ben tşk ederim sımba kardeşim kanal lazim oldumu haber et veririm
Printable View
ben tşk ederim sımba kardeşim kanal lazim oldumu haber et veririm
Elinize sağlık
Teşekkürler
Teşekkürler admin
Teşekkür ederim
Helal olsun ustam sana hiç erinmeden uğraş veriyorsun ve bizlerle paylaşıyorsun ilgin ve alakan için teşekkür ediyorum.
selam, içeriği vlc üzerinde kullanacağım. daha önce denemiştim teşekkür ederim
Teşekkürler
Ellerinize emeginize saglik saygilar.
Teşekkürler..xiaomi mi box
Sanba ystatadım yine dokturmusun eline emeyine saglik tesekkurler
elinize sağlık regal tv de çok işime yaradı
Teşekkürler elinize sağlık...
teşekkürler
Ya siz olmasaniz napardik hic bilmiyorum, gercekten inanilmaz bir is yapiyorsunuz.
Eline sağlık
ssiptv kullanıyorum ilk defa fenicem cok teşekurler
Teşekkür next 2071
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Next 2071
Next 2071
tesekkurler
Süpersiniz! Tesekkür ederiz.
teşekkürler
Teşekkürler
otomatik güncellenen güncellene bilir mi?
teşekkürler
Tesekkkur ederim. Anlik kac kisi girebiliyor
Emekleriniz için teşekkürler
teşekkürler
Teşekkürler :emoji56:
teşekkür ederim bilgilendirmeler için
Muhalif arkadaşımızın konusu ile benim vermiş oldugum liste tamamen birbirinden bagımsızdır.Ben mudale edemiyorum o listeye benim vermiş oldugum listeyi yukleyin en gunceli su an oAlıntı:
Anlık sınırsız kişi girer dosya iptv saglayıcılarından alınmıyor free kanalları ben bir dosyada birleştirdim sizlerde izliyorsunuz
ÜCRETSİZ İPTV Dosyamız güncellendi (05.07.2021)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TRT Kanallarının legal guncel linkleri değiştirilmiştir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. YANSIMA TURK TV- YANSIMA PREMİUM TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. STAR TV FHD-KANAL D SD-A2 SD-TV8,5 HD,BEYAZ TV SD-HALK TV SD-KRT TV SD yayın linki guncellendi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. FİL TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. VİZYON TV SERİLERİ Yeni kanallar eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. SUPER TURK TV HD Kanalı Saat 17:00-02:00 arası yayında
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yayını olmayan kanallar listeden cıkartılmıştır (BEST TV-OZBURUN TV 2-PALA TV )
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Listemizi katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (SSİPTV-Android Destekli Cihazlarda)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ayarlara bakabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dosyamızdaki bazı İPTV kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için seyretmek istediginiz tv kanalını daha sonra tekrar deneyiniz.Uzun zaman calısmayan linkler olursa listeden belirli süre sonra kaldırılmaktadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu konudaki iptv dosyasının Otomatik iptv linki mevcut değildir guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmekte ve Dosyayı mutlaka indirip kullanıcagınız cihaz ve uygulamalara yuklemeniz gerekmektedir.Dosya linkini yapıştırırsanız link calısmayacaktır lütfen buna dikkat ediniz.
Konumuzdaki birinci mesajdan dosyayı alabilirsiniz.
MKIPTV lg de deneyeceğim umarım becerebilirim
Vizyon tv bir kanal nasil yok edilir gosterdi prestij sahibi kanali katagorilere ayirip mahvetti bana gore logolu hali duzenli yayin akisi vardi onun alternatif super turk hd kanal var yayin akisi belli olan vizyon tv sahipleri okuyorsaniz burayi elestirim bu yonde malesef.Yeni kanallar icin simba kral tesekkurler
Teşekkürler
lg smart tv de ss iptv için kullanacağız
teşekkürler
hd2000 de kullanacagım
Teşekkürler
bu dosyayı xiaomi mi box da tivimate uygulaması ile kullanıyorum
teşekkürler
Teşekkürler 👍
Vestel smart 4k
çok teşekkürler
Vizyonlar çok iyi oldu. Film Palast da sanırım vod, baştan başlıyor ileri sarılabiliyor.
Palastların vod oldugunu daha önce belirtmiştim :) iyi seyirler diğer kanallarıda var test edip ilerleyen gunlerde verecem sorun olmazsa yayınlarda.Vizyon tv kanallarını ekledim ama surekli bir kapanmalar var 2021 basından beri ne yaptıklarını anlamadım bir ara iptv lere vermeyecez şifrelenecek dediler bana ,sonra vizyonu kapattılar şimdide vizyonda yayınladıkları dizileri katagorilere bölüp playlistten yayın yapıyorlar acıkcası ben eski vizyonu özluyorum tek kanallı oldugu dönemi cok acayip misyonu vardı.
çok teşekkürler
Teşekkürler
ben TV üzerinde kullanacağım. emekleriniz için tşkler.
Teşekkürler
bu konu için üye oldum. emeğiniz için teşekkürler. umarım yapabilirim.
ustam eline sağlık teşekkürler
LG TV SS IPTV uygulamasında kullanıyorum. Sorunsuz. Teşekkürler.
selam,
Next 2000 internet machina var. yükleyebilirmiyim bu dosyayı. bununla ilgili konu varmı acaba?
Selam, tesekkurler
teşekkürler elinize sağlık
cok tesekkur ederim,bir de maruzarim olacakti,kodi'de ''a para,ekin turk,hrt akdeniz,srt sivas'' kanallari cekmiyor,onereceginiz birsey varmiydi,oteki sistemlerde bu kanallar gosteriyor ama kodi'nin en sevdigim opsiyonu kanallari direk zaplamak,oteki sistemlerde once kanaldan cikip sonra istedigimiz kanala tikliyoruz,lutfen bir care gosterin ya da direk kanallari zaplayabilecegimiz kodiye alternatif bir sistemde onerebilirsinizkodiden daha iyi olan,simdiden tesekkurkler
Teşekkür ederim, lg smart tv de smart ip tv uygulaması ile kullanacağım.
Selamlar ilk sayfada göremiyorum kanalların olduğu dosya linkini?
teşekkürler