xp ye hangi keyi girdiyseniz bu program onu göstermektedir.keyi değiştirdiğiniz anda diğeri kaybolur.
Printable View
Hiçbirşey olduğu yok..Orijinal galiba benim windows :)
peki güzel de piyasada baya bi orjin olmayan windows var.bunun hangisinin orjin olduğunu bilecekler.nasıl kapanacak yada duydunuz mu hiç kapan windows ?
Kimse bu kadar programı durdurma riskine girmez.. kendi zaralarına olur.
istediklerinde bunu yapabilirler.. ama yapmazlar. bu arada satın alanlarda olmuştur tabi.
evet duyanlardan mutlaka satın alanlar olmuştur.
ARKADAŞLAR,MİCROSOFT KACAK VEYA ORJİNAL OLDUĞUNA BAKMIYOR.BU YAZILIM,GİRİLEN ŞİFREYİ KONTROLL EDİYOR,EĞER KENDİLERİNDE KAYITLI İSE SİZE ORJİNAL DEĞİLDİR DİYOR,YANİ ZAMAN İCİNDE TÜM PC,GÜNCELLEME YAPTIMI,SORUN O ZAMAN BAŞLIYACAK,YANİ FATURANIZI İSTİYECEK.BÖYLE BİR DURUMDA ŞİFRE DEĞİŞTİRİN SADECE.WİNDOWSUNUZU SİLMENİZE GEREK YOK.:devilprv:
Selamün Aleyküm Türkoğlu ben bugün xp yi orjinale çevirdim.ben şu anda microsoftu kandırdım doğrulamadan geçtim.ya da onlar beni kandırdı.şu anda önce yükletmediği dosyalara izin veriyor.bakalım ne olacak ben de merak ediyorum.Bilgiyi paylaşmak güzelAlıntı:
Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır.
İtimat ve itaatın olduğu yerde disiplin vardır.Disiplinin olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde başarı var
20 şubatta geçti kapandığı falan yok
gelelim kötü yazılım çalıştırmayı engelleme olayına.windowsun otomatik güncellemelerini aktif eden ve yükleyenler bilirler ki vestellink programı bile çalışmıyor.oda mı kötü yazılım.adam gibi bir virüs programı yükleyin.windowsun oto güncellemelerini kapayın hiç bişey olmaz.
windows casusunu pcden kaldırma:
Başlat / Çalıştır / cmd yaz enterla Çıkan pencereye ( MS DOS )yere net user yaz burada bir Support_388945a0 veya benzeri birsey görürsen trojan vardır,Bunu silmek için
net user SUPPORT_388945a0 /delete enter
Her windowsu kurdugunuzda İlk işiniz bunu silmek olsun kolay gelsin
Arkadaşlar bendeki bilgisayarların biri otomatik güncellemelere açık diğeride Güncellemeleri yükle kurmak için bana sor seçeneğinde ama hiçbirşey olduğu yok .Güncelleme de yapmıyor uyarıda gelmiyor.Fakat Güncellemeleri yüklemek ve kurmak için bana sor seçeneğini aktif hale geirince yeni bir güncelleme olduğunu yani Windows'un orijinal olup olmadığını doğrulayacak olan güncellemenin olduğunu söylüyor.Bende güncellemiyorum ,bu nedenlede birşey olmuyor.Belki de benim bilgisayarımda casus kullanıcı vardı onu daha önceden silmiştim bunun bir faydasıda olmuş olabilir, bilemiyorum.
Saygılarımla,
Korkmayın Bişey olmaz. Orjinal olmasını o kadar istiyorlarsa fiyatını makul hale getirsinler. Örneğin Yapsınlar 30-40 dolar alalım. Şimdiki fiyatlarla bizi aşar. Tabi fiyatların yüksekliği iyi bir alternatiflerinin olmayışından kaynaklanıyor. Tabi birde devletin kullandığı bilgisayarların da çoğu korsan (özellikle Ofis programları) Düşünsenize devlette işler durur. Yani öyle hemen birşey olmasını beklemeyin.
açılan konuyu palavra diye nitelendirme bu konu her yerde dile getiriliyor.microsoft kendi sitesindeki güncellemelerde güncelleme paketinin içine neden o zaman doğrulama programları yerleştirdi buna ne diyeceksin.bütün internet siteleri bu konudan bahsediyor onların hepsi yalanmı söylüyor ayrıca bu konuya inanıp inanmamak sizin bileceğiniz bişey üslubunuza dikkat edin.
bu konu açıldığı gün otomatik güncellemeleri kapattım
konu galiba kapandı takip ediyorum gelişme yok
son karar nedir acaba güncellemeleri açalım mı
Arkadaşım güncellemeleri açınca lisansı soran bir yazı geliyor bende hiç tavsiye etmem açmanı..
bencede açmayın :49: benim arkadaşa uyarı geldi 20 şubat akşamı:49:
Alıntı:Alıntı:
Alıntı:
kimsenin palavra attığı yok mesajınız editlenmiştir
bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler
Arkadaşlarla paylaşmak ve bilgilenmek istiyorum.
- Güncellemeler devamlı kapalı kalsa olmaz mı?(Gün gelir bu güncellemeler bir yerlerde bir şekilde yayımlanır oradan yükleriz) Güvenlik için de adam gibi bir antivirüs programı (Nod,Kaspersky ..gibi) yükleyerek makınayı garantiye alsak.
- Bazı forumlarda okuyorum.Sizlerde okumuşsunuzdur. "Üç adımda XP nizi
orijinal hale getirmek için bu programı yükleyerek lisans numaranızı değiştirin "
gibi. Bunları uygulayıp XP yi orijinal hale getiren var mı? Bunu kullanıp da uyarı
alan veya almayan var mı?
Forumda paylaşırsanız herkes faydalanmış olur.Saygılar.
güncelletştirmeler ve koruma için dediğiniz olabilir.bir şekilde yama şeklinde güncelleştirme yapabilirsiniz. koruma içinde size tavsiyem nod32 dir makinayı kasmıyor ve çok iyi bir yazılım.ancak forumda xp yi orjinal yapma gibi legal olmayan konuların anlatılması ve bu tip programların verilmesi yasaktır forumun devamlılığı açısından bilginize.....
arkadaşlar cd nin korsan olması değil
lisans numarasının korsan olmamasını dikkat edin
xp yi kuruyorsunuz sp2 yi kuruluyorsa zaten o xp ojjinaldir
bunu tam 300 bilgisayar özerinde denedim
Evet ben xp yi orjinal hale getirdim.Güncellemeleri zaten başından beri hiç kapatmadım.
arkadaşlar hepinize iyi günler
bu forumu takip ediyorum ve bir ay önce otomatik güncellemeleri kapattım eşime dostuma da anlattım onlarda kapattılar
bu durum ne kadar devam edecek bileniniz var mı acaba
güncellemeleri açsak mı ne diyorsunuz
yazılımı orjinal olmayıpta otomatik güncellemeleri açan varmı
ne tavsiye ediyorsunuz
şimdiden teşekkür ederim herkese kolay gelsin
ben kendim arada bir açıyorum güncellemeleri alıp tekrar kapatıyorum
Sizin xp niz lisanssız ise nasıl güncellemeleri yapıyorsunuz(sizin deyiminizle alıyorsunuz) anlayamadım.Zaten 20 02.2007 tarihinden sonra gelen ilk güncelleme xp nin orjinal olup olmadığı konusundaki güncelleme ve lisansız ise güncelleme yapamazsınız.Alıntı:
Saygılarımla,
lisanssız demedimki lisanlı xp kullanıyoryum
İşte siz de söylüyorsun hergün güncelleme olmuyor diye madem öyle evet doğrudur hergün yok , öyle ise pc yi neden kassın ki.Bırakın o zaman kendi güncellesin.Yani anlamadığım bir çekinceniz mi var da güncellemeleri kapatıyorsunuz. Tercih tabiki sizin ister güncellersiniz ister güncellemezsiniz yada istediğinizde güncellersiz.Alıntı:
Saygılar,
Ammada sordum da ne oldu , bunda kızacak ne var arkdaş üstelik Moderatorssünüz tavrınız çok da hoş değil,hani bir laf vardır imam böyle yaparsa cemaat te ......, cevap verme o zaman arkadaşım.Alah Alah............:nono::
Lisanslı xp mde yazılım sahteciligine dikkat edin uyarısı çıkıyor her gün birkaç sefer ne yapmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar
az evvel bana microsoft ikide bir uyarı vermeye başladı.benim xp orjinal olmadığı için sanırım.ama ben de illegal yoldan orjinal yapılan program la yaptığımı sanıyordum.acaba bu konu hakkında bilgisi olan bilgi verebilirmi.şimdiden teşekkürler.kolaygelsinAlıntı:
not:yukarıdaki şemada görüldüğü gibi benimde yeşil yanmakta
otomatık guncelleme ve uzaktan yardım seçeneklerını kapayın.kapadıysan da alıyorsan şans mı demek lazım bılmıyorum.bende o tarz yontemle bır seyler yaptım orjınal gozukuyor bı sorun olmadı.bazen guncellemelerı acıyorum kapıyorum henzu bısey olmadı.
ben bu konu açıldığı tarih olan 18 şubat civarında otomatik güncellemeleri kapattım
tanıdıklarıma da konuyu anlatıp kapatmalarını bildirdim
bu konu hep böyle devam edecek mi
otomatik güncellemeleri almamak bilgisayara zarar verebilir mi
yoksa otomatik güncelleme almadan 2 aydır idare ettiğimiz gibi bundan sonra da devam edebilir miyiz
birde yukarıda western 32483 arkadaşımız yazılımın orjinal olup olmadığını anlamak için KONTROL XP ye tıklamamızı söylüyor
ben tıkladım yeni bir yazılım proğram çıkıyor çalıştırmak istiyormusunuz diye soruyor
evet dersek vede yazılım orjinal değil ise sadece bunu yani orjinal olmadığını mı öğreniyoruz yoksa orjinal olmadığı belli olduğundan bilgisayarımız tehlikeye de giriyormu
bu konular hakkında bilgi verirseniz memnun olurum
biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim
microsoftun sitesinden kontrol edilebiliyor.ben kontrol ettim.korsan olmadığı ortaya çıktı.:)isteyene link verilir
Serkan YILMAZ arkadaşım uyarın için teşekkür ederim.
Pencere 77 yazılımınız korsan değilmiş gözünüz aydın diyorum. Peki korsan olsa idi acaba ne olurdu,bilgisayarın kilitlenme gibi bir ihtimali olabilir mi,yoksa korsan olduğunu öğrenir ama bilgisayar çalışmaya devam edebilir mi
Alıntı:
bu sorunu cevaplamak için korsan yazılım kullanmak gerek.ve microsooftun korsan yazılım olup olmadığını kontrol ettiği web sayfasında bir tık layıp sonucu görmek:wave:
senin ki korsan değildir heralde
Arkadaslar ben bir program buldum dün verilen talimata göre yükledim ve xp lisanslı hale geldi upload edip buradan verecektim simdi yasaktır falan diye upload etmedim.Yönetici arkadaslardan izin çıkarsa upload edip linki buradan verebilirim.
Sagol dostum ben zaten baska bi forumdan aldıgım için kafama göre koyup forumu tehlikeye atacak bişey yapmak istemedim.Selametle
bunun bir çaresi yokmu?
ben daha yani servise pack 2 yükledim ve güncelemeleri açtım tam olarak 75 günceleme yapmış ve pc açıldığında windows orjinal yazılım için (((şimdi çözümle---veya---sonra çözümle))))))şimdi çözümle kutucuğu tıkladığımda karşıma çıkan ayrıntı((((Windows'un bu kopyası orijinal yazılım doğrulamasını geçemedi.
Bu bilgisayarda bulunan ürün anahtarı, engellenmiş bir Toplu Lisans Anahtarı'dır (VLK).)))) ayne böyle yazıyor ne yapmam gerekir.
bekleyın beyler bende prg var orjinal yapıyo gayet basıt acıklama ıcınde
:praying: teşekür ederim uygulamayı harfien yerine getirdim sonuç (((Windows'un bu kopyası orijinal yazılım doğrulamasını geçemedi. Bu bilgisayarda bulunan ürün anahtarı Microsoft tarafından atanmamıştır.))) bu yazı çıktı artık oldumu olmadımı bilmiyorum genede herşey için teşekürler..
güncellemeleri kapat derim
Arkadaslar ben bir program buldum dün verilen talimata göre yükledim ve xp lisanslı hale geldi upload edip buradan verecektim simdi yasaktır falan diye upload etmedim.Yönetici arkadaslardan izin çıkarsa upload edip linki buradan verebilirim
O tür illegal olan linkler dosyalar vermek forum kurallarınca yasaktır...sevgilerimle...
Belki aynı yerdir
Bende buldum şu anda orijinal ve media player 11 kuruldu ve çalışıyor
Ancak Proğram verilmezse arkadaşlar nasıl faydalanacak
windows casusunu pcden kaldırma:
Başlat / Çalıştır / cmd yaz enterla Çıkan pencereye ( MS DOS )yere net user yaz burada bir Support_388945a0 veya benzeri birsey görürsen trojan vardır,Bunu silmek için
net user SUPPORT_388945a0 /delete enter
Her windowsu kurdugunuzda İlk işiniz bunu silmek olsun kolay gelsin
iyi geceler arkadaşlar bu işlemi yapmak pc ye zarar verirmi ve gerçekten ''cakirb16'' arkadaşımızın dediği doğrumu windows casusumu bu yardımcı olursanız sevinirim bu işlemi yapmalımıyım yapmamalımıyım ????????