Evet bir anlamda öyle diyebiliriz...sevgilerimle...
merhaba ben de digimaster 4100 fta var ben tps yazılımı atmak istiyorum fakat bilgisayara kabloyu takamıyorum acaba bu kabloyu bilgisayarın neresine takacam yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşım kasanın arkasında com giriş yeri vardır oraya takacan.
en sonunda goldmaster larada yazılım geldi inşALLAH BUNDAN SONRA SIK SIK GELMEYE DEVAM EDER
kasanın arkasında elimdeki yazılım kablosuna uyan monitörün takılı olduğu giriş var başka giriş yok acaba kasaya ek birşey mi takılıyo
volkan kardes 9400cı ile sat9400 cı aynımı ben daha once senin vermiş oldugun 9400cı ları yukluyordum sat9400cı yuklesem acarmı
Alıntı:
arkadaşım senin pc çokmu eski yada com girişi olmayan anakartlardanmı. eğerki com girişi yoksa bir tane com kartı al zaten ucuz takarsın hemen çalışır. moniter girişine zaten olmaz.
bak benim pc nin arkası rs 232 kablom takılı ve altında bir ten daha boş yer var.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
volkan kardes cevabını bekliorum şimdiden tesekkur ederim
bilgisayar yeni anakart asus ama senin resimdeki gibi giriş yok bi tana almam gerek ilgilendiğin için sağol
süper site hemen üye oldum zalim ve diğer üstadlara teşekürler
volkan kardeş tanks
GM. 9400 CI'da F1 Kırmızı tuşa bastığımızda ekranda hiçbir görüntü çıkmıyor. Bu durumda oto apleyt nasıl yapılacak ?
volkan kardes ben 9400 ci yi yukledim ama donmalar oluyor bunun nedeni nedir acaba
eline sağlik teşekkürler
Aman aman 2 gündür açmadım bilgisayarı neler olmuş böyle!bundan sonra böylemi yapsam acaba 2 günde bir bir süpriz.aman nazarlar değmesin.herkese selam.herkese başarılar.Emeği geçen ustalara herzaman ki gibi kucak dolusu teşekkürler ve saygılar.
aradığımız herşeye her süpriz bu sitede
''www.supersatforum.com'' gözümsün favorimsin
aman kimse ayrılmasın.........TEŞEKKÜRLER
Ustalar öncelile teşekkür ederim. 9600 cip var bende. programı yukledim auo update de yaptım fakat görüntü her 4-5 saniyede bir 1 saniye kadar kitleniyor ve devam ediyor. ne gibi bir sorun olabilir
hersey suan güzel olmusta su emu yazılımları soft cam tarzına editlesekte sü iş daha bi kolay olsa yazılım bekleme derdi olmadan soft cam atrak olayı cözsek daha hoş olmazmı zalim ve volkan arkadaslar bu işi iyi biliyonuz siz bu işide su sekilde halletseniz kökten cözüm olur .zormudur acaba su humaxlarda admlar valla cozmusle bu işi ve halendaha süper durumda bizim ciazlarımızda humax dan özellik olarak fazlası var 1eksiği habire yazılım beklememizdir . (softcam olayını halletseniz süper olur ) ustalar hadi bileklerinize ve zekanıza kuvvetttttt..... saygılar.
elinize saglık. gm 9400cı junoda yukledim .izlerken goruntu sık sık takılıyor.yardımınız. tesekkurler.
sevgili volkan hocam eline emeğine sağlık aceba astradaki premiera varmı onuda bir halletsen ne iyi olurdu saygılar
Merhaba
JUNO Serisi ve Vulcan Serisi arasındaki fark nedir, bu cihazımızdaki bir özellikmi ? cevap veren olursa memnun olurum
DÜN AKŞAM 9450 CI 'YA ATTIM...emeği geçenlere tşk...sorunsuz çalışıyor
helal olsun sana zalim usta.
Volkan, you're the best!!!
Thank you+++++++++++++++++++++++++++++
Tesekkürler.
Emeği geçen tüm arkadaşlara çok çok teşekkürler. Ancak benim anlamadığım bir nokta var: Yazılım üzerine gelindiğinde tarih 17-11-2006 yazıyor. Bu zamana kadar TPS auto vardı da biz mi bilmiyorduk. Ayrıca arada 1 sn kadar donmalar oluyor. Saygılar. gm9600cip:wave: :wave: :common001:
Daha önceki 17-11-2006 orjinal emu yazılımı üzerinde tekrar gerekli tps auto düzenlemeleri yapılıp verilmiştir...dosya tarihinide değiştirmek gözden kaçmıştır...sorun yok...bir saniye donma olmasının sebebide tps paketinin sürekli *** değiştirmesinden dolayı olabilir...şu an için sorun yok...sevgilerimle...
ellerinize sağlık teşekkür ederim.
Tşk.ler emegi geçenlere.ne zamandan beri beklenen yazılımdı.sağolun
konular birleştirilmiştir. tek konudan devam edelim arkadşlar.
GoldMaster 80800CI 4 ay önce aldım aldığıma daha sonra pişman oldun cünki ben uydu meraklısı biriyim cok uydu değiştirdim uydudada özellik arıyorum bu sebeble bu uyduyu aldım fakat beklediğim gibi çıkmadı ekran bölmeden başka bir özelliği yok hatta bu na verdiğim paranın 4/1 fiyata daha fazla özellik te cihaz alabilirdim firmanın ekleyeceği özellikler sayesinde umarım bu açık kapanır daha da eksşkleri çok bu yazıyı buraya yazmamın sebebi mutlaka GoldMaster yetkililerinin böyle form incelediklerini düşünüdüğümden şikayetlerimizi bilsinler istiyorum.zalim ve zalim gibi bizlere yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum bizlere yardımcı oluyorlar anın da gelişmelerden haberdar ediyorlar
ınsallah dostum sesınız gıderde adamlar bı calısmayapmaya baslarlar yazılımdakı eksıkler hakkında
EN BÜYÜK SUPERSATFORUM ÇALAIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM
Yazılımlar süper ve tabiki sizlerde süpersiniz.Yazılımda emeği geçenlere teşekkürler.
emeği geçen herkese teşekkürler
Söyleyecek bişey bulamıyorum. Tek kelimeyle "Büyüksünüz"! teşekkür ederim, saygılarımla....
Söylenecek tek bir söz var. O'da Büyüksünüz! GM kullanıcıları sizlere minnettar kalacaktır. Sonsuz teşekkürler, saygılarımla...
arkadaşlar saygılar bende sat 80800cı modeli var fakat günceleyemedim nasıl oluyor orda yazılanları yaptım o frekanstaki bir tv üzerine geldim mavi tuşa bastım hiç bir hareket olmadı bu uydudan güncelenmiyormu:smiles24:
Arkadaşım, az önce bir yakınımın 80800 ci cihazına bu yazılımı attım. hotbird uydusunda 10873 v 27500 frekansındaki france4 veya france5 üzerinde iken maviF4 tuşuna bastım 2 sn. bekledim, evet-exit işlemlerini yaptım. işlem tamam, sorunyok. tps auto olmuş. emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
tek kelime süpersiniz ya.. bunu milli maçın galibiyetle kutlarız inşallah..tekrar teşekkürler.ne zamandır izlemiyodum..
yazılımı yükledim ama işlemleri yaptıktan sonra fail yazıyor
pardon emeği geçenlere ben yanlış yerde yapmışım ok .
Sevgiyle Kalın
Teşekkürler Emeği Geçen Herkese Sağlik Mutluluk ve Başarilarinin Devamini Dilerim.Sevgi ve Selamlarimla.
yaw arkadaşlar ben france 4 5 3hepsinin üzerine geldim zaten şifreli olduğu için siyah ekran var mavi tuşa bastım bişey olmuyo ben yanlışmı yapıyorum anlamadım ya herkez yapmış:45:
Ustalar hepinizin eline sağlık. Maç bitti galip gelemedik ama beraberlikte iyi. üstüne 9400 VCI için indiriğim yazılımda süper çalışmakta (23:42 Tr saati ile ).. eh bundan iyisi şamda kayısı :)
Emeklerinize sağlık, Umarız böyle devam eder :)