arkadaşlar 17 şubAT YAZILIMI TPS VE ABSAT AUTO ZATEN ÇALIŞIYOR BU YAZILIM NE İÇİN ÇIKTI ANLAMADIM.
Printable View
arkadaşlar 17 şubAT YAZILIMI TPS VE ABSAT AUTO ZATEN ÇALIŞIYOR BU YAZILIM NE İÇİN ÇIKTI ANLAMADIM.
yazılımı yükledim 20 dk dan beri bekliyorum fakat çözmüyor.*** menüsünede giremiyorum cihazım şu an hiç bir şifreli kanalı çözmüyor.ne yapmam gerekiyor?
arkadaslar yav sunny 1a.01.a5 nimasyonlu menuyu kaona nasil cavirecegim yazilimi nereden bulabilirim cok acil yardim lutfen.simdiden tesekkurler herkese selam
arkadaşlar 13 42 65 için yazılım yokmu
Kimse bize yardım etmeyecek mi?
Bizim fakirler elde patlayacak galiba;
12 03 a5
Bu cihazlara tps auto yazılımı gelmeyecek mi
Bu konuda birçok arkadaşın sorusuna bir cevap lütfen
Saygılar..........
merhaba memedim arkadaşım 12.c1.a5 lerede kaon orjinal yazılım bekliyoruz stream yazılımları içerik olarak biraz eksik mesala kanal gizleme vede uydudan kanal güncelleme gibi,saygılar
HW si 1A.00.A5 sarı-exit-kırmızı-menu tuslarına sırasıyla bastığım halde *** menüsü çıkmıyor.
SUNNY 9070 FTA
*** menusune girmek için SARI+EXIT KIRMIZI+MENU Tuşlarına basacaksınızAlıntı:
ama bu yazılımları siz daha önce dönuşum yapmadıysanız yuklemezsiniz onun için yuklemeye calışmayın bu yazılımları daha önce sunny 9000 seri cihazları kaon yazılıma dönenler yukleyebilir
dönüşüm yazılılımları nerde
yav hep donusum dosyalarindan bahsediliyor ama bir turlu bulamiyorum memedim ustam su donusum yazilimlarina nasil ulasabiliriz bir yardimci olsan tesekkurler
dönüşüm yazılımı bende mevcut ancak foruma nasıl yükleyeceğim
birde saat o.oo london olacak ve yaz saati kapalı olacak
kanal kilidi kapalı olacak bende aynı sıkıntıyı yaşadım saat london 00.00 olacak ve yaz saati kapalı olacakAlıntı:
sonra cihazı anahtardan kapat aç ce sarı exıt kırmızı menü bas keyleri görürsün olmadı yazılımı önce eski yükle sonra yeni yazılımı yükle
kolay gelsin:49:
Alıntı:
arkadaşım bak dönüşüm dosyası soprun değil ama kaona döndükten sonra bir daha şu an sunny dönemezsin sonrada bu yazılımı siz verdin demeyinde dönüşüm yazılımını buluruz. amaşu an geri dönüşüde yok.
Arkadaşlar ksf-220 (h/w:1A.80.95) İÇİN Hangi yazılımı atabilirim?
lütfen yardım edin
teşekkurler
Eline sağlık ustam..
teşekkürler ustalar
slm millet. bi konuda yardıma ihtiyacım var. iki uydu kullanıyorum hotbird ve turksat. turksattaki kanallarda 1-2 sn.'lik donma (takılma) meydana geliyo.bunun sebebi ne olabilir acaba? teşekürler
"eeeeeeeeeeeeeeeee
ustalar 13 42 65 yokmu..
and for 12 01 A5 can i use please
can i use for 12 01 A5
Evet 12 01 A5 ve 16 00 A1 bekliyoruz
.........
bu ne arkadaşım bu resmin amacı ne.
thank.........you
herkes tps ler cuktu diyor.bende hala acik.
12.c1.a5
Üstad 13.42.65'e de çıkar mı acaba?
H/w 12.c1.a5 bekliyoruz saygılar
Tpsler Calisiyormu Hala Arkadaslar
Ustam eline sağlık...
Usta Bir Sorum Daha Olcak Bende Sunny At-7010dciz_hw-12.c1.a5 Var Buna Uygun Program Varmi Acaba Yardim Lutfen
sayın yetkililer aceba eski uydu receverlerını çöpe mi atalım neden hep yeni makinalar için yazılım veriliyor elimde 1030 var kaldır çöpe attt yazılım desteği olmadıktan sonra ne işe yararrr tşk...
Usta Simdi Onlay Sin Bir Cevap Versen Su Garibe Uste Sorumu Sordum Cevabini Bekliyom Senden
tesekurler savol usta
denen di degimi usta calisiyor yani
tskler tps hala devam edıyor arkadaslar denemıstır
not : yazılımları sunny animasyonlu menulerde daha önce kaon dönuşüm yapanlar kullanabilir
arkadaslar bu dönüşüm yazılımları nerde ??
Yazilimlar 1.NCİ mesaja Guncellendİ
yazılımı bizmi görmüyoruz
memedim ustam yazılımı nereden alacaz
hallederiz 1. mesajda olduğundan eminmisin????
yazılımlar kaldırılmıstır suan bekleyınız yenı yazılımlar verılecektır