Teşekkür ederim.
Printable View
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim
tesekkurler
teşekkürler.
Süper max
Emeği geçenlere teşekkürler
merhabalar link için teşekkür ederim. android box ve miboxımda kullanacağım
Teşekkür ederim. LG televizyonumda kullanacağım.
Teşekkür ederiz
teşekkürler, çok işime yarayacak inşallah
Teşekkürler
tesekuurler
Eywallah
Ssiptv için kulaniyorum
Teşekkürler
M3U Dosyamız Güncellendi (01.09.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
Teşekkürler
Emeğiniz için teşekkürler, ellerinize sağlık
teşekkürler
Tesekkurler
Teşekkürler
Emeğine sağlık ustam
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Emeğine yüreğine sağlık ustam
SS IPTV İÇİN playlist arıyorum
Teşekkürler
Tv de izleyeceğim , teşekkürler
Teşekkürler
Oynatma listesi kanallar açılmıyor
Vestel Smart TV
Hocam.kodu guvenlik icin sildim.Liste dogru yuklemissiniz vestel tv 4k bendede var sorun yok.Sunu deneyin modem ve tv dahil fisten cekin 1 dk snra tekrar takin bakalim duzelecekmi hicbir kanal acilmiyorda internet hizinda problem olabilir.Listedr sorun yok ben izliyorum su anAlıntı:
Şu an cektim resimi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Emeğinize sağlık.
Samsung TV de deneyeceğim
teşekkür ederim
Gerçekten faydalı bir çalışma olmuş takipteyim
Oot playera nasil yuklicem m3u linki lazim ama ben goremiyorum yardimci olursaniz sevinirim
M3 link girmeniz gerekmez ott de fileden dosya sececeksiniz.Biz sadece dosya veriyoruz.Link hizmeti elit vip uyelere aciktir.Birinci msja geri donun sayfayi yenileyin indirdiginiz dosyayi yukleyin sadece ottplayerda calisir
Mailinizi aldim tesekkurler dosyayi indiremedim bir turlu biliyorsunuz yurt disinda canak yasak bana dosyayi maile atabilirmisiniz? vaktinizi aldim simdiden tesekkurler hollandadan saygilarimla
Yardimlarindan dolayi Tesekkurler kardesim
tsk ederim
Selam, playilisti VLC player araciligi ile kullaniyorum fakat 1 kanalda uzun sure durmuyor 1 2 dakika sonra kendi kendine kanal denistiriyor. Neden olabilir acaba bilginiz var mi ? Tesekkurler!
Hiç bir bilgim yok benim kullandıgım pc de böyle sorun yasamadım android telefonunuz var ise playlisti orada deneyin sorun olmadıgını gorursunuzAlıntı:
Bu konuda tavsiye ettigimiz program var dosyayıda indirin deneyin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ama şunu belirteyim vlc player kötü bir uygulama acıkcası ben pc de ottplayer kullanıyorum biraz zor kurması onun ama denemelisiniz.
M3u dosyasi lazim guncel
Yeni üye sayılırım ve acemiliğime verin. Pc'de kullanabiliyor muyum bu dosyayı?
Tv de kullanacağım
çok teşekkürler lg 55 ınch smart tv de ssıptv de deneyeceğim...
emeğiniz için çok teşekküerler
Yeni üye olarak teşekkür ederim.
Tamamdır, çok teşekkür ederim!
İndirip deneyeceğiz inşallah
emeginize saglik , tesekkür ederim, laptop ta uygulama
merhaba lg smart tv kullaniyorum. mkiptv ile en iyi uygulama hangisi sizce?
emeginize saglik tesekkürler...
Merhaba, dosyalari nasil indirebilecegimi kisaca anlatir misiniz? Tesekkürler simdiden.
Liste narde
İp li bu te
Liste nerde