Teşekkürler
Teşekkürler
tesekkürler :emoji106:
TEŞEKKÜR EDERİM
Teşekkür ederim
arkadaşlar...tele-on zırt pırt yayınlarına ara veriyo ve uzun zaman izleyemiyoz anlaşılan sitesinde bile yayın kesildiğine göre temelli kapanmış olabilir...!!!...üzgünüm çünkü paso kaliteli yabancı sinema gösteriyodu görüntü kaliteside fena değildi...!!!...yazık olmuş...!!!...seni unutmayacağım...elveda tele-on...!!!...:emoji30:
ALLAH rahmet eylesin..iyi bilirdik meftayı..
güzel kanaldi kaliteli filmler veriyorlardı kapandiysa kötü olmuş 😔
teleon saton megaon vs vs hepsi geri geliyor 1 hafta yayın yap sonra güm düzenli yayın yapmıyorlar bu onlu kanallar entresan.
uzun zamandır izliyordum aksamlari kaliteli filmler veriyordu
bence başka kanalla anlaşma yapmış olabilirler
şuan Tyt türk ve istanbul now gelicek
yayıncı kuruluş anlaşma yapmış olabilirler
arkadaşım...mobile...tele-on bence temelli kapandı...!!!...geriye dönüşü imkansız şahsi fikrim...!!!...yüksek ihtimalle masrafların ağırlığına daha fazla dayanamayıp yayın hayatına veda etti...!!!...üzgünüm...!!!...:emoji30:
İstanbul Now, Now ile mahkemelik galiba. Yahu Now diye aktif televizyon varken ne gerek var, İstanbul One yapın ille sonu İngilizce olacaksa kanalın :emoji1:
Tele on bana bu cevebı verdi Merhaba Rtuk Lisans Sözleşmesi Dolduğundan Dolayı Şirket Tarafından Yenileme Yapılmadı Oyuzden Yayın Yok @teleontvresmi.tr
tesekürler
güzel kanaldi 3 senedir izliyordum saten rtuk yüzünden çoğu kanallar kapandı Netflix bile ceza kesiyor içeriklerden dolayı normel kanal nabsin
,TELEON
- ** Gizli İçerik: Bu gizli içeriği görmek için supersatforumdaki mesaj sayınız 1 veya daha fazla olmalıdır.
Teşekürler
Bende calismiyor malesef
açılmıyor bende😒
Kanal yine gitmiş bu kanalla ugrasılmaz yeni link gelirse sizler verirseniz ben bıktım :)
Teleon yayına başlamış yeni iptv si varmı
Çok teşekkür ederim sagolun
Teşekkür ederim
DUYURU:
KANAL COK SIK İPTV LİNKLERİ DEĞİŞTİRDİGİ İÇİN BİRİNCİ MESAJI ARTIK GUNCELLEMİYORUZ.KANALIN AKTİF LİNKLERİ EGER VARSA MESAJ SONLARINDAN BULABİLİRSİNİZ.
para ödüyorlar ondan atv startv öyle her dk değiştiriyor normel degistirmeleri bizim gibi kaçak izliyene😄😄
Listeden bir Sembol seçinizthx
dostum bende açılmıyor denedim😒
https://video-weaver.fra06.hls.ttvnw.net/v1/playlist/CuIFjOwB37XaWwTCYo7k1VTPIMXBQJcoBU4cUxEH71uN_h_xxHDVyNwu5n2S05RXeaFUIzD-UZjdQnYXOjc4luIwfCWor82M6J5e97OlTMdazSm72H_SnaYQgaYkU1lN3G9Uj0u8OI4W7ZpYahrSrSbybIBfylQzCYYIZ0SGMaUv5svJZbnllunGcPE73LE2kfVilBGaV5T358maY_WpFS-mMUD-jIafsoKtxF3NZH4bta2E7URlcgS5NdMVsvHUQwKDf2pxE_8AZjgIIFxWlddflnLz0CUSIUp631rsjgWRchm5JqOJtiEYHBFzuWW16gcGNQRFWfSmnG8WRK1EO0Qd3zQqFcFl9oVC09aDgQWgSPrTEfv4mbQrTviT4efU5YYf1s99UU02GmLEnMvq8nPBqz5kiwENt78D1P1OeT78ydsyBIyaUD4cbmTjLNiYDFH3x7KAXoI1hkn-THvXE8AuUrHIOktE6tYTvmt0Auu-8y_rusXsu4rqIHzsEjMcOqQW5kGopBjloC_LPNTjdNS-yOR3Rv-m0I7f04ubAY7BQ9ncbRD9Q_sSiZ5CX1mxbKfxpKagKwqzTuBa8nq_24oqkfWfbQGh1Veb5nXYsgLc4ujQyrnHJt92AZ5u_2km4sd34B_HB3JxWZQkEgYKomSUnm9QLNpnc1yzexu1cqsfclz0Z5-iB_osqxURCsaVknsQ201Tz9JcEdSMXEek2gW1Ja1tFFFs1bumVIM0EHxg6y3Pd6AZdlC_89ITfLYMMsmlqWZjE9P98jSDn8GAj43Bg9Fgxry-s4QTeLfja8peip7Uke4-Ok6hl6vVVVUc3qzaZWen7PF9NX8rvkWg7FPi30B0ZWUef02jAK-Cy7yVt3zIBHBxx0Cmb7HoEadl4CYqWimbAg81jy59L2LUUIjllH4E0FsunIYWbqwU49M5M1fWBoCBi7bIRpRSwAu6QH8lz1kBzNCZ4X0pH6506yFFA9eEGgzEl6XpPS2zROcyKy8gASoJZXUtd2VzdC0yMKwL.m3u8
link çalışıyor. denedim. vlc player da ve samsung tizen ottplayer da çalışıyor. Ama ne kadar gider bilemem.
malesef gidik
dostum çok saol çalışıyor şuan iptv cihazdan izliyom kara şimşek var🤓 kalitee
Şimdilik çalışır taaki Twitch deki yayının tokeni değişinceye kadar. Aslında o yayını boot edebilsek sürekli çalışan bi link elde edebiliriz.. Ya da bi server sunucu köprü link sayesinde yapılabilir. Uğraşmak lazım.
Malesef her iki linkide denedim ben calıştıramadım.
Bu ısrarcılık niye? Bırakın adamlar izlensin istemiyorlarsa uğraşmaya değmez... MİLLET KENDİ KANALIM İZLENSİN DİYE UĞRAŞIR, REYTİNĞ + KANALA REKLAM ALAYIM HOST SUNUCU MASRAFLARIM ÇIKSIN DİYE UĞRAŞMASI GEREKİRKEN, KENDİLERİ ÇALSIN KENDİLERİ OYNASINLAR, BİR SÜRÜ UYDU VE İP FREE VE ÜCRETLİ KIRILMIŞ PANELLER VARKEN, HİÇ BİRİNDE BU KANAL YOK...SERVERCILER CİDDİYE BİLE ALMIYOR BU KANALLARI..
hayırdır dostun rahatsizligin kime sanane millet izler izlemez sanami soracaklar senin izledigin çakma kanal olduğu için sunucu kolay oluyor orjinal kanal olduğu için senbi yayınlarına bak nedemek istediğimizi anlarsın
teşekkürler..
Uslubuna dikkat et akıllı ol yaşınbaşın kaç? Ağır konuşurum altından kalkamazsın AKILLI OL AKLINI ALIRIM , yırtık dondan çıkar gibi lafa sen dalış yaptın, seni tanımam etmem şahsına ait bir şey demedim yayıncı kuruluşun izlemesinler diye yaptığı mücadeleye değindim...Alıntı:
3 günlük dünya olur olmadık şeylerle kalp kırmaya değmez arkadaşlar sakin olunuz hayırlı bereketli cumalar dilerim cümleten ..
Teleon iptv yokmu
arkadaşım...twiche abonelik kaç lira merak ettim zira sırf bu tele-onu 7/24 kesintisiz şekilde sürekli izlemek için para vermeye değermi simba ustam ne dersin peki...laptop üzerinden twich yayınlarını izlemek keyif verir...!!!...:emoji122:
gerçekten kaliteli filmler veriyorlar 1 numaraa kanal
Teşekkür ederim .
İzlemeden gitti
Twitch uygulamasını tv boxlarınıza kurun. Teleon kanalını takip edin o uygfulama üzerinden rahat izlersiniz. Başka yolu yok. Bu tür linkler anlık olur.