Arkadaşım sistemde oluşan bir hata yüzünden forum bir gün öncesine geri döndü yapabilceğimiz bir şey yok :( tekrar yazabilirsiniz elbette umarım anlayışla karşılarsınız saygılar...
Printable View
Şiddet içerdiği için kaldırılması düşünülüyormuş.Halbuki haber saatinde hemen hemen tüm kanallar şiddet içeren görüntüler yayınlamaktadırlar.Yani bunlar insanımızı hiç mi etkilemiyor.Dizi filmin saatini ileri bir saate alırsınız olur biter isteyen oturur bekler ve seyreder istemeyende seyretmez.
RÜTÜK bu konuyu gündeme taşıyarak bilmeden filmin reklamını da yaptı , sağolsunlar varolsunlar.
Saygılarımla,
Bir şey söylemeye gerek yok biz okadar aptal değiliz Her şey ortada....
Kalkmasın. Sansürcü bir zihniyete hayır. Herkes gerçekleri görsün. Bu bir dizi film. Yani sanat. O zaman ***** filmler, bütün şiddet sahneleri içeren diziler filmler, hileler entrikalar falan da yayınlanmasın.
İtalya da bir polis ölüdürüldü diye 4 defa DÜnya şampiyonu olmuş, hem de sonucusunu geçen sene kazanmış bir ülke bir insanı için çok sevdiği futbola lanet okuyabiliyor.
Bizim binlerce insanımızın öldüğü konu hakkında dizi çekiliiyor. Sansüre takılıyor. o halde ne Çanakkale destanlarını anlatan, ne de Vietnam bozgununu destan gibi anlatan filmler yayınlanmasın. Ne Er Ryan ne de başka bir savaş filmi. ne de içinde şiddet sahneleri olan ne de içinde kötü örnek oluşturabilecek yayınlar olanlar...
bu dizi derin devlet gerçeklerlini ve terörün gerçek yuzunu gösterdiği için kaldırıldı ..çünkü halkımız hep uyuyytular yukaridakiler şimdi dizideki gerçeklerle örtüşünce onlara dokundu.bence devam etmeliydi .baska bahane bulsunle diziyi kaldıranlar teröristtir bence...saygılarımla
Ne olursa olsun kaldırılmamalı ınsanların ozgurluklerı kısıtlanıyor bole yapılarak buda antı demokratık bır yaptırımdır.
Sunuda soleyeyım dızının ıcerıgını burada ogrendım daha oncede hıc ızlememıstım sımdıde ızlemedım ama kaldırılmasına karsıyım
haklısınız sayın admınım turkıyede bazı gercekler ve olaylar bu ve benzeri diziler sayesınde herkeze ulaşıyor onun içinde kurtlar vadısı terör dizi turkıyenın gerceğinı yansıtmaktadır .........
arkadaşlar bu dizinin ilerliyen bölümümdeki seneryo herhalde birilerini rahatsız etti bir bölüm yayınlanmış dizide kesinlikle yayından kaldırılacak bir şey yoktu türkiye gerçekleri kimseyi rahatsız etmemeli pana filimden ricam bu diziyi cd olarak yada internetde yayınlasınlar
Türk Aile yapısını etkiliyecek 10 larca dizi yayında iken( örn. Avrupa yakası, sihirli diziler gibi), kurguda olsa bazı gerçekleri anlatan Kurtlar Vadisi Terör dizisinin hedef alınması hiç hoş değil, yayından kaldırılmasını uygun bulmuyorum.
tv lerde kimler neresini acmış kim neresini göstermiş kim kiminle boşanmış offfff mankene bakk beee akşam firikik vermiş sende gördünmü köprü dizini izliyorum alt tarafda bir anda son dakika haberi diye yazdı her halde dedim yine bir yerlerde birşeyler oldu megersem son dakika flaş flaş flaş diye geciyor alt yazıda vayyyy beee zerrin özer eşinden son anda boşanmaktan vaz gecmiş habere bakın negüzel türkiye ne güzel türkiye kafayı yemişler bunların alayı ne kadar insanları kandırmakla üstlerine yoktur bunların arkadaş banene kim kiminle ne yapmış kardeşim adam akıllı programlar yayınlayın bunlar daha hoş şeyler bunlar demekki daha cok izleniyor memleket bitmiş te çif okeye dönülüyor vayyyyyyyyy yawrum wayyyyyyyyy burda yapılan bir dizi dünyadaki ve türkiyedeki olayları yansıtıyor bir şeyler anlatılıyor dizide avrupa birligi ülkelerinin terörüslere para silah finansman kaynakları nasıl saglanıyor bunu anlatıyor avrupa birliginin pisliklerini gösteriyor dizi iyi anlamaya calışın
dikkat! bu dizinin kaldırılması terörislerin zaferi dir okadar çok mutlular ki bu kadar şehit askerlerin kemikleri sızlıyor bunu kimse unutmasın bunu yanlızca şehit anası babası anlar
bence amerikanın parmahı olabilir kurtlar vadisi ıraktan sonra intikamını almış olabilir ne dersiniz.
Bu ülkede hangi güçlerin egemen olduğuna dair bir sinyal mi bu?
Düşünmek lazım...
Henüz hangi formatta yayına gireceği belli olmadan bile yaygara koparanlara bir anlam veremezken,yayınlandıktan sonra konusu ülkemiz için gerçekten çok önemli olan "terör"olunca susarlar dediğim bu insanlar ya sustu?!!veya başka na....suzlar, şer....sizler hainler devreye girerek diziye müdahele ettiler.
Bence enkötüsüde RÜTÜK denen kukla kurumun (artık kukla olduğu aşikar)bir devleti TÜRK DEVLETİtemsileuzak kalmasıdır.
yazıklar olsun...
sanki yasadıgımız yer turkıye degıl kurdıstan bu kadarda oluyormus demekkı yazıklar olsun ınsan ızleyınce manevı duyguları kabarıyordu cok yazık oldu
bunu anlamak için en güzel yöntem sms dir.ücretsiz sms servisi açılır.aynı numaradan 2 kez oy yollanması engellenir.sonuç kesin ve net olur.13.000 kişi yüzünden dizi kaldırılamaz.bu ülkede 72 milyon civarında insan yaşıyor.....kesinlikle yabancı güçlerin engellemesi.insanları uyutma taktiği aynen devam ediyor.............olmaz olsun.telefon hattını iptal ettiler.internet sayfası kapalı rtükün........neden insanların tepkisinden kaçıyorlar.............
sabah ki rezillikleri görmazler çünkü insanları böyle uyutuyorlar..............YAZIKLAR OLSUN .ne diyeyim...................
bir avuç teröristin oyuncağı olduk.yayından kaldırılmasını şiddetle kınıyorum.
demokratik bir ülkede yasaklama,kısıtlama olmaz,sadece diktatör rejimde olur
bence isdedikleri oldu onlar istedi biz kaldırdık nasıl bir düzen anlamadım bazen kızıyorum kendi ülkemize çok korkagız diye..
selametle..
ılk bolumunu ızledım,bilmeyenler için terörün ne amaçlı olduğunu gösteriyor.dizinin oturmuş ve taraftarı olan bir kadrosu var.gayet güzel olmuş kalkmamalı bence,ondan önce kalkması gereken bir kaç dizi var onları kaldırsınlar.
arkadaşlar bu gune kadar flim veya dizisini izlemedim ama kaldırılmasından taraf değilim saygılar
kesinlikle yayına devam etmeli millet bu pisliklerin gerçek yüzünü görmeli
İşte Pana Film'in Kurtlar Vadisi açıklaması
15 Şubat 2007
KURTLAR VADİSİ’NİN SAYGIDEĞER İZLEYİCİLERİ,
23 yıldır Türkiye’nin gününü kana bulayan, ufkunu kapatan ve geleceğini körelten terör belasının arkasındaki karanlık gerçekleri konu edindiğimiz dizimizin yeni bölümlerine gelen yayın yasağı fiili bir durumdur.
Bildiğiniz gibi, önyargılı karalama kampanyalarına rağmen Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümü yayınlanırken, bütün ülkede televizyon izleyenlerin yarısı nefeslerini tutmuş, her kesimden 30 milyon insanımızın yüreği birlikte çarpmış, eserde şu veya bu kesime karşı en küçük bir ayırım ve aşağılama görülmemiştir… Buna rağmen geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle fiili sansür çarkı dönmeye başlamış, hiçbir demokratik hukuk devletinde görülemeyecek bir uygulama ile dizimizin yayımlanması imkânsız hale getirilmiştir… Ya Kurtlar Vadisi yayından kalkacak ya da kanalın yayın izni iptal edilecekti…
Yapımcı olarak bizim yaptığımız 30 milyon vatandaşın takdirini kazanan sanal bir gerçekliktir ama bu kitlenin beğenisini hiçe sayan sansürcü zihniyetin yaptığı somut bir gerçekliktir… Zira, dizinin henüz sadece bir bölümü yayınlanmış ve bu bölümde herhangi bir sakınca görülmemiş olduğu halde sonraki bölümler, ısmarlama bir takım kaygı ve tahminlerden hareketle ağır şekilde suçlanmıştır.
Oysa Kurtlar Vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her şeye rağmen herkesin kardeş olduğu bilincini pekiştirmek için en etkili örneği vermiştir… Dizinin en güçlü mesajlarla vurguladığı Kürt ve Türkün kardeşliğinden rahatsız olanlar Kurtlar Vadisi’ni suçlamış, yayın engellenmiştir…
Kurtlar Vadisi, yaklaşık çeyrek yüzyıl boyunca bu ülkenin 40 bin insanına kıyan senaryoyu yazdıran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teşhis edeceği için mi linç uygulamasına hedef olmuştur?
Kurtlar Vadisi, kanlı sürecin yolaçtığı dolaylı-dolaysız 300 milyar dolarlık kaybın hesabını sorgulayacağı için mi sakıncalı bulunmuş ve susturulmak istenmiştir?
Ancak, Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı olarak PANA FİLM, bu konuda ve her konuda sözünü bir şekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet aracılığıyla siz saygıdeğer izleyenleriyle buluşacaktır…
Saygılarımızla…
PANA FİLM
bana göre dizi yayından kesinlikle kaldırılmamalı. benim anlamadığım yok efendim dizi şiddet içeriyormuş,yok mafyaya özendiriyormuş. öyle ise şiddet içeren bütün amerikan filmlerini yasaklamaları lazım.o filmlerde şiddet yokmu. veya diğer dizilerde şiddet yokmu. bana göre bazılarının işine gelmediği için dizi yayından kaldırıldı.bence tüm kurtlar vadisi severleri bir olup artık nereye başvurulacaksa (e.mail veya telefon) başvuralım dizimize tekrar kavuşalım.sagılarımla...
kurtlar vadisinin daha önceki bölümlerini hiç izlemedim bazen arkadaşlar vasıtasıyla zorla izlettirildim. ama şunu söylemek istiyorum televizyonlarımızda o kadar gereksiz programlar ve diziler var ki bence kurtlar vadisi bunlardan en masumu. yani şimdi binbir geceden, selenadan, bebeğimden ve daha birçok programdan-diziden daha mı sakıncalı? sanmıyorum ve bu mevzu beni kurtlar vadisine yaklaştırdı olmazsa ben seyretmeye başlıyayım :) herkese selam...
Kurtlar vadisi terörünyayından kaldırılması bence çok anlamsız veya rütükegöre çok anlamlı. Beni rahatsız eden kavga ve elalemin özel hayatlarına giren yayınlar nedeniyle kanalların yarış halinde olmasıdır. Bazıları zaplayın diyorlar nereye zaplarsan benzer yayınlar karşımıza çıkıyor. Bu nedenle artık zaten sinirlerimiz bu yayınlar nedeniyle bozuldu. Kurtlar vadisi terör belki milli hislerimizi depreştirecekti. Unutulmaması gerekenleri hatırlatacaktı. Böyle kafaya böyle tıraş.
kaldırılmasın kaldırılması gereken ve durdurulacak okadar yayın varki gitsinler onlarla uğraşsınlar
arkadaşlar türkiyede herkezin bildiği olayları yansıtması birilerini rahatsız ediyor bu terörden kimler nasipleniyor bilinmiyen bi sey değilki ama bu kadar yüksek sesle söylenince ağaların karnı ağrıdı tabiki .bi düsünsün herkez bu terör neden bitmiyor yada baska bi deyisle neden bitirilmiyor .birileri kesesini dolduracak diye bunu kaşımaya devam edecek bu yamyamların keseside dolmak bilmez .e zararı gören kim gariban mehmetçik ve kandırılmıs zavallı insanlar .bu dezeye kaldırmaya çalısan asıl vatan hainidir.bırakın millet en azından düsünmeyi öğrensin.
rtürkü arayalım desteğimizle rtürkü karıştıralım rtürkün telefon mumarası 4441178
medya sağolsun her şeye maydonoz oluyorlar
kaldırılmasına karşıyım dün gece telefonla Rütük ü aradım ve tepkimi ilettim.Siz de 444 1 178 i arayarak tepkinizi lütfen iletirseniz...
Hayır kaldırılmasın. Türkiye üzerine oynanan oyunları herkes görsün.
kurtlar vadisini istiyoruz dün ekran karatım vadiyi geri istiyoruz:praying: :praying: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
vadiyi geri istiyoruz rütük:bangin: :devilprv: :bangin: :devilprv: :bangin: :devilprv: :bangin: :bangin:
Terörle mücadele etmek Devletin asli unsurlarının görevidir.Antiteröre gençliği
özendirirsek bu gibi filmlerle, işte kaos budur.Arkadaşlar gençliğimizi ülke sevgisi
ve milli bir ruhla eğitelim ve bu insanların terorist olmamaları için tedbir alalım ama dış mihraklı terör olaylarına karşı mücadelede devletimizin bu işle görevli
antiterör unsurlarının yapacağı işleri gençliğimize yaptırmaya da kalkmayalım.Bu filme özenecek çok gencimizin olduğunu bir eğitimci olarak biliyorum.Serkan arkadaşımıza da bu konuyu gündeme taşıdığı için teşekkür ediyorum.Selam ve sevgiler
bizim dedelerimiz bu ülkeyi kanlarıyla kurtardılar göğsündeki imanla ve bileklerinin gücüyle koruyup ta bizlere kadar getirdiler bizler ne yapıyoruz bir diziye kilitlenmişiz ülke elden gidiyor nereye gidiyor yaw bu memlekette dizi seyretmeyen milyonlarca insanımız var ve ülkelerini her yerdede koruyor ve bu ülkede oynanan oyunların farkında olup o gözleri çıkarmayı bilirler bir ülkeyi bir dizi kurtarmamıştır....
Bu konudaki düşüncelerimi daha önce birkaç platformda belirtmiştim Burada da belirteyim
Ya bize Türkiye'de ki terör gerçeğini yansıtıyo diyenlere;
Yattığı yerden yazılan senaryolarla,mafyavari tavırlarla Türkiye gerçeği yansıtılmaz.Türkiyede Terör gerçeğini mi öğrenmek istiyorsunuz Buyrun gerçekler burada,senaryo üzerinde değil.
SkyTürk ve Show TV de seyredemeyenler için.
"Kan Uykusu"
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Dizide terörü bitirmeye çalışan Şaşmaz 28 gün askerlikte yan gelip yatıyordu,Güneydoğudaki sorunu nasıl bilsin....
Bknz.
Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 1971'de Elazığ'da doğdu. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini Kanada'da tamamladı.
Amerika'da 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerikada yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekincesi ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekden vazgeçti.
Amerikada kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yaptı. .
Ne kadar vatansevermişki dizi ile terörü bitirmeye çalışıyor...
Buda Yapımcısı Osman Sınavdan alıntı
Alıntı:
Kurtlar Vadisi'nin adalet talebini doğurmadığını, aksine kötülüğü korkulacak bir şey olmaktan çıkarttığını, normalize ettiğini, hatta sempati yarattığını düşünüyorum.
Hayır. Bence normalize olmuyor. Siz vatanınız için, sevgilinizden, ailenizden vazgeçer misiniz? Kim vazgeçebilir? Dizinin ana fikri budur.
Siz, vazgeçenlerden biri mi olurdunuz yani?
Bırakın bana bunları.
Yani Türkiye'deki terör gerçeğini Dizi olmasaydı öğrenemeyecektiniz haaa.Ne kadar ilgilisinizki terör gerçeğini öğrenmek için Dizi çekilmesini beklediniz.
O diziyi çevirecek gelen paraları lailada yiyecek.Terör bitecek haaaaa.
Ama bu resimlerdekiler asla lailaya gidemeyecek çünkü senaryoda değil.Gerçekten güneydoğuda idi.
Bu arada bazı platformlarda arkadaşlar kaldırılmasını isteyen kişilerin Güneydoğulu,PKK yanlısı olduğunu yazıyor.
Güneydoğulu değilim Trakyalı'yım.15 ay askerliğin 11 ayında PKK ile karşı karşıyaydım(Dizide senaryo üzerinde değil, gerçek hayatta),Bölüğümden 7 arkadaşımızı şehit verdik..
dizinin kaldırılmasına kınyorum ve korkanların utanmazlıklarını ve secerelerini bir bir ortaya çıkacakları korkusu olduğu kanısındayım arkadaşlar
Bu da bu konudaki bir dostumdan alıntı
Alıntı:
o kan uykusu belgeselinin ilk bölümlerindeki opersayona katılanlardan biri (asteğmen tim komutanı ) olarak yazıyorum bu satırları ...Evet terör Türkiyenin gerçeği ve Necati Şaşmaz ın kahramanlık destanı gibi değil gerçekte olanlar...gerçekte olanlar bambaşka...askerliğim bittikten sonra Atatürke olan saygım bir kat daha arttı ..neden biliyormusunuz ...ve sorun Atatürkçüyüz diye geçinenlere neden milliyetçilere bu kadar düşmansınız diye... ve sorun neden Kürtlerle Türkleri savaştırmaya uğraşıyorlar ...yüzyıllarca kardeş olanlar neden düşman oldu diye sorun kendinize...ve şunuda sorun orada teröristlerle mücadele edenler kimler veya hangi siyasi görüşten olanlar diye...(şırnak taki özel timin silahlarının kabzalarında ne işareti var diye sorun ) kanını canını ortaya koyanlar kimler diye sorun kendinize...laila da geceleri eğlenmeye gidenlermi acaba canlarını ortaya koyanlar yoksa ben bu vatan için canımı vermekten çekinmem diyenlermi....terhis olacağım gece çıkan çatışmada 1 asteğmen kardeşim 1 astsubay arkadaşım ve 7 askerimiz şehit olmuştu ve ertesi gün onların cenazeleriyle birlikte helikoptere binip diyarbakıra gelmiştim ...bana ve benim gibi kan uykusunda olanlara en çok koyan nedir biliyormusunuz şehitlerin kanlarından ne siyaset ne tartışma yapılır ...bir düşünün kaçınız gönüllü olarak güneydoğuda teröristlerle mücadele etmeye gidip ölmeyi göze alır ...ben uzun zaman önce terhis oldum ...ama bugün gel deseler yine eskiden olduğu gibi gönüllü olurum ve evimi cocuklarımı bırakır giderim ...çünki ben Atatürk milliyetçisiyim .Şehitlerin kanları üzerine film çevrilmez ...çevrilirse o anaların küllenmiş acıları canlanır ...yazıktır o analara ...canlarını tekrar tekrar yakmaya kimsenin hakkı yok ..hele reyting uğruna hiç yok...uzun oldu ama kusuruma bakmayın...dolmuşum biraz
arkadaşım senin psikolojik sorunlarınmı var.her yazdığıma atlıyorsun direk :D git başka arkadaşların yazdıklarıyla uğraş benle uğraşma.o şaka konusu tiker ustayla benim aramda olan bir konu.seni ilgilendirmez.
arkadaşlar kurtlar vadisi yok mafyaya özendiriyor yok bazı kişiler halkın duyguların kazanç sağlamak amaçlı rencide ediyor gibi bazı yazılar okudum ya bizim halkımız çok cahil yada flim seyretmeyi bilmiyor ve dizilere kendini çok kaptırıyor .yalnız şu bir gerçek ki bizim insanımız o kadar temiz ve saf ki her şeye çok çabuk inanıyor ve bunun ötesinde de kazanç sağlamak isteyen ve karşı grupların oyununa çabuk düşüyorlar netice bu bir flim dir seyredersin ve seyrettiğinle kalırsın ayrıca buna benzer o kadar çok dizi var ki piyasada buna benzer şimdiye kadar olay olmadıda şimdi bu dizinin üstüne bu kadar düşülmesinin anlamı nedir anlamış değilim yıllarca bize pembe dizi dediğimiz dizileri sokuşturdular bu aptal kutusunda ama hiç kimse sesinin çıkartmadı şimdi bu diziye karşı bu kadar tepki verilmesinin anlamıda yok bence biraz da olsun türkiye gerçeklerini göz önüne sermek insanları korkutuyor sa bence devam etmelidir çünkü insanlarımızın uyutulması yanlısı değilim insanların milliyetçi duygularını yükseltiyor olabilir diyorlarsa ki şu günlerde en çok ihtiyacımız olan şeydir çünkü memleketimiz bir çok kurum ve kuruluşu peşkeş çekilmiş bir durumdayken duyarlı millet olmamız gerekmektedir bence bu dizi bu türlü olayları halkımıza açıkça göstertiyor ve bazı kişiler bundan huzursuz oluyorsa devam etmelidir
bazı gerçek yaşanan olayların karanlıkta kalmaması açısından devam etmesinde fayda var...
bu dizinin devam etmesinin cevabını ise ben ce şehit aileleri vermelidir çünkü terör olayını en canlı biçim de yaşayan kişiler onlardır
harbiden ustam ya.valla baktım ne yazarsam adam benle uğraşıyor :D neyse geçici bir durum sanırım...
''bir film eğlendirici olduğu kadar öğretici olmalı''(alıntı)
insanlar birşeyleri görüyor biliyor
dizide yaşananlar sanal değil abartıda değil bence dün olduğu gibi bugunde yaşadığımız görüntüler
kaldırılması ve bu tür dizilerin birdaha verilmemesi gerekir saygılar.
bu basın değil midir ki hemen her meselemizde ya ülkemizi jurnallar ya da halkımız yalnış yönlendirip "hepimişz ermeniyiz " dedirtir.Alıntı:
Hatırlayın dink meselesinde dünya basını bu kadar yüklenmedi Türkiye ye Türk basını kadar.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bencede kalkmasın istemeyen arkadaşlar televizyonun yanında bir alet daha veriliyor onada kumanda diyorlar istemeyen seyretmez zorla seyeredin diyenmi var acaba
güneydoğuda askerlik yapıp teröristle çatışan biri bu lafları kullanmaz. ben 20 yıldır güneydoğudayım, ben ne insanlar görüdm buralardan gfelen geçen "milliyetçiliğin m sini nefrwet anarak geldiler burala ve giderken milliyetçilikjte kimseyi konuşturmaz olmuşlardı"Alıntı:
ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alıntı
hem kimi ne ilgilendirir kimin nerede okuduğu "AYRICA babasının parası ile okumuş birilerinin çocukları gibi büyük bir holdingin bursu ile değil. Ayrıca ŞAŞAMAZ lar ailece Türk-İsâm Ülküsü fikrine hizmet etmiş bir ailedir, eski MHP milletvekili Tahir ŞAŞAMZ ında yeğenidir bunu neden yazmadınız.
Burada lüzumsuz bir tartışmaya girmek istemiyorum ancak şehit gazi resimleri ile bu diziyi kınayıp dizinin kazancı üzerinde spekülasyon yapmak yakışık almıyor. isteseler pekâla muzır, gayrı ahlaki v.b. bişeyler yapıp yine raiting yapabilirlerdi. Osman sıınav ne demiş " ekmek yediği yere pislemek istemiş (eğer bu sözler onunsa) çünkü bunları dizide çalışmadan önce söylemeliydi kovulunca veya ayrılınca değil.
Kaldırılması ve yayınlanmaması engeleyenlerin korkularını son bulmasını sağlamaz.Alıntı:
Asıl olan yayınlanması fakat istemeyenlerin izlememeleri olmalıdır.
Demokrat insanlara yasak kelimesi yakışmıyor.
BBG - Gelinim Olurmusun - 2.Bahar bir şey- Tülin Caner- v.b. şeylerden daha iyidir. Bu dizi en azından kültür erozyonu yapmaz sadece o bölgede yaşananlara bir bakış açısıdır.
bizden de saygılar.:nod:
dizi gencleri siddete yönlendiriyor yayından kalkması harika bunun yaznında acaı hayat dizisininde yayından kalkması gerekir
Akşam Kurtlar vadisi yayınlansa idi Show Tv rating sıralamasında kaçıncı olurdu,kaç reklam alırdı.Ama terörün senaryosu değil,bizzat yaşanmışı(Kan Uykusu) aynı saatte yayınladı,kaç reklam aldı rating sıralamasında kaçıncı oldu bunu düşündünüzmü.Ama bu gerçekti göz boyama yok,raconlu laflar yok,mafyavari hareketler yok.Alıntı:
Buyrun önemli olan ratingmiymiş,gerçekleri göstermek mi?
Sonuçta senaryo>dizi>reklam>o kadar cukka izleyici bu pastanın,çarkın bir parçası.Bilmem anlatmak istediğimi anlatabildimmi.
Bu arada Şaşmazın sülalesinin siyasi durumunu bilerek yazmadım siyasi boyutu benim için önemli olmadığı için.
birçok kişididen daha çok milliyetçiyim,meyhane solculardan da daha solcuyum merak ediyorsan.Takım tutar gibi Parti tutmam işe yarar adamı tutarım.
bu adb devletinin işi gibi geliyor bana .. Kim onlara karşı çıksa bitiriyorlar örneğin Syn Adnan MENDERES bu benim görüşüm tabii
hayır kaldırılmasın gerçeklere yakın senaryo bazılarına dokunuyor galiba türk toplumunu bozmaya çalışan nice senaryolar yasaklanmıyorda kurtlar vadisi terörmü yasaklanıyor.kenan27
bence kaldırılmasın.ayrıca Rtük gözüünü ve anketini birazda diğer dizilere çevirmeli diye düşünüyorum.
nice diziler geldi seyedildi,çıt yok,bunda neden?birileri rahatsızmı oluyor; varsın olsun.bunlar Türkiyenin gerçekleri,bıraksınlarda millet görsün olanları bitenleri.istemeyen zaten seyretmez.
bence herkes rtük ün sayfasına girsin ve tepkisini dile getirsin çünkü bunlara bir dur diyen olmalı.
evet yayından kalkmamalıdır çünkü birçok olayı su yüzüne çıkması nedeniyle korkulan endişe budur..seyretmeliyiz...