Listede emeği bulunan herkese çok teşekkürler. :emoji4:
07-11-2021, 19:46
Dms Server
Teşekkürler
07-11-2021, 21:29
ofBe
Alıntı:
Simba Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
SMART TV UCRETSİZ LEGAL İPTV [KONU 9] konumuza gösterdiginiz ilgi için teşekkur ederim cok fazla sayfa ve mesaj oldugu için bu yeni konudan devam ediyoruz.SMART TV UCRETSİZ LEGAL İPTV [KONU 10] Herkes için hayırlı olsun
Guncelleme:05.11.2021 (dosyadaki güncellemeleri bu konudaki 2 ci mesajdan takip edebilirsiniz) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
***Hidden content cannot be quoted.***
OTAMATİK GÜNCELLEME URL'si HAKKINDA BİLGİ; *Bu konumuzdaki bu iptv dosyasının otomatik linki sadece ELİT VİP uyelerine açıktır.Sitemize katkı yapmak ve ELİT VİP Ayrılacaklarından yararlanmak için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bakınız
-Otomatik güncellemede dosya yuklemeniz gerekmez.Otomatik guncelleme alan iptv uygulamalarında sitemize girmeden guncellemeleri otomatik alabilirsiniz.
SMART TV FREE İPTV DOSYAMIZ HAKKINDA; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Burada verdigimiz özenle hazırladıgımz iptv dosyası günlük değildir.Ücretsiz kanalların stabil linklerinden oluşmaktadır.Çalışmayan kanallar belirli bir süre sonra listeden kaldırılmaktadır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
SMART TV ler için hazırladıgımız dosya uydu cihazlarına cogu modele uymamaktadır.Bunun için Uydu cihazlarına hazırladıgımız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
aktif konuda olan dosyaları indirip yuklemeniz gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İPTV Listesi uygulamaları ve talimatları hakkında genel bilgiler için lütfen bu konumuza Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Listemizde olan kanalların bazılarını görmek ve online izlemek isterseniz yeni açtıgımız diğer web sitesi hakkında bilgi için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
öğrenebilirsiniz.
YASAL UYARI Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Burada verdiğimiz free iptv kanalların hepsi ücretsiz kanalların internet ortamında yayınlayan halka açık iptv linkleridir.İPTV üzerinden yayın yapan kanalların içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Ücretli Uydu Platformların Kanalları (Digiturk,Bein sports,Dsmart,tivibu) + Online Dijital Sağlaycıların (Exxen,Netflix,Amazon,Blu TV) içerikleri ve Yetişkin TV Kanalları kesinlikle smart free iptv dosyamızda yoktur.Bu tür içeriklerin yer alması kesinlikle mümkün olmamakla beraber forum kurallarına görede bu ortamda verilmesi yasaktır.
Forum kurallarına riayet etmeyen kullanıcılar siteden uzaklaştırılacak ve siteye girişimleri engellenecektir.İllegal oluşumlar hakkında soru sormak şu kanal varmı yokmu demek dahi kural dısıdır terettütsüz site ile bağlantılar kesilecek(uyelik ve ip adresi süresiz banlanacaktır)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.KONU KURALLARI DİKKAT; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.1-Bu dosyadan email aktivasyonunu yapmış ,yönetici onayı olan uyeler ve forumda en az 1 mesajı olan üyeler yararlanabilmektedir.Konu içersinde alakasız mesaj yazanların cevapları ve sürekli aynı şeyleri soran uyelerin cevapları silinecektir.Ayrıca konuya anlamsız ,emoji ikonu ve boş mesaj atan uyelerin uyelikleride 7 gün veya suresiz banlanmaktadır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.2-İP TV listesi % 90 üzerinde calısan ve tamamen ücretsiz listedir.Çalışmayan kanallar silinmekte olup surekli guncellenmektedir.SupersatForum Download resminin altındaki linkden dosyayı indirebilirsiniz. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.3-Çalışmayan kanallar için ve listede olmayan tv kanalları için lütfen bu konuda yazmayınız.Biz iptv sağlayıcısı değiliz tamamen hobi olarak paylaşımlarımızı internette free iptv adı altında yayın yapan kanalları sizlerle buluşturuyoruz. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.4-Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayınız. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.5-İPTV Kanal sahipleri listesine kanalları ekletmek isterse bize ulasın bölümünden kanal m3u linkini+logosunu bize yollayabilirler.
(Tamamen Kişisel playlistten yayın yapan ,ismi ve m3u linki degisen kanallar listeye eklenmemektedir.)
BAŞKA SİTELERE UYARI; Bu liste supersatforum uyelerine özel hazırlanmış olup tamamen ücretsizdir.Başka forum ve sitelerde yayınlanmasını istemiyoruz emeğe saygı duyulmasını rica ederiz demiştik ama bazı karakteri bozuk site sahipleri buradan aynen konuyu alıp vermeye devam ediyorlar.
Emeğiniz için gerçekten teşekkürler
08-11-2021, 01:15
yilmaz k.
emegi gecen herkese cok tesekkur ederim..
08-11-2021, 14:27
bolsucan
Teşekkürler
08-11-2021, 14:53
tepe
Teşekkürler
08-11-2021, 16:10
cabbar336
tsk ler elerinize saglik
08-11-2021, 16:37
Cinovic
teşekkürler
08-11-2021, 16:49
amcadayibey
tesekkurler emegi gecenlerin yuregine saglik
08-11-2021, 20:49
Senan87
Tesekurler
08-11-2021, 20:53
üzgün
Teşekkürler
08-11-2021, 22:18
dalay52
Teşekkür ediyorum
09-11-2021, 07:19
Responsive
ÇOK TEŞEKKÜRLER
09-11-2021, 17:29
mervece
Merhaba LG smart tv ye ss ip tv uygulamasını indirdim buradan güncel m3 u kanal listesine tıkladığımda siyah bir ekran açılıyor dosyayı telefona nasıl indirebilirim
09-11-2021, 17:50
Simba
Alıntı:
mervece Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba LG smart tv ye ss ip tv uygulamasını indirdim buradan güncel m3 u kanal listesine tıkladığımda siyah bir ekran açılıyor dosyayı telefona nasıl indirebilirim
LG TV nizde ssiptv uygulamasında sol üstte ayarlar var kod al kısmından 1 kere kodu alın buraya yazın ben yuklerim buradan telefondan uygun program yoksa dosya acılımı olmaz
09-11-2021, 18:27
onuronline
Teşekkürler.
09-11-2021, 18:54
mervece
Kod: HMQQ
çok teşekkür ederim
09-11-2021, 20:17
Simba
Alıntı:
Kod: HMQQ
çok teşekkür ederim
Yukledim oynatma listesine tekrar yenileyin kanallar cıkacaktır
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Ayrıca koduda tekrar alınki başka kimse giremesin
09-11-2021, 20:52
Telefoncum
Teşekkürler...
09-11-2021, 21:03
mervece
Alıntı:
Simba Nickli Üyeden Alıntı
Yukledim oynatma listesine tekrar yenileyin kanallar cıkacaktır
Ayrıca koduda tekrar alınki başka kimse giremesin
çok sağolun baya zamandır uğraşıyordum, kodu da değiştirdim, son bir sorum var bu listeler sık sık değişiyor mu ?
09-11-2021, 21:06
Simba
Alıntı:
çok sağolun baya zamandır uğraşıyordum, kodu da değiştirdim, son bir sorum var bu listeler sık sık değişiyor mu ?
Evet değişiyor sık sık değilde bazı kanallar değişiyor tabi siteyi takip edin
10-11-2021, 12:14
enivicivokke
Emeğinize sağlık. Teşekkürler
10-11-2021, 13:29
armator
teşekkürler
10-11-2021, 14:40
zkgurel28
ÇOK TŞK
10-11-2021, 19:07
armator
Emeğinize sağlık. Süper çalışıyor.
10-11-2021, 19:20
nevzat01
tesekkur
10-11-2021, 19:24
01nevzat
teşekkürler
10-11-2021, 21:47
Amalaric
Teşekkürler
Teşekkürler
10-11-2021, 23:47
Rizakarasu87
tesekkurler
11-11-2021, 00:44
barcala
tesekkurler
11-11-2021, 13:31
Yagmurdas99
Teşekkürler
11-11-2021, 16:15
ersinonline
Apple tv de ip tv uygulaması var IPTVX adında. Kanal listesini orada deneyeceğim. Şimdiden çok Teşekkürler
11-11-2021, 16:29
Simba
Alıntı:
ersinonline Nickli Üyeden Alıntı
Apple tv de ip tv uygulaması var IPTVX adında. Kanal listesini orada deneyeceğim. Şimdiden çok Teşekkürler
Geri dönüş yaparsınız bakalım apple tv katagori olarak listeyi size sunacakmı bir cok uygulamada liste katagorili sekilde oluyor katagorili sunmazsa düz liste olarak izlersiniz.
11-11-2021, 21:26
sezar61
Emeğinize sağlık
12-11-2021, 13:51
Kurtiso
Telefunken televizyon kullanıyorum.
12-11-2021, 14:18
enrico13
teşekkürler
12-11-2021, 14:37
leadriosi
verdiğiniz hizmet için tşk ederim
12-11-2021, 18:50
egelim9009
way be sizin bu hazırladıgınız liste heryerde dolanıyor. az once bı yerde denk geldım tanıdık geldı ındırme baglantıları.... ındırdım baktım bırde bı guzel rar yapmıslar :D ıcıne gırdım m3u nun bu sıtenın adını bıle sılmeden yayınlamıslar :D emek vermeden alıyorlar ustune ustluk utanmadan nerden oldugu bellı oldugu halde yayınlıyorlar :D bır yandan ıyı oluyorda aslında sıtenın adıda gorunuyor orda ındırenler kaynagın burası oldugunu gorurler en azından
12-11-2021, 19:10
Editor
Alıntı:
egelim9009 Nickli Üyeden Alıntı
way be sizin bu hazırladıgınız liste heryerde dolanıyor. az once bı yerde denk geldım tanıdık geldı ındırme baglantıları.... ındırdım baktım bırde bı guzel rar yapmıslar :D ıcıne gırdım m3u nun bu sıtenın adını bıle sılmeden yayınlamıslar :D emek vermeden alıyorlar ustune ustluk utanmadan nerden oldugu bellı oldugu halde yayınlıyorlar :D bır yandan ıyı oluyorda aslında sıtenın adıda gorunuyor orda ındırenler kaynagın burası oldugunu gorurler en azından
Heryerde yayınlanıyor hırsız her zaman hırsızdır sadece bu listeler degil cogu konularıda alıyorlar.Uydu dunyasinda ayakta duran sitelerden biriyiz 16 yıl.dile kolay kopyacılar kopya ile uretim yapamazlar :emoji1:
12-11-2021, 19:23
egelim9009
aynen oyle ya emek hırsızlıgını nasıl kendılerıne yedırıyorlar anlamıs degılım :D
12-11-2021, 20:01
Simba
Alıntı:
egelim9009 Nickli Üyeden Alıntı
aynen oyle ya emek hırsızlıgını nasıl kendılerıne yedırıyorlar anlamıs degılım :D
Bazen benim bile kafam karısıyor hırsızlıgı benmi yaptım diye :puah: çalan cokki tek kalan benim :)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)
15-11-2021, 17:02
Simba
Alıntı:
heci Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba. Daha önceki dosyadan farklı bir içerik ve fazlası yeni bir dosya gönderiyorum. Bu dosyada ile önceki dosyada farklı ve benzer içerik bulunuyor. Kaynak kanallar olduğu için kapanma sıkıntısı yok.
ustad katkıların için teşekkurler yeni listede verdim kanalları kolay gelsin :emoji106: