h/w 12.03a5 thank you snopy
h/w 12.03a5 thank you snopy
snopy
Ver şu coşkuyu bizde haz alalım
12 03 a5
Saygılar...........
Alıntı:
tps kanallarının güncellemesinin çalışması için cihazınızı 10873 27500 V frekansındaki france5 france0 vs. kanalları üzerinde 2 dk bekletin.
Cihazınızı güncellemek için her gün bu işlemi tekrarlayın
Sistem ayarlarında yerel saat kısmını yazılım yüklendikten sonra orijinal halde bırakın yani GMT+00:00 halinde bu şekilde yazılım çalışıyor bilginize..
bunu uygula kanal kilitini aç keye reset at sonra yukarıdakini uygula açıyor sorunsuz
SNOPY Ustam bu yazılmı yükledikten sonra tüm kanal listemiz sıfırlanıyormu yani tüm kanalları yenşiden aramak ve düzgün bir liste yapmak mı gerekiyor...menu değişiyormu ?
bu kötü haber :( çok uğraştırıyor yeniden listelemek
özellikle hotbirt
açmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Arkadaşlar menü Kaon mu stream mi ? Stream ise yüklenmez zaten. Tek tek kanal taşımakla uğraşılmaz valla..
eline saglık ustam başarılarının devamıdı dilerim
eline saglik.12.c1.a5. yukledim acilabilen ne varsa hepsini
aciyor.sorunsuz calisiyor.tasakurler SNOPY
tek bir sorun var turksat a bazi kanalari gostermiyor.
ornegin trt ler ne yapabilirim.bircok uydulari sildim gine olmadi.bu sekilde bircok kanali seyredemiyoruz.tesekurler
türksatı tekrar taratın olmadı cihazı fabrika ayarlarına döndürün yazılımı yüklemeden kurukfayı mutlaka yüklemeniz gerekir eğer direk yüklediyseniz kurukafayı yükleyin ardından yazılımı tekrar yükleyin.
arkadalar bana yardımcı olun proğramı atıyorum 8. hatası veriyor ne yapmam lazım
arakadaşlar cihazım ora 5010dcı hangi proğramı atmam lazım 8. hatası veriyor yanlışmı atıyorum
tamam arkadaslar.hata benim lnb ayarlarindan kaynaklaniyordu.duzeldi.hepinize tesekurler.
Alıntı:
arkadaşım diğer başka bir konuda aynı mesajı yazdınız cevapladım ama konuyu takip etmiyorsunuz. Cihazınız Düz board olabilir. Cihazınızın HW nosunu yazarsanız iyi olur. HWsi uygun değilse bu yazılımlar sizin cihazınıza olmaz Cihazınızın HW sine göre kurtarma yazılımını yükleyin.
Snopy ustam yazılım yükledim emeğine teşekkürler şifre istiyor acaba şifre kaçtır yardımcı olursanız sevinirim.
4 tane sıfır gir. olmazsa sistem ayarları üzerinde kırmızı yeşil sarı mavi tuşalarına bas şifreyi istediğin şelikde yap kullan.
Bazı arkadaşlarda kanal listeleri değişiyor demişler değişmedi TRT yayınları
göstermiyor demişler hepsi aynen duruyor + Verilen yazılım mükemmel
bir şekilde çalışıyor. SNOPPY yapacağını yapmış eline sağlık adınıda
menüye koymuş helal olsun
:45: :45: :45: :45: :45:
ustalar selam c bord normal bord ne bilmiyorum bende sunny 9080ci var hangi borddur nasıl öğrenirim.ilginize peşinen teşekkür ederim
Menu gir system ayarları oradaki menü içinde aşağı yukarı oklarla
ilerleyerek sistem bilgisine gir
eline sağlık ustam kolay gelsin..
teşekkürler bir deniyeyim
Usta çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok güzel çalışıyor astraya geçince ne yapacagız
arkadaşlar kolay gelsin benim sunny 7010dcız hw 12 c1 a5 cihazım var. yeni yazılımı yüklemek istediğimde ilk söylendiği gibi kuru kafayı yüklüyorum fakat daha sonra kup 230 ile yazılımı yüklemeğe kalktığımda hata veriyor hatanın ensonunda sadece güncelleme hatası yazıyor ve kup230 dosyanın boyutunu göründüğü sekmede sadece ( / ) buşekilde yani dosya yokmuş gibi. yardımcı olursanız sevirim şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bundan sonra yazılım atmaya gerekyok demek uydudan güncelliyo
tps ve absatlar degilmi bu yazılımın içinde
üstadım
arkadaşım KUP 230 Enj Patch forumdan tekrar indir ve sonra KUP u aç com yarıonı yap yazılımı seç Enjinneer moda geç ve cihazı arkada anahtarından aç. Yazılımı zipli dosyadan çıkartmayı unutmayın.
volkan kardeş ben yazılımı attım internetten şöyle biyazı geldi
bisorun yok degilmi
NOCH acaba bişeymi oldu tv görme sansımyok
acele cvp
hala tpsler çalışıyor mu
arkadaşlar sevgili hocalarım yeni model diye biz yüzlerce binlerce 9000 serisi sattık ve hiç bir şeyden hem müşterilerimiz hem kendimiz faydalanamıyoruz müşterilerimiz cihazlarını geri vermek istiyor bizi insanlarla zor duruma düşüren yöneticiler bunlara ne zaman çare bulacak bulamuyorlarsa nedenini bize lütfen anlatsalar olmazmı sunny yöneticilerini tekrar esefle kınıyorum
snopy üstat ben cihaza 12 cı a5 attım atmadan öncede kurukafa atmıştım
şöyle biyazı çıktı NOCH internetten attıgım için tv görme sansımyok
bisorunvarmı
eve gidince kanalları yeniden taratayım desene
yeniden atmaya gerek yok degilmi snopy kardeş
kanalları bulunca açılabilen nevarsa hepsi ok demeşşin
hiç olmazdı neden böyle oldu üstat ilkdefa başıma geldi de ondan korkuyorum
saygılar
onudamı kup 230 ilemi indireyim üstat
Usta su HW 12.01.A5 leri de versen çok menmun olurum, Basarilar dilerim
SNOPY@ -12.03.A5 İ Bekliyoruz şimdiden teşekkür ederimmmmmmm.
ozaman ben hiç ugraşmayım yazılımda sorun olmadıgına göre eve gidince sırasıyla kanalları ayarlayım hazır kanal listesi verdi memet kardeş
programı indirdim ama neyle atacagım onu bilmiyorum
nediyorsun snopy üstat neyapayım sence benim korkum cihaza bişeymi oldu diye oda olmadıgına göre hiç ugraşmamam gerek yok degilmi
benim size son sorum olarak eve gidince kanalları ayraladıgım zaman hepsi açılıyor degilmi başka söze gerekyok herhalde
saygılar
yazılım suresi ne kadar auto .haftalıkmı emeği gecenlere tşkr
snopy ve memedim usta yeni yazılımları bi başlık altında toplasanız karışıklık olmayacak ayrı ayrı yerlerde yazılımlar olduğundan karışıklık oluyo kolay gelsin.
usta iyi güzelde üç farklı zip dosyası var benim makine sunny 1030 bunlardan hangisini yükleyecem şimdiden teşekkürler:
cihazda noch yazıyorsa yeşil düğmeye basınız. turksat veya hotbırd işaretleyin ok basın normal çalışacaktır.
sayın snopyy yazılımlarını çok beğeniyorum. hiç çalışmadığı olmadı. sunny 1030 sky h/w 12 03 A5 yazılım ne zaman çıkar. kolay gelsin......