hayır olmamalı
Printable View
hayır olmamalı
kesinlikle hayır.Meydanlarda atıp tutarken garıbanların oyunu almak ıcın ahkam kesenler kamu kurum ve kuruluslarına hıc bır partılımın yakınına peskes cekmeyecem dıyenler.Secıldıkten sonra yedı sulalesını dolduranlar bununla yetınmeyıp corabınaa bıle reklam olsun dıye ısım vede makam yazdıranlar sankı onlara bakı bu makamlar,benzıne yuzde bılmem kac ındırıp pespese kıtleyenler(ınternetten arastırıla bılır oranlar karsılastırılabılır)BU VATAN ICIN ŞEHİT OLANLARA VEDE ONLARIN KATILINE sayın,şehit olanlar ıcın kellesı alınmıstır dıyen dusunmeden konusan bır kımse turkmılletının en yuce makamında oturamazn bu benım fıkrım.Herkesın fıkrınede saygı duyarım
Dürüst dediklerin istanbuldan tonlarca yolsuzluk dosyaları ile Ankaraya gittiler. Kendilerini soruşturanları sürgüne, bazı davalardan takipsizlik kararı verenleri ya yargıtay üyesi veya adalet bakanlığında üst düzeylere getirdiler. Oğlunun 2.5 milyon dolara yat aldığını biliyormusun? Bunuda özelleştirmeler alan bir arabın ortak olduğu Türk şirketinden. ( neye karşılık) Oğlunun ticaret hayatı nedir?. Bunu yazan gazetenin hemen defterlerine maliye el koydu. Maliye bakanının oğlunun, bakanlığın önünde iştakip bürosu olduğunu biliyormusun? Yazılacak o kadar yolsuzluk varki.Alıntı:
Ülkenin geleceğini ve bölünmez bütünlüğünü düşünen insanların isteyeceği tek karar şudur. ASLA ve ASLA olmamalıdır.
sizin gibi insanlar diğer hükümetyin yaptığı bizi düşürdüğü durumları hak ediyosunuz artık partilicikten çıkın ve hayatın penceresinden bakın ırak diyon cart diyon curt diyon adam bilmiyormu sanki oda senin gibi düşünmüyor herşeyin zamanı vasr ıraka zamanı gelince dersini verir savaş çıkması çokmu iyi olur huzurlu olabilirmisin
Valla insan bu yorum farklılıklarını görünce ne diyeceğini şaşırıyor. Ama şu bi gerçekki bizim kuşakta bu güne kadar ne bu kadar uzun süreli bir iktidar nede ekonomik istikrar görildü. Ancak, şunu unutmayalım ki; askari ücret ve adil bölüşüm sadece bu günkü hükümetin vebali değil, bunu hepimiz biliyoruz... yasal ve bürokratik engeller de işin cabası... İstikrar için c.b. 'de mutabakat arayışları devam edecektir. Benim kanaatim, ekonomik patronların görüşleri doğrultusunda istikrar için bir çözüm alternatifi oluşturulacaktır. Ülkemizin geleceğini karartmak isteyen iç ve dış mihraklar daima olacaktır. Bence, T. erdoğan kendisi ülkenin geleceğini düşünerek aday olmayacaktır...
ulkemizi yillardir kan golune ceviren bebek katili apo icin ayni konusmada iki kere sayin diye hitap eden ve sehitlerimiz icin kelle diyebilen bir insan ne olursa olsun ataturkun koltuguna asla oturmamali eger oturursa ben ve benim gibi milyonlarca insan asla ve asla onu reis-i cumhur olarak gormeyecegiz diger icratlarina hic girmeyecegim..........
turkiye turklerindir
atam izindeyiz
ne mutlu turkum diyene
hayır kesinlikle olmasını istemiyorum cumhurbaşkanını halk seçsin sonucu görelim acaba kaç oy alır yeter artık yaptıkları arkadaşımın bi tanesi başbakan olarak iyi işler yaptığını yazmış neymiş onlar anlatsın bakalım terör örgütü başına sayın deyipte benim şehit kardeşlerime kelle demekmi yoksa veya ab uyum yasalarına tümüyle evet deyipte kuzey ıraktaki çulsuzlara boyun eğmekmi:?
saygılar
kardesim tabiki erdogan cumhur baskani olmali
sol goruslu olursun diyorsunuz sag goruslule geldigi zaman olmaz
oyle birsey olmaz zaten devlveeti anayasa ve askeriye yonetiyor halbuku meclis yonetmeli halkin sectigi milletvekilleri secmeli chp bu kadar millet vekili olsaydi ses cikmazdi cunku hep devletin buyuk kadamesinde solcular olsun diyorlar bunlar kucuk gurup ama malesev onlarin dedigi oluyor cogunlugu eziyorlar
altinini cizyorum madem bu meclisi halk secti meclisin sectigine herkesin saygi gostermesi lazim
erdogan cumhur baskani olacak ve abdullah gul basbakan olacak birdaki secimde bu parti kazanacak devlet cok buyuk hamlelerle kalkincak
kesinlikle olmamalı çünki sözü ile özü bir değil.
kusura bakmayın ama bende sizi anlayamıyorum adamın 5 senede yaptıklarını görmüyorsanız bu işte bi art niyet var derim birilerinin yıllardır yapamadıgını 5 senede yaptı adam yine polemik olacak biliyorum ama ister kabul edin ister etmeyin enflasyon düştü belki hala %100 refah içersinde değiliz ama 5 sene öncesinden daha iyi oldugumuzu kimse inkar edemez :nono::
bence RECEP TAYİP ERDOĞAN cumhur başkanlığını hak etmiş bir insan
gelin arkadaşlar eskiden biraz hatırlayın 4 nisanı ne zaman unutunuz
adamın borcu var dıda 2 ye katlandı hani.....
bu milleti anlamıyorum ..yüce ALLAH a inanırız derler bi liderin inancı yüksek diye irticai faliyetlerden korkarlar asıl korkulacak inanç zayıflığı bulunan
insanlardır ha bu arada ben parti falan tutmuyorum ,,bir zamanlar sol partilere oy verdim hep fos çıktı artık vermiyorum şu aralar genel olarak sıkıntılarımız var ama bunu kimse unutmasın 70 milyonun 20 milyonu hiç bişe yapmadan resmen milletin kanını emiyor bunlarada dur demek için bilinçli liderler seçmek gerekir...teşekürler ...benim görüşüm medeniyet diyenler her görüşe saygılıdır....
Beş yıldır Her hazırladığı yasa veto yiyen ve ayağında bir pranga ile dolaşan bir hükümetin;Bir beşyıl da özgürce yasalarını çıkarması ve icraatlarını yapması, böylece şimdilerde muhalif olan herkesinde memnuniyetini kazanması lazım.bence Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığını bir sonraki seçime ertelemelidir.Şu Anda Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum...
kesinlikle öyle bir kimsenin cumhurbaşkanı olmasını istemiyorummmm
kesinlikle hayır diyorum.
arkadas platformu neden sagcilik solculuk veya particilige cekiyorsun burada milli bir davadan bahsediliyor sen tayyibin cumhurbaskanligini icine sindir bebek katiline sayin diyen insanin sehitlerimize kelle diyen bir insanin cumhurbaskanligini turkum diyen hic kimse icine sindiremez ve lutfen burada solculuk-sagcilik ve ya particilik yapmayalim
halkımız biraz tarih okusa. biraz gerçek haberlri izlese . ozaman kesinlikle rtenin ne başbakan ne de cumhurbaşkanı olmasını ister. olmasın diyenleri bilinçsiz olarak tanımlayan arkadaşım biraz tarih okusun ve gerçkleri daha ii görsün.amerikayla stratejik ortak olunarak mı ? bu ülke ileri gidecek bırakn bunlarıallah aşkına......
Birzamanlar tüm dünyanın karşısında titrediği bir ülkenin şu anki durumunu benim gibi herkes yaşıyor A olmazsa B olacak malesef al ötekini vur berikine değişen ne var varmı masaya vuracak bir siyasetçi gerçekten ülkesini düşünecek biri rahmetli ulu önderimizden sonra hangisi ülkeyi yukarılara götürmüştür.El etek öpmeynen başka bir zamanlar karşımıza çıkma cesaretini gösteremiyen çeşitli ülkelerin karşısında kopacak derecede incelmeynen onlara iyi görünmek için her isteklerine eyvallah diyerek boyun bükülmüyormu? pembe tablo çizmeye çalışmasınlar artık kimse onlara inanmıyor görsel ve yazısal basını satın alarak masal anlatıyorlar artık biz bu gibi laflara doyduk.artık monoton siyaset istemiyoruz.neymiş efendim ülkemizin bütçe açığı gittikçe kapanıyormuş evet doğru ama üretilen ne var?kocaman bir sıfır aynı geçmiş gibi.üretim yok tüketim var bazı kişilerin haklı veya haksız kazançlarnı malını mülkünü satarak bütçeye takviye edilmedimi?daha söylenecek çok şeyler varda bunları zaten herkes yaşıyor derinlere dalmadan sadece açlık sınırıynan asgari ücretin kıyaslama yapalım herşey ortaya çıkar.YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR.Saygılarımla
arkadaşım ülkenin neresini batırdı yanlış yanlış konuşmayalım adam sıfırdan bir memleket aldı neredeyse,şimdi ise açılıştan açılışa koşuyo batırdı ise bu açılışlar ve müesseseler nasıl kuruluyo, cumhuriyet tarihi rekorlerı kırdı. Sen neden bahsediyorsun nankörlük yapmayalım gözlerinizi açın.Ayrıca bende olmasını istemiyorum daha başbakan olarak yapacak çok şeyi olduğuna inanıyorum saygılar....
Bence tayyıp erdogan cumhurbaskanı olmamalıdır.Aktif siyasete devam etmelıdır cumhurbaskanlıgı daha pasıf bır gorevdir.
Bence olmamali.
ben hayır dedim ülke batakta zate cumhurbaşkanı olursa anca türkiye cumhuriyeti çöker.. aman millete uzak alahına yakın olsun.. hayır...
arkadasim bizi imf denmi kurtardi bunlar? nasil kurtardilar bir aciklarmisin tamamen amerikan usagi haline geldik demen lazimdi bence unutma tayyibin butun serveti ve cocuklari amerikada senin bu dedigine herhalde kargalar bile guler sadece bir sunnettten servet edinmis bir basbakanimiz var ne mutlu bizlere elalem sunnet yapar milyon dolarlar kazanir biz sunnet yapariz masraflari bile karsilayamayiz
unutmayalimki turkiyeyi ne hallere getirdiler eski hukumetler.
bu iktidara basa geldiginde batmis bir ekonomi, batmis bir devlet teslim elde ettiler.
gecmisde kimler vatan ve millet icin calisti? soyleyin bana,nankor olmayalim lutfen.
bu insanlarin tek sucu musluman ve durust olmak.
buda inancsiz olan kisima ters geliyor.
AKP basa geleli her sey rayina oturmaya basladi, is dunyasinda herkes memnun.
gecmisimizi unutmayalim yoksa aksi takdirde her seyimizi kaybetmis oluruz.
osmanli neden yuz yillarca ayakka kalabildi? ve neden yikildi?
osmanli ne zaman dine sarildi ve sahip cikti o zaman gucunu gosterdi
ama ne zaman inanc zayifladi ve nefsine kapildi, imparatorluk elden gitti.
Canakkalede yuz binlerce sehit verdik, allah adina savasan muslumanlar oradaydi, ve canlarini bu millet icin verdiler.
bu gun halimize vakalim, dun savastan saklanip bugunde bu ulkeye sahip cikiyorlar , neredeydiniz, ama bunuda unutmayalimki Ataturkun, cumhurriyetin arkasina saklanipta siyaset yapmayalim.
Ataturk bugun kabrinden kalkip gelse ve su halinizi gorse, acimadan cok kisi yok eder.
magalesef cok nankor bir toplumuz, ne zaman az bi karnimiz doysa, gecmisi cabuk unuturuz.
insanlarimiz (bizler) duzelmedikce her zaman huzurzus icinde yasamayi hak ediyoruz.
bana gore Tayyip bey basbakan kalmali (cunku bizlerin ona ve arkadaslarina cok ihtiyacimiz var), ve sayin Arinc da cumhur baskani olmali.
hakkinizi hellal edin birilerini uzmussem.
saygilarimla
[QUOTE=deliboran;145240]Bence tayyıp erdogan cumhurbaskanı olmamalıdır.Aktif siyasete devam etmelıdır cumhurbaskanlıgı daha pasıf bır gorevdir.
yapma be usta,
550 milletvekilinin oyuyla kabul edilen biyasayı 11 kişiye iptal ettiriyor.
Görmeyenler için tekrar alıntı yaptım.İlk mesaja 3 puto ile altınıda cizerek bir yazı ekledik ama melesef üzülerek söylüyorum mesajlar artık farklı yerlere girmeye başladı.Kimsenin mesajını silmek veya editlemek istemiyoruz.Alıntı:
Lütfen herkes fikirlerini yazarken kişilik,kurum vs. gibi haklara saygı göstererek kendi fikirlerini mesajına yazsın.
hakaret derecesinde yazılan mesajlar silinecektir...
Şeriatı laikliği bir tarafa bırakın yapılan icraatların iyisi veya kötüsü ile değerlendirmeye bakın.Bu ülkede dine sahip çıkacak bir Diyanet İşleri Kurumu laikliğe sahip cıkacak Anayasa ve Kolluk Kuvvetlerimiz vardır.Her iki kurumda gerektiğinde gerekeni yapar ve söylerler.
Lütfen son kez uyarmak istiyorum artık tartışma yaratacak cümleler kurmaktan kacınalım.
Kolay Gelsin...
Bende Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum...
kesinlikle olmasın muhtar dahi olmasınn
Arkadaşlar bakın bir gerçek var,akpiktidara geldikten sonra ne yaptı etti kılıfına uydurdu siyasi yasaklı olan tayyip erdoğan'ı başbakan yapıverdi.Şuanki durumu farkedemeyen yoktur.Türkiye akp iktidarı öncesinde 2 kere ciddi kriz gördü hiç bu kadar kötü duruma düşmemişti.Esnaf ve çalışanlar zor durumda,hergeçen gün dahada zorlanıyor.Türkiye yavaş yavaş satılıyor,AKP'li içinde ise her geçen gün zenginleşme ve büyüme var.İş bu durumda iken böyle oluyorsa birde Cumhurbaşkanlığınıda eline alırlarsa artık engel diye birşey kalmayacak.İstedikleri gibi kanun çıkartıp istediklerini yapacaklar.Devlet elden gidiyor.Duyarlı olalım akıllı kararlar verelim.Sevgiler
arkadaşlar bu adamlar ne yapsa iyi ALLAH aşkınaadam arkadaşların dediği gibi sayın kelle veya oğlu fatihin yaptıkları veya hoca efendilerinin dediği gibi kanlı mı olaçak kansız mı misalleri yargıya yapılanlar askerle uğraşmalar ünüversitelerle çatışmaları köylüye ananı getirler son olarak kanal türkte anlatılanlar azerbeycan da yaşananlar seçimler yaklaştıkça ortaya çıkaçak nice gerçekler birde iyi yaptıkları övenlere soruyorum yaptıklarını birer birer sılasınlar kaç şey yazabileçekler hep söylüyorum yine hocalarının dediğini tekrarlamadan geçemiyeçeğim bizim ona giydidiğimiz gömlek bu gömlek değil bencede ya gömlek ya içindeki farklı hele hele birde siyaseten böyle yapıyor denmesi ne kadar kötü çünkü zamanında onlar başka siyasileri nasıl andıklarını yazmaya utanıyorum bu yüzde HAYIR diyorum
hayır olmamalı
Cumhurbaşkanı demek Türkiye'nin dışa açılan vitrini ve halkın yansımasıdır..Cumhurbaşkanlığı kurumu ise tamamen laiktir ve öyle kalacaktır..Tayyip Erdoğan'da bu özelliklerin bulunduğunu ve bizi temsil edebileceğini düşünmüyorum..Bence başbakan bile olmamalı...
Hayir.......?
olmasın
kesinlikle olmaması gerekiyor
evet olmalı refah kavuşmak istiyorsanız
bence hiç ama hiç olmamalı çünkü devlet bundan onceki zamanlarında daha iyidiiiiiiiiiii
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası 'nda cumhurbaşkanlığı olma şartlarını haiz olan herkes cumhurbaşkanı olabilir .. yok şu şunu demiş -yok bu bunu demiş.. dersek , yakın geçmişte kimlerin hangi konularda neler söylediği ortaya çıkarılırsa ve kriter , " insanların konuştukları ise " cumhurbaşkanı olacak kimse bulamayacağız demektir.
kimilerinin sayın başbakanın eşinin başı kapalı olmasını engel olarak ileri sürmesini ise ,tıpkı irandaki gibi özel yaşama ve kişi haklarına müdahale olarak görüyorum.. eğer iran -küba -kuzey kore - uganda -etiyopya -sudan gibi üçüncü dünya ülkesi olmak ve içe kapanmak istiyorsak , şu başörtü-türban olayını bir şekilde çözmeliyiz. avrupa birliği üyesi olmaya aday bir ülkeye yakışmıyor.
biz kendi içimizde bu tip kısır çekişmelerle boğuşmaya devam edersek , bazılarının iddia ettiği gibi " avrupa birliği bizi oyalıyor ,almayacak değil.. biz bu görüntümüzle avrupa birliğine girmeye layık bir ülke olamayacağız "
arkadaşlar kim olsun iyi güzel soru bence makamı kople kaldırılmalı türkiyede cuhurbaşkanlığı kaldırılmalı diye düşünüyorum
çok meraklısın ab üyeliğine bakıyorum, sıkışınca yok avrupalı olamadık yok insan hakları böyle şeylerin arkasına sığınarak kendinizi kandırmayın onlar değilmiydi Hz Muhammed'e hakaret eden şerefsizleer, M.Kemal ATATÜRK'e hakaret edenler sen onları savunmaya devam et bu ülke kimin umrunda sonra türban takacak ülke bulamazsın. Tam Bağımsız Türkiye
ankette evet - hayır ve karamsızım seçenkleri bulunuyor. her türlü seçime saygılı olun.
henüz olmasın daha yapılacak çok şey var.Tayip başkanlıktan çekilirse AKP nin yarı yarıya oy potansiyeli düşer.Bunu dedemde biliyor.Onların yapmak istedikleri iki şey var.Biri tek parti olarak iktidara gelmek. diğeri Tayibin cumhur başkanı olması . en azından istedikleri şimdilik bu .Ama yapacakları şey uyumlu birini kendilerinden birini bir kuklayı oraya oturtmak sonrada iktidarda tek olup dönemin sonlarına doğru cumhur başkalığından istifa ettirip yerine tayibi oturtmak pilan bu tahmin ediyorumki eğer işler güzel giderse halkımızında buna ses çıkaracağını zannetmiyorum . NASIL HÜKÜM GİYMİŞ BİRİNİ İSTEYE İSTEYE BAŞBAKAN YAPTIYSAK CUMHURBAŞKANIDA YAPARIZ YETERKİ ÜLKE BİRAZ DÜZELSİN
benim senin yazdıklarınla işim olmaz ben sadece burdaki ortamı germemeye ve aranızda tartışmanızı engellemeye çalışır ben bu konuda tercihimi yapıp mesajımı yazdım. ondan sonra benim burda bu konuya bir yorumu olmuşmu bak. ben burda kuralları uygularım düzeni sağlamaya çalışırım.
neden olmasın ki demokrasi ile seçilmedimi yanıt.. evet
cumhur olmanın şartı ne ....
ya bu ülke neden seçimle deyil de dayatmayla yönetiliyor
ordumu seçsin yani cumhur başkanını
yada deniz bey efendimi (kendi partisi tam demokratik ya :)...)
ya kim nasıl seçili yodu bu cumhur başkanınıda tayyip beye gelince deyişiyo bu işler...
arkadaşlar benim fikrim bu
valla inanamıyorum ya
açlık sınırlarından bahsediyoz ülkemizin işsizliğinden bahsediyoz
ana muhalefetin tek derdi cumhur olsun mu olmasınmı
kendi ne teklif edilse partiside istemiyo zaten!!!!!
neyse bence demokrasinin gerekleri neyse o yerine getirilsin
madem demokrasi ile yönetiliyoz.
Alıntı:
evet kardeşim... ben avrupa birliğini can-ı gönülden istiyorum. bizim değerlerimize hakaret edenler ise kendi ettiğinden utansın ,onlar beni bağlamaz..
ama olayın esas yüzü var.. ben 42 yaşındayım .benim dedem ve onun dönemi yokluk yoksulluk içinde geçti ..babamın dönemi Türkiyesi de yoklu içinde yoksulluk içinde geçti ..benim çocukluk-gençlik dönemimin Türkiyesi de , kemerlerinizi sıkın yakında tünelin ucu görünecek .. masalları ile ziyan oldu gitti.
artık çocuklarımın neslinin de bu masallarla ziyan olmasını istemediğim için avrupa birliği üyeliğini istiyorum..
içeriğinde zerre kadar insan hakları -demokrasi - insana saygı ve ekonomik fırsat eşitliği olmayan bu hayat tarzında yaşamaktan bıktı bu millet.
başka bir nokta.. arkadaş.. biz burada ,kimseye hakaret etmeden fikirlerimizi yazıyoruz. böyle sloganlarla birşey elde etmenin anlamı yok.
bu ülke bu tip slogan savaşları ile başlayan çatışmalarla 1980 öncesinde kardeş kavgasına binlerce kurban verdi. lütfen dikkat.
yaş olarak benden büyüksün, ama bazı şeylerin halen farkına varamamışsınız yurt dışında çalışanların en büyük farkı hakkı sosyal hakkı başka bir şey yok Almanyada marktan euro ya geçince dengeler bozuldu, şu anda orada tipik köle sistemi çalışıyor, senin izlediğin o diziler gibi değil magazin programlarındaki avrupa hayatı, 55'den sonraki masalları hepiniz inandınız halen de savunuyorsunuz 80 öncesinde senin hepinizin çocukları için mücadele edildi kimsenin kölesi olmasın kimsenin kuklası olmasın ama senin başka masallarla uyutulduğun için hepsi boşa gitti o zamanda bu zaman görüldü, heryerde taşeron çalıştırıyor istediğini işe alıyor istemediğinide istediği zaman şutluyor bu taşeronluğuda İstanbula getiren Sayın Başbakanın kendisidir benim karşı çıkmam budur artık gerisini siz anlayın herkeze saygılar
gönlüm olmasından yana ama olmamalı:45:
kardeş .. konuyu nereden nereye getirdin. sen benim dizi seyrettiğimi nereden biliyorsun. halbuki taaa yıllar önce trt de bizimkiler dizisinin 5-10 bölümünü izledim ve ondan sonra hiçbir diziyi izlemedim.Alıntı:
12 eylül öncesi döneminin canlı şahidiyim.. o günlerde ve öncesinde kimlerin kimlerle kolkola girdiğini ,hangi tertipler içinde olduğunu çok iyi gözlemledim ve hiç unutmadım. sadece " cebinde bir gazeteyi bulundurduğu için " gencecik yaşında toprağa giren farklı görüşten binlerce vatan evladı oldu.
sizin bu derece atılgan olmanızı anlıyorum . ama gerçekler böyle değil maalesef...
lütfen " sayın başbakan cumhurbaşkanı olmamalı " derken de dürüst olalım. cumhurbaşkanı olmamalı.. diyenlerin tamamı zaten 2002 genel seçimlerinde sayın başbakana ve partisine oy vermemişti. bunu anlayabiliriz.
anlaşılmayan ise , 28 şubat darbesinden sonra gazete patronlarının villalarında kurulup , Türk milletine 2001 yılında tarihinin en ağır ekonomik krizini - yolsuzluğunu-hırsızlığını yaşatan ve bu sebeple " milletin 2002 seçimlerinde yok ettiği " yüce divanda 34 yıl hapis cezası istemiyle yargılananların yandaşlarının sıkılmadan yüzsüzce -hiç birşey olmamış gibi bu konularda kendilerini hüküm sahibi görmek istemeleridir.
cumhur başkanı olmalımı olmamalımı neye göre olmalı veya neye göre olmamalı önce bunu çözelim öncelikle ikdidardaki bir partinin başkanı olarak pek tabiki hakkı ancak ülkenin menfaati ve istikrar açısından bir dönem daha onun başbakanlıgına ihtiyaç var belki bazı arkadaşlar kıza bilir ancak 5 yıl öncesini unutmayalım biz geçmişteki sıkıntılı günleri çabuk unutan bir toplumuz affetmeyi severiz geçmişteki hatayapanların hatasını bu döneme lütfen yüklemeyelim bu adaletsizlik olur şuan herşey güllük gülistanlık değil ancak hiçmi hırsızın suçu yoktu hakim bey onun için eleştirilerde biraz daha ........
dostum benim bölgem de tariş özelleşti işçilerin 3 te 2 sini çıkardı işler daha hızlı ve daha ucuz yürüyor italyan birşirket busene çok büyük bir tesis açacak devlet daireleri yan gelip yatma yeri olmuş bu ülke insanların aç gözlülüğü ile bu halde adam bu ekonomide işe girene kadar boğaz tokluğuna razı girdiğinin senesi zam diye yırtınıyo işe giriş 800 milyon askeri ücret malum beyimiz boğaz tok luğuna razıyken 800 milyonu siliveriyo, teşerona geçmeye geç kaldık be kardeş özel şirkete ver bi yol yapımı koy 2 sene de teslim bak işine devletimiz hantallıktan kurtulsun. çiftçi olupta para kazana bilen yok ama birazda öz eleştiri yıllarca birçok kredi verilmiş aflar ama kimse yeniliğe gitmemiş kimi ay 30maaş hop cepteAlıntı:
kimi malım para etti demiş herkez işinin yürüdüğüne kazndığına bakmış
yeminle geçensene sattığım üzüm parası borçların yarısına yeetmedi ben ce tc de taşeronluk olmak üzere birçok uygulamaya geç bile kalında
dünyada bişeyin başına geçipte kendi çevresini düşünmeyecek insan inşallah hala vardır ama ya tc de yok yada bişeyin sorumlusu deyil.
kimse yanlış anlamasın ama bence tc deki herkez öz eleştiride yapacak
dünyada hiç bi kanunyanlış olsun diye çıkmaz iş onu uygulamak ta
saygılar
kesinlikle olmamalı.bu vatanı kurtarıp ezan sesinin sürmesini sağlayanların kemikleri sızlamasın.