda tartışılıyor. Ben turknet adsl 10-11mbps kullanıyorum bir sorun yaşamadım.GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=Advertorial;879230]ttnette problem yok hocam netflix çok duzgun calısıyor hatta en iyi program netflix calısıyor
dogrudur da üstat yazılımı yüklüyemiyoruz netflixi çıkaramadık bitürlü
keşke siz abiler ( elektronik konulardan anlayan kişiler ) şu işleri video yapıp sosyal medyada paylaşsaydınız. 24 saate yakındır o kadar farklı şeyler denedim ki ne yaptıysam olmadı. netflix i ekleyemedim. sinirimden çatladım desem yeridir. burada paylaşım yapan emegi geçen abilere teşekkürler.
Çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim, birazdan kurcalayacağım...