aynı bölümleri veriyorlar
Printable View
aynı bölümleri veriyorlar
evet dün akşam 1'E kadar izledim vallah tüm bölümleri izleyebildil özetleyerek geçildi tabi :)
Bu aralar kurtlar vadisinin gecen seneki bölümleri show tv de ara ara yayınlanıyor
selametle
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 10. BÖLÜM Polat ve adamlarının ofislerinde patlayan bombanın ardından hayatta kalmak için verdikleri mücadele, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak.
Polat Alemdar, ofisine bomba koyanların kimler olduğunu, hangi kirli ittifakın parçası olduklarını çözmeye çalışacak. Polat'ın bombaya verdiği cevap ise sadece istihbaratlar savaşını tetiklemekle kalmayacak, aynı zamanda en yakın adamlarından biriyle de çatışmasına neden olacak. Tam bu noktada, sezonun kilit sorusu devreye girecek: "Hangi adamı Polat Alemdar'ı öldürmek istiyor?.."
resim de problem var bakarmısın bu arada hoşgeldin umarım aynı şeyleri yapmazsın
nasıl resım ekleyebilrim
yardım edermısınız
ha bide bana mı dedın aynı seuı yapmazsın diye
polatın bombadan sonra düşecegi resmı bende var bunu eklemek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum
bence 4 kişilik çekirdek kadro (olat,memati,erhan,abdülhey) ölmeyecek....yaralanma olayıda ancak senaristin kurgusuna kalmış bi durum...tabii önemli olan o bombayı oraya kimin koydurduğu....bana göre 4 tane baronun işi değil bu...en azından teknik olarak öyle olması gerekir....öyle olmazsa dizinin hikayesi çok basitleşir...çünkü kurtlar vadisi her zaman için komplike ve karmaşık olayların senaryosudur...sabırsızlıkla perşembe akşamınmı bekliyorum
abi fragmanında 150 kişi ölüyor neredeyse bakalım dizide kimler ölecek herhalde bir mahelle adam ölecek:):):)
bu diziyi izlemem.ban çok akılcı gelmiyor
Bu akşsamki bölüm özeti 1 ci mesajda
Yayın saati ne tam bilen varmı tv de 20.00 de yeni bölüm diyor ama show un sayfasında 21.15 denmiş hangisi doğru acaba :rant:
ya şimdi bir uyuarı yazısı geçti sanırsam diziy bir uyarı verilmiş ama dizi yeni yeni başlıyor
Şu anda özet vat 1 saat sürer artık
ben gecen hafta izleyememiştim iyi oldu özeti
Show TV'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin geçen haftaki bölümü nefesleri kesmişti. Polat Alemdar ve adamları Mersin'den gemiyle getirilen bomba yüklü mavi minübüsü yakın takibe almıştı.
Polat, 06 plaka takılarak Ankara'ya mesaj vermeyi hedefleyen bomba yüklü minübüsü ne yapacak.
Polat'ın savaş açtığı ulusalcı çeteler neler yapıyor?
Liman kapma yarışı nasıl sonuçlanacak?
Polat Alemdar, neden bir tıra pusu kuracak?
Kurtlar Vadisi Pusu'nun perşembe akşamı yayınlanacak 12. bölümü yine nefesleri kesecek.
bu akşamki bölümü süperdi
tamer abdülheyi ele verecekmi acaba?
reklam girmişti kapattım
arkadaslar kurtlar vadisinin bugunku bölumunu izleyenlere soruyorum polat ölücekmi,yasıcakmı?
Polat NASIL kurtulur?
Kurtlar Vadisi fanatikleri panikte! 10 katlı binadan atlayan Polat'ın akıbeti ne olacak?
Kurtlar Vadisi fanatikleri panikte! Son bölümde düşmanı Vural'a sarılıp, 10 katlı binanın çatısından aşağıya atlayan Polat Alemdar'ın akıbeti ne olacak?
Mayından, sayısız kurşunlamadan, iki kürek kemiğinin arasına saplanan avcı bıçağından kurtulan Polat'a 10 kat yükseklik ne yapar ki? Peki "mucize kurtuluş" nasıl gerçekleşecek? Yüksel Aytuğ'un aklına gelen alternatifler şunlar:
1. Polat, hasmını altında tuttuğu için, düştüklerinde Vural, "itfaiye yastığı" işlevi görecek.
2. Eski Türk filmlerinde intihara kalkışan kadın, inşaattan atladığında hep kum tepesinin üstüne düşüp, kurtulurdu. Belki böyle bir şans, Polat'a da nasip olacak.
3. Polat, son dönemde kendisini sırtından vuran delikanlıyı bile affedecek kadar iyiliksever oldu. Belki de beşinci kata gelmeden kanatlanıp, melek olacak!
4. Polat, ustaca gizlediği (!) bungee jumping halatı sayesinde boşlukta asılı kalacak. Ya da uçurumdan düşen James Bond gibi paraşüt açacak!
5. Tesadüfen yoldan geçen pamuk yüklü kamyonun üstüne düşecek.
6. Verilmiş sadakası olacak.
7. Öldürmeyen Allah öldürmeyecek...
Kaynak :Yüksel Aytuğ / SABAH
Arkadaşlar sizce hangisi olacaq bi tahminde bulunalım baqalım hangisi olacaq ?:wave:
Bence 7. Öldürmeyen Allah öldürmeyecek... :D:D:D
Bencede 7. Öldürmeyen Allah öldürmeyecek...
:8[1]: :8[1]: :8[1]:
ArkadaŞlar Hayirli Pazarlar Farketmedİgİnİz Bİr Şey Var Zafergİl Yukari Çikarken AŞagida Kamyon Vardi Mutlaka Okamyonu Ona GÖre HazirlamiŞlardir Tabİkİ HerŞey Allahtan Ama Tetbİrde AlmiŞlar:49:
aynı düşüncedeyim kamyon benimde dikkatimi çekti kesin kasasına düşücek ve hatta aracın içinde gizlice abdüleyde olcak ve vuralı kaçırıp koz olarak kullanarak diğerlerini kurtarcak :puah: ahanda şuraya yazıyorum böyle olmazsa söylersiniz :sunglasses2:
Yada aklıma yeni geldi o deli warya deli gene o bişeler yapıp kurtarır :D:D:D:D:puah:
Delinin üstüne düşecek :D:D
valla epey orijinal fikirler çıkmış yorumlarda...dizinin senaryo ekibi daha orijinal ve insanları oldukça şaşırtacak bişeyler yapmadıysa dizi sıradanlaşmıştır kanaatimce ve rating olarak yerlerde sürünmeye başlamadan önce sezon sonu bitirip ,2 sene falan ara verip yeni fikirler üretmeden çekmesinler bence....selametle
Adam Başrolde, Film bu Gerçek Hayat olsa Öldürmeyen Allah Öldürmez deriz ama; Film de öldürmeyen Senarist Öldürmez.
Polat bence de kamyon a düşecek.Memati de hakanları halledecek.
Bence,Polat, hasmını altında tuttuğu için, düştüklerinde Vural, "itfaiye yastığı" işlevi görecek ve kurtulacak.
kabak tadı vermeye başladı artık...orijinal fikirlerle dolu bi senaryo lazım bu diziye,herkesin önceden tahmin edebileceği şeylerle dolu bir senaryo yakışmıyor bu diziye....
bence denize düşecekler
yapımcılar bu filmi bitirmeye karar vermiş sanırım.gidişat bunu gösteriyor
ben yanlış anladım yorumlar dizi içinmiş :D
Polat artık bi superman adamın girmediği kılk kalmadı yahu ne diyelim hakkında hayırlısı. :)
Sonuç burada :D [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=3MWKdjypDBY[/YOUTUBE]
Yine mi Irak'â kaçıyorlar anlamadım yaw ,nedir şu alexander hikayesi onuda çözemedim. :D
yaw herşey iyi güzelde ,zaten kurtlar vadisi dizisi orijinal çetrefillikleri için sevildi ve tutuldu...ancak zaman zaman bazı şeyler çok basite indirgendiği zaman hepimizde 'acaba orijinal fikir bulmakta zorlanıyorlarmı' intibası uyanıyor ki buda bizde azda olsa yavan bir tat bırakıyor.... :wave:
5. Tesadüfen yoldan geçen pamuk yüklü kamyonun üstüne düşecek.
kurtlar vadisine göre polatın ölmesi imkansız:8[1]:
beyler dizinin orjinalliğini bırakında verilen mesajlara bakın adamlar herseyi milletin gözü önüne seriyor kurtlar vadisi dizisinde 2005 yılında olması gerek deli hikmet adama diyor ki sen cumhurbaskanı olarak kimi sececeksin diyor adam biz secemiyoruz meclis seciyor diyor deli hikmetin cevabı 2007 ye gelince gorursun diyor boyle yuzlerce mesaj aydınlatma var örgüt işinde işlerin nasıl gittiği şeker kacakcılıgının nasıl oldugu dahası dahası benim için polatın nasıl kurtulacagı önemli değil bu bölümde hangi mesajların verileceğidir
olunce kutulur............
Neyse arkadaşlar bu akşam göreceğiz az qaldı :)
Forumun altına cendere müziği yükletecem açılınca çalsın. :D
Polat Kurtuldu gözümüz aydın :D Kamyona düştü içindede konfeksyon firelerri wardı ölmedi zuhahah :D:D:D way bea tesedafe baq :)
yaw bu iskender büyük kim anlayamadım?
hehe evet arkadaşlar tahmiinlere devam edelim dünkü bölümde kızı patlattılar sizce polat ne yapacak dersiniz?
iyice karıştı dizi devamlı bir büyük bir baş bir lider çıkıyor saçmalamaya başladılar bence??
birde ihtiyarlar kim onu anlamadım?
Bu bölüm superdi memati ölecekmi sizce?
Memati ölmezzzzzzzzzzz,ölürse dizinin zevki kalmaz.. :):)
bu bölüme bakarsanız herkes gidici
bulut u muro öldürecekk
muro yu çeto öldürecek
memati yi iskender öldürecek
hakan ne zaman ölecek belki bunların yanında da gider elbettt bölüme bakacak olursak
Olurmu olur!
dizi zaten tamamen karıstı.birde bakmışsın hakan silahı İskendere döndürmüş.....
Birzamanlar Abdülheyin ihaneteni çevirdikleri gibi...Memati bir şekilde kurtulması lazım yoksa dizimi bitecek....
her nefis ölümü tadacaktır:)
mematinin olmesi diziye çok reyting kaybettirir gibi geliyo.heyacan olması için dizideki herkesi gelecek bolumde gidecekmiş noktasına getirdiler.mematiyi ihtiyarların kurtaracağını tahmin ediyorum.polat ateşi yaktı malum karşılıksız kalmaz yardım gelir arkandayız dediler :)
ama haliyle burdan en az biri gidecek benim tahminim muro.bulut ve memati kurtulur...
Memati ile Bulut olmazsa bu dizi izlenmez arkadaşlar. :8[1]: