Cumanızı Kutlar İbadet Ve Dualarınızın Kabul Olmasını dilerim Hayırlı Cumalar
Printable View
Cumanızı Kutlar İbadet Ve Dualarınızın Kabul Olmasını dilerim Hayırlı Cumalar
Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
hayırlı cumalar, hayırlı işler bol kazamçlar arkadaşlar. inşallah mubarek bir gün olur
Cumanız mübarek olsun...
hayırlı cumalar
Allah"ım! Sen beni eksiksiz özürsüz yarattın; çocuktum, büyüttün ve yeterli miktarda rızk verdin bana. Allah"ım! Ben, indirdiğin ve kendisiyle kullarını müjdelediğin Kitabında şöyle buyurduğunu gördüm: “Ey kendi aleyhlerinde haddi aşan kullarım! Allah"ın rahmetinden ümit kesmeyin; Allah bütün günahları bağışlar.” (Zümer, 53)HAYIRLI CUMALAR.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Cumanız mübarek olsun...
hayırlı cumalar arkadaşlar
hayırlı cumalar, hayırlı işler bol kazançlar arkadaşlar. inşallah mubarek bir gün olur
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Hayırlı Bereketli Cumalar Arkadaşlar
cumanız mübarek sofranız bereketli olsun
Allahım,her günümüzüCuma günü kutsiyetinde yaşamayı nasip eyle!...
Arkadaşkar Hayırlı cumalar, hayırlı işler bol kazançlar. inşallah iyi hayırlı bir gün olur selametle.
ALLAH.ın Rahmet Ve Bereketi Üzerimze Olsun Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
Cumanız mübarek olsun...
Hayırlı Cumalar
Forum Dostlarım Cumanızı Kutlar ibadet Ve dualarınızın kabul olmasını dilerim hayırlı Cumalar
Hayırlı cumalar...
Arkadaşlar Hayırlı cumalar, hayırlı işler bol kazançlar. inşallah iyi hayırlı bir gün olur selametle.
Hayırlı Cumalar
Hayırlı cumalar, hayırlı işler bol kazançlar arkadaşlar. inşallah hayırlı bir gün olur. saygılarımla aliharbiye.
hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar
Arkadaşlar Hayırlı cumalar, hayırlı işler bol kazançlar. inşallah iyi hayırlı bir gün olur selametle. ramazan şerifleriniz hayırlı olsun.
Hayırlı Cumalar
Bismillahilrahmanrahim. Arkadaşlar Hayırlı cumalar, hayırlı işler bol kazançlar. inşallah iyi hayırlı bir gün olur selametle. ramazan şerifleriniz hayırlı olsun.
Hayırlı cumalar...
Hayırlı Cumalar Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar
Hayırlı cumalar...
cümleten hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar, hayırlı işler bol kazançlar. inşallah hayırlı bir gün olur selametle.
hayırlı cumalar.
Hayırlı Cumalar Hayırlı Kandiller
tüm forum dostlarına hayırlı cumalar
Hayırlı Cumalar