İptv uygulamasına dosyayı yuklemeniz gerekiyor android tv daha önce denemedim aynı mantık cep telefonundaki gibi olması lazım yukle kısmından dosyayı yukleyin tv nize usb bellek ile yuklemeniz gerekebilir dosyayı
Printable View
İptv uygulamasına dosyayı yuklemeniz gerekiyor android tv daha önce denemedim aynı mantık cep telefonundaki gibi olması lazım yukle kısmından dosyayı yukleyin tv nize usb bellek ile yuklemeniz gerekebilir dosyayı
Android box için güzel bir liste teşekkür ederim
Teşekkür ederim geçmiş bayramınız kutlu olsun
Supersat playlist dosyamız mobil telefonda aynen bu şekil cıkmaktadır.(16 mayıs tarihinden itibaren android uygulamalarda listemizi katagorili olarak izleyebilirsiniz.) Yeni dosya birinci mesaja eklenmiştir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Nasıl indireblrz
Teşekkürler
teşekkürler. andrid box ta kullanacağım
Faydalı bilgi için teşekkürler
*********** kanalı şifresiz var mı varsa hangi m3u linkinde var
Teşekkürler
ÜCRETSİZ İPTV Dosyamız güncellendi (18.Mayıs.2021) 09:30
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. MAX TURK FHD eklendi (internet hızınızın cok iyi olması gerekiyor)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. MAX GOLD FHD eklendi (internet hızınızın cok iyi olması gerekiyor)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. MAX 4K UHD eklendi (internet hızınızın cok iyi olması gerekiyor)*BAZEN YAYIN GİDİYOR 4K Kanalında kanal gelmezse daha sonra deneyin
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. SURUC TV HD eklendi (film yayınlıyor)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL D DRAMA linki guncellendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. YARIMADA TV-KANAL 13 HD-4 EYLÜL TV yerel kanallar iptv katagorisine eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yayını olmayan kanallar listeden kaldırılmıştır.(ANKA DRAM-YABANCI PREMİUM KATAGORİSİNDEKİ KANALLARDAN BAZILARI)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Listemizi katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (SSİPTV-Android Destekli Cihazlarda)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ayarlara bakabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dosyamızdaki bazı İPTV kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için seyretmek istediginiz tv kanalını daha sonra tekrar deneyiniz.Uzun zaman calısmayan linkler olursa listeden belirli süre sonra kaldırılmaktadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu konudaki iptv dosyasının Otomatik iptv linki mevcut değildir guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmektedir.
Konumuzdaki birinci mesajdan dosyayı alabilirsiniz.
teşekkürler
Teşekkürler..
Güzel uygulama tesekkürler
Teşekkür ederim
link inizi göremiyorum yardımcıl olmanız mümkünmü ?
İp tv indirdim ama izleyemiyorum 3mu dosyası istiyor ne yapmam gerekiyor
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Alttaki kanal listesi indirilmiyor nasıl indirebilirim yardımcı olun 3mu istiyor program
Bende bomboş ekran çıkıyor 3mu çıkmıyor nasıl çıkacak bu kanal listesi
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
3mu dosyası çıkmıyor bende aşşağıdaki programda yüklenmiyor nasıl çalışıyor bu program nasıl izleyeceğiz ben anlamadım
ilk defa telefondan televizyon izliyorum
ÜCRETSİZ İPTV Dosyamız güncellendi (23.Mayıs.2021)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BEST TV kanalı eklendi (film yayınlıyor-ozel iptv katagorisinde)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BOX KEMAL SUNAL kanalı eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. EKOTURK HD eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TV5-BBNTURK haber kanalları eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BİTLİS TV yerel kanal eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. EVİN TV- SUPER TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. NR1 muzik kanalının yedeki eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yayını olmayan kanallar listeden kaldırılmıştır (MAX TV Serisi kanallar)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Listemizi katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (SSİPTV-Android Destekli Cihazlarda)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ayarlara bakabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dosyamızdaki bazı İPTV kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için seyretmek istediginiz tv kanalını daha sonra tekrar deneyiniz.Uzun zaman calısmayan linkler olursa listeden belirli süre sonra kaldırılmaktadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu konudaki iptv dosyasının Otomatik iptv linki mevcut değildir guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmektedir.
Konumuzdaki birinci mesajdan dosyayı alabilirsiniz.
Merhaba, sadece sizin linkini verdiğiniz programla mı çalışır, yoksa bütün Android cihaz ve programlarla çalışır mı?
Hepsinde calısır benim linki verdigim program stabil calıstıgı için verdim onu kurabiliyorsanız kurun isterseniz ben cep telefonunda onu kullanıyorum android uygulama tv ve cihazlarada kurulurmu bilmiyorum denemeniz lazım
üstadım önce teşekkürlerimi sunarım. Bu dosyayı telefona nasıl atacağız.
TV ss iptv kanal listesi olmuyor link istiyor yardımcı olur musunuz
Kodu alıyorum yazıyorum ama Bi link varmış kopyalayıp yapıştırmam lazım kanal gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
Tşk tv
YAZDIM ÇOK SAĞOL
Çok sağol simba yüklenmiş çoğu kanallar açılmıyor ve donuyor neden acaba
bende donma yok tamamen internet ve tv işlemci ile alakalı ustad malesef mesela benim arkadaşımda regal tv var vestelin cogu kanal acmıyor hatta hiç acılmıyor bende vestel4k var 8 cekirdek işlemci var ttnet 21mbs hız ile sorunsuz acıyorum benim izledigim liste bu
Tamam çok teşekkür ederim Allah razı olsun yeni liste gelirse haberdar edersen cok sevinirim
Tamam dır çok teşekkür ederim
Link çalışmıyor
Link calısmaz siz linkteki dosyayı indireceksiniz cihaza yukleyeceksiniz.Konudaki linki direk cihaza yazarsanız calısmaz bizim öyle hzmetimiz yok oto guncellenen konuya bakınız bu konu farklı konu baslıgında ne yazıyor iptv m3u dosyası yazıyor