vodafone kulanıyorum iyi olacağı söylentileri var bekleyip göreceğiz
Printable View
vodafone kulanıyorum iyi olacağı söylentileri var bekleyip göreceğiz
turkcell kapsama alanı bakımından en iyisi. Ama iş fiyatlara gelince; en pahalısı. Çok küçük bir yerde yaşamıyorsan turkcel harici diğer operatörlerden birini tercih etmek daha mantıklı.Avea'nın indirimleri daha çok kamu personeli için . Telsim indirim konusunda daha çok kesime hitap ediyor. Turkcell'in indirimleri diğer operatörlerin yanından bile geçemez. Aslında bende hepsi var. Turkcell ve Avea'yı konuşmak, telsim'i gprs için kullanıyorum. En kazık tarife turkcell'de. Ayrıca cepten internete bağlanmak pek akıllı işi deil.
ben avea kullanıyorum ve gayet memnunum avea'dan yana oy kullandım :)
kuruldugundan beri kullanıyorum.son derecede memnunum:45:
türkcel
türkcell kullanıyorum müşteri hizmetleri dışında memnunum.
telsim kullanıyorum ama kasabaya türksel vericisi dikildi açıldıgı andan
itibaren türksel kullanacagım ama cevremdeki kişiler genelde telsim
kuruldugu için türksele geçerler mi bilmiyorum teşekkürler
turkcell şebeke yönünden sıkıntı yaratmıyor ama kazık, ne o öyle çarşıdan aldım bir tane ,yok nar yok karpuz kampanyası.yok 50 kontör gönder falan filan yani.adam akıllı bir tarife yap insanlar konuşsun.
tabiki vodafone herşeyile mükemel ucuz hedyesi bol süresi uzun daha ne isterim
ben hem turcell hemde avea kullanıyorum hangısı ısıme geldımı kullanıyom saygılar
Bana göre Avea
Avea kamu+ kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım benim için en iyisi bu...
tabiki turkcell 10 yıldır kullanıyom altyapısı iyi turkcelle bağlan hayata
arkadaşlar kusura bakmayın ama turkcelden yediğimiz kazıklar yeter artık bende kullanıyorum faturalı hat ama en kısa zamanda kapatıcam..
en iyi oparatör turkcel piyasada ilk olmanın avantajını sürdürüyor ama
pahalı ben avea kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
aynen öyle müşteri hizmetleri sıfır.5 yıldır Turcell kullancısı idim sırf bu müşteri hizmetleri yüzünden hattımı iptal ettirdim avea'ya ve vodofone'De böyle bir müşteri hizmetleri sorunu rastlamadım Turkcell hariç :D
ben avea kullanıyorum . kurumsal avantajları olduğu için ancak şimdi abone olmak istesem vodafon u tercih ederdim. çünkü ileri parlak görüyorum.
şu an avea gözüküyor saygılar
becede türsel
Bence vodafon ama ben türkcell kullanıyorum ailece hiç bir avantajı da yok.vodafon bence daha kullanışlı ve imkanları daha iyi çünkü degişik zamanlarda belirli kampanyalar yaparak degişik alternatifler sunuyor.İşin gerçegi Türkiye de iletişim çok pahalı kim ne derse desin hepsi aynı
Saygılar.........
ben hep türkcell kullandığım için diğerlertinin ne şekilde fiyat uyguladığı ve nasıl çektiği konusunda fikrim yok. belki diğerleride aynı türkcell gibidir. bilemem.ama ben şu an türkcellden memnunum. en iyisini bilemem
evet bende turkcell her yerde rahat cekıyor. dıger operatorlardakıler tam olarak cekmıyor heryerde turcelle hıc bır sorun yasamıyorlar.
saygılar
TurkceLL
Bence Turkcell her yerde çeker
bence turkcell
bencede turkcell aldıgımdan bu tarafa sorun yaşamadım.
bulunduğum yerde turkcell in kapsama alanı geniş o yüzden türkcell kullanıyorum ama vodafone daha iyi bence
bence turkcell arkadaslar baska gsm opereatorude kullanmayı dusunmuyorum sadece konusma ucretlerı onemlı degıl cunku kapsdama alan ı ve ses kalıtesı cok onmelı ucuz dıye baska gsm operatoru kullanıp soylenenlerı 3 veya 4 defa tekraraden sonra anlasılıyor hesap yıne aynı seye donuyor
monduroz anaşmaşması
hala yaşıyor nasıl olursa olsun türkmalı
modofone ingiliz
aveya fransız
türkcell adından da anlayacağınız gibi türk
ne güzel bide telsim vardı ingilizlere peşkeş çekildi nekadar içler acısı
Bencede TURKCELL
iki tane hat kullanıyorum turkcell ve telsim bence telsim daha iyi
Turkcell kullanıyorum ama fiatı ve avantacları biraz daha iyileşmesini bekli yorum
TÜrkcell'le BaĞlan Hayata
ANKETE SON 3 GUN KALA ANKET DURUMU
Turkcell 57.82%
Vodafone(Telsim) 27.73%
Avea 14.45%
bence turkcell
bencede turkcell 6 yıldırdır kullanıyorum hiçbi sounum omadı
bencede türkcell
harita işi yapıyorum arazide en cok Turkcel'in kapsama alanından memnunum
Turkcelin ses kalitesi avea ve telsime göre cok iyi bence. Anket ve turkiyede kullanan abone sayısına bakıncaDA ANKET OLSUN BİRİNCİLİK OLSUN TURKCELL Bir numara su an
turkcell tabıkı hernekadar otekılerıne gore pahalı olsada kalıte on planda ne yaptıgımızı bılıyoruz en azından
arkadaşlar ben arazide çalışdıgım için ikisinide kullanıyorum türkcell in çekim alanı iyi fakat telsim de fiyatı uygun mecburen çift telefon taşımak zorunda kalıyoruz
bence bu ülkenin bi cell li var oda turkcell dir
bende telsim kullanıyorum gayet memnunum.ama bence en iyisi pc si olan kişiler için skype :) kız arkadasınız varsa pc kullanma ozgurlugude varsa cep telefonu o an hıkaye..bu yonden skype yı tek gecıyorum.turkcel gunubırlık kamapnayalar pesınde yani 50 kontor ver bu hafta 500 kontorluk konus.pekı 1 hafta sonra? kampuscel dıyor 10 dakıkası 1 kontor pekı 10 dakıkadan sonra? bırde bu kampanyası hazıran sonuna kadar.ben cep ogrencıden şaşmıyorum gayet memnunum ve de skype...
bence turkcell çünkü cekmediği yer yok abi.
bence türkcell
bence turkcell
kıbrısta olmam nedeniyle fikir yürütemem
arkadaşlar bende türkcell kullanıyorum çok memnunum heryerden çekiyor bazen genç türksell avantajlarıda oluyor . herkese tavsiye ederim .değiştirmeyi hiç düşünmedim.ama ileride daha cazip hizmet veren operatör olursa belki o zaman bırakırım .
1995 yılından beri turkcell kullanıyorum.pahalıda olsa vazgecemedım.
başka hiç hat kullanmadım
ben yunanistanda oldugum icin vodafone kullaniyorum arkadaslar ve bende vodafone diyorum.saygilar
vodafone
türksel
çıktığından beri avea kullanıyorum ilk başta problem vardı ama şimdi çok memnunum avantajım aranbatarya kullanıyorum :wave:
Ben turkcell kullanıyorum ve memnunum,vodafon da var ama bazı yerlerde çekmiyor
şuan için en iyi turkcel gibi geliyor en azından benim için
Iransel
ben telsim kullanıyom ama türksel daha iyi
Bence Avea, çünkü daha ucuz konuşuyorsun ama genel olarak Turkcell daha fazla kesime hitap ediyor..