maŞallah Nazar DeĞmesİn....:nitro::8[1]:
Printable View
maŞallah Nazar DeĞmesİn....:nitro::8[1]:
vardır bundada bir hayır
03.05.2007-04.05.2007 Tippingpoint AntiDDOS Modül Eklentisi
Degerli Kullanıcılarımız ve Ziyaretçilerimiz ,
03.05.2007 - 04.05.2007 tarihleri arasında yurt dışından ek olarak getirtilmiş olan tippingpoint anti DDOS modülü SERVER'e
entegre edilmiştir. 04.05.2007 tarihinde oluşucak olan kısa süreli kesintiler için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımla
3.6.6 versiyonuna geçildigi için dun gece sabaha kadar forum kapalı kalmıştır özür dileriz arkadaşlardan
hayırlı olsun.
Telekomdaki dns hatlarının kesik olması nedeni ile 1 saat ayrı kaldık özür dileriz
Acaba dedim, forumumuzu çekemeyen, hepimizin malumu çok kötü niyetliler var, lemar saldırısı'mı başlattılar.
ustalar nereyi tıklasam şu yazı çıkıyor:
"Geçersiz Dosya Eki belirttiniz.
Eğer geçersiz bir işlem yürütmediğinizden eminseniz lütfen buraya tıklayarak bildiriniz."
sebebi nedir?
Nereyi tıklarsam dediginiz neresi anlamadım?
usta serkan forum ağırlaşmış'mı yoksa benim bilgisyardan'mı :49:
Telekom kurbanıyız denemeler yapıyorlar sanırım buda bölgesel cogu bölgeye forumun girişi yavas sekilde mesela marmara bölgesinde sorun yok karadenizde var örnek tabi bu
Zaten bu aralar net bağlantıları çok garip bir hal aldı.
Bir hızlanıyor bir yavaşlıyor
:49: :bangin:
çünkü demin sadece bir jawa oyun bölümünde mesaj attım 55 sane'ye bekleyin çok şaşırdım neyse inşallah eski hızına kavuşur ..
teşekürler ederim ilginiz için :)
Forumumuzda Son Birkaç Gündür Yavaşlık Biraz Yüksek Ama Sorunun Neden Kaynaklandığını Bizde Çözemedik. Büyük Bir İhtimalle TELEKOM Diye Düşünüyoruz. Sunucumuzda Server Load 0.60 (2 cpus) Ram Durumu İse %18 Gibi Bir Ortalamaya Sahip ve Ping Süreleride 16 - 17 ms...
Problem Olmaması Lazım. Çok Sorun Yaşayan Arkadaşlar Lütfen...
BAŞLAT ---> ÇALIŞTIR ---> ping supersatforum.com
Yazıp Ping Sürelerini Buradan İletebilirler...
Sanirim Düzeldi Su An Hizli Baya
Bu Sabah 03:00 ile 06:30 Arası Yapılan Çalışmalar Sonucunda Forumumuz Eski Haline Gelmiştir. Sonuçları Ping Atarak Görebilirsiniz. Şuanda Ping Süresi 10-11 ms
BAŞLAT ---> ÇALIŞTIR ---> ping supersatforum.com
şu an için çok çok güzel düzeldi ...
teşekürler onarım için...
Forumumuzdaki aktif uyelerin artması ve online sayısının cok olması nedeniyle ek işlemciler takılmaktadır ve server sunucumuzda 2-3 gunluk kesintiler meydana gelecektir.
Sunucumuz XEON İşlemciden x6800 İşlemciye Geçiş Aşamasındadır. Bilgisayar Bilgisi Olan Arkadaşlar x6800 İşlemcinin Hızını ve İşlemlerini Zaten Bilirler. Sadece İşlemci Fiyatı 1000$ + KDV En İyi Sunucu Olmamız İçin Bu İşlemciyi Almamız Şart Olmuştu Kısmetse 2-3 Gün Sonra Sunucumuz X6800 İşlemci İle Aktif Olacaktır Bilginize...
elinize sağlık ustalar hızlı olmuş.
şuan iyi hız
forumumuz adına hayırlı olması dileğiyle
...............
Arkadaşlar Şu Sıralar Yeni Çalışmalar İçindeyiz. İsteklerimiz İyi Olmak Vede Amacımız Herşeye Elimizden Geldiğince Var Demektir. Şuandaki Projelerimiz Aşağıdakilerdir.
Sunucu 1 : Linux ( CPanel + Sadece Web Hosting ) ( 1 Hafta İçinde Yayında )
Sunucu 2 : Linux ( CPanel + İrc + Radyo + CS Oyun ) ( 1 Hafta İçinde Yayında )
Sunucu 3 : Windows 2003 ( Plesk + Sadece Web Hosting ) ( 1 Hafta İçinde Yayında )
Sunucu 4 : YAKINDA ( Sadece Mail Sunucusu ) ( En Kısa Zamanda Yayında Olacak )
Şuanda Sunucumuzda YEDEK İşlemleri Aktif Olacak. Sunucumuz 4-5 Saat İçinde Belirli Aralıklarda Yavaş Olabilir Bilginize.
inşallah geriye dönüş olmaz su anki konular aktif