Alıntı:
9400FTA yazılımını yükle arkadaşım.
Printable View
11300 veya 13300 içinde yazılımlar gelecekmi acaba..
Teşekkürler Volkan ustam
MISTER Volkan, you are the best: many thanks!!!!!
Tesekkürler.
teşekkürler volkan ustam sağ olasın
emeğine sağlık senden goldmaster 9900 pvr diğer adıyla topfield 5000 pvr için yazılım bekliyoruz sorun örneğin bir pakette 10 kanal var hepsini almıyor
manual giriyoruz kabul etmiyor bu sorun ocak 2007 yılında doğmuştur önceki yazılımlarda bu sorunlarla karşılaşmıyorduk .
selamlar
thanks....................................:D
thank you for all the work
volkan tesekkur ediyorum.:45:
teşekkürler kardeşim ellerine sağlık:clap2::
selamlar volkan goldmaster 9100 VFTA cihaza yazılım yükleyemiyorum, !! External error Occurred !! diye bişey yazıyor loder
yükleyiciye sag tıkla-özelliklere gel-uyumluluk var oradan 98-me ye ayarla ok de. işlem tamam olamlıdır. cihaz yuklemeden önce stb. olacak,ve loder da yukleye bastığında cihazın fişini cereyandan cekip tak. kolay gelsin.:45:
yükleyiciye sag tıkla-özelliklere gel-uyumluluk var oradan 98-me ye ayarla ok de. işlem tamam olamlıdır. cihaz yuklemeden önce stb. olacak,ve loder da yukleye bastığında cihazın fişini cereyandan cekip tak. kolay gelsin.:45:
slm dostum v oldugundan emınmısınız
denedim yine aynı hatayı veriyor teşekkürler
Bu topik tam uluslararası olmuş...dünyanın farklı ülkelerinden insanları görmek mümkün...maşallah...nazar değmez inşallah...sevgilerimle...
Alıntı:
arkadaşım cihazının menüsüne gir cihaz bilgisini yaz. ayrıca almış olduğun hata pcile cihazın bağlantı kuramadığındandır. pc ye yeniden başlat rs 232 kabloyı bir kontrol et uymuluğu yap ve takrar dene. cihazı fişten çek yükleme programınıu aç yazılımı seç yükle butonuna bas cihazı fişetak. kolay gelsin.
v olmayanı ındır onu yukle sorun hal olacaktır
merhaba arkadaşlar bende gm 9400 ci var yazılım atmak için cihazı kapayıp açınca download yazısı çıkıyor yükleme programında ardından hemen External Error Occord cihaz ise banamısın demeden normal açılıyor bundan önce çook yazılım attım ama bunu bende anlamadım yardım ederseniz sevinirim
volkan kardes calısmalarından dolayı tesekkur ediyorum bugun için yazılım verecekmisin
maalesef bugün işlerimden dolayı yazılımlara bakamadım.
teşekkürler eline sağlık
Volkan kardeş senin bu yaptıgın emeklerine teşekkürü arkadaşlar adına borç biliyorum ellerine sağlık kafana kuvet teşekkürler.....
:45: [QUOTE=ekrem;136152]Volkan kardeş senin bu yaptıgın emeklerine teşekkürü arkadaşlar adına borç biliyorum ellerine sağlık kafana kuvet teşekkürler.....[:45: /QUOTE]
[45: [QUOTE=ekrem;136152]Volkan kardeş senin bu yaptıgın emeklerine teşekkürü arkadaşlar adına borç biliyorum ellerine sağlık kafana kuvet teşekkürler akadaşım volkan ben çok amatör bir bilgi sayar hastasıyım nekadar uğraşsam genede işin içinden çikamıyorum size teşekkür yazıyorum her seferinde mesaj kısa oldo uzun yaz uyarısı cıkıyor ondan sonra benim kafam daha fazla karışıyor senin anlayacağın zırvalıyorum tekrar selamlar.....:45:
hocam bu yazılım hala aktif mi? eğer değilse bugünkü yazılımlar ne zaman gelir? teşekkürler
volkan kardeş, 13 mart yazılımları verilebilecek mi bugün? teşekkür ederim.
arkadaşlar 13.01.2007 tarihli absat yazılmlarını bugün sadece 3 seriye verebiliyorum. Geç oldu bugünlük böle.
Volkan sonsuz teşekkürler kardeş, ellerine sağlık.
ellerine sağlık ustam
Taşekkürler arkadaşım, ellerine bilgine sağlık.
ellerine saglık sevgili kardeşim:45:
Alıntı:
Eline sağlık...
Alıntı:
Volkan sonsuz teşekkürler kardeş, ellerine sağlık.
Alıntı:
ellerine sağlık ustam
Alıntı:
Taşekkürler arkadaşım, ellerine bilgine sağlık.
bende teşekkür ederim arkadaşlarAlıntı:
ellerine saglık sevgili kardeşim
sağ ol volkan usta
teşekkürler eline sağlık.
saolasin volki karde$
slm arkadaşlar bu yazilimların 40400fta uyani varmi acaba şimdiden tşkler
sagol eline saglık.ama bir şey sorucam,ilk 80800 için yazılım vardı artık çıkmıyor mu
Tesekkurler Volkan kardes kolay gelsin
saygilar:45:
tşk ler volkan eline sağlık
bugünkü yazılımlar çıkıcakmı? çalışma varmı?
birinci mesaja 14.03.2007 tarihli 1 günlük absat yazılmları eklenmektedir.
volkan kardeş, sonsuz teşekkür ederim. ellerine sağlık, goldmaster cihzlarımız seninle coştu. büyüksün!
volkan kardeş bu yazılım bu gün içinmi yoksa yarın busaate kadarmı
arkadaşım yarın saat 11 e kara geçerlidir.
9400fta(scartlı) serisi için yazılım var mı acaba?