araştırmana gerek yok aynaya bakman yeterli
arkadasim boyle nasil konusursun hem milliyetci oldugunu soyluyorsun hem de ahmet necdet sezer gibi bir adama inancsiz oldugunu soyluyorsun unutma onu oraya oturtanlarin basinda devlet bahceli geliyor ben afyonluyum ve hem ahmet necdet sezer hemde tum ailesi dini butun insanlar namaz kilmadigini nerden biliyorsun bazilari gibi cami cami dolasip shov mu yapmasi lazim bu soylediklerini esefle kiniyorum
abdullah gül ideal bir cumhurbaşkanı olacak ve bazılarının saplantılarını haksız
çıkaracaktır.
bence harika olur abdullah gül her kesime hitap edecek kişiliğe sahip ve devlatın başında musluman oğlu musluman olması gayet güzel bu toprakların her karışında turk kanı var ve oynanan oyunları az cok herkes görüyor ve anlıyor kimse saf değil 3-5 capulcu her gün meydanlara inip yalandan ihtilal kokan hareketler yapmasın her gün 100 lerce müslüman katlediliyor kimsenin sesi cıkmıyo saygılar....
benim için farketmez
Cumhurbaşkanlığını hakeden ve olası gereken bir sieyasetçi, hayırlı uğurlu olsun.
çok dogru ve yerinde bir karar.
bence yerinde bir karar hayırlı olsun TÜRKİYE için
ikisinden biri olacaksa oyum sayın abdullah güle veriyorum
olumlu bakıyorum vatanımız milletimiz için hayırlı uğurlu olsun..
Benim Düşüncem Tayyip ERDOĞAN'ın başbakan olarak kalması yönünde idi.
Dolayısıyla Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL içlerinde en iyisi bence. (Demokratik kurallar çerçevesinde bu Cumhurbaşkanını bu Meclis seçeceği için AKPARTİ' den olacağı kesin o yüzden en iyisi dedim.)
Olumlu bakıyorum ama Bülent ARINÇ'ı tercih ederdim. Hayırlı olur inşaallah.
değişen neki al birini vur ötekine.kimse üstüne alınması ama şöyle bir deyim vardır:'''ha hasan , ha kel hasan''' birde önce seçilmesi gerekir dimi.
yerinde bir karar hayırlı olsun
Artık kanun çıkartmak yerine fetva vermeye başlarlar
olumlu bakıyorum çünkü o milletvekillerini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları seçti ve yolladılar.Herkez bir partiye oy verdi ve 550 millet vekilini meclise yolladık cumhurbaşkanı'nı da meclis sececeğine göre bize hayırlı olması demek ten başka bir şey düşmüyor diye düşünüyorum. Hatırlayın daha önceki dönemlerdeki partilerin ne vaatlerle oy istediklerini ve iktidara geldiklerin de hiç bir şey yapmadan beş yılı doldurdular. Hatta onların kavgaları yüzünden bazı kişiler zengin oldu bazı kişiler'de iflas ettiler.Onun için şu anda görevde olan vekillere güvenmekten başka şansımız yok. Hayırlısı ne ise o olsun
Arkadaşlar biraz daha sağ duyulu davranın lütfen o koltuk bizim vatanımızı milletimizi kutarmış olan yiğit mustafa kemal ATATÜRK' ün koltuğudur buna nasıl vudumduymazlık yaparsınız hepinizin vatanında serbestçe dolaşması özgürlükler v.s gibi olayları bu büyük insana borçlu olduğunuzu unutmayın şimdi gül iyi veya kötü diyorsunuz aslında bilmiyormusunuz abdullah gülün recep tayyip erdoğanın ruh ikizi olduğunu adamalar güzel türkiyemizi yabancılara peşgeş çekiyorlar lütfen dikkat edin bu çok acil bi durum siz gençler muhtaç olduğunuz kan sizin asil vücüdunuzda saklı ve artık beklemek yok sabretmek yok lütfen herkez bayrağını cama yada balkona assın sesinimizi hep beraber yükseltelim ben izmirde oturuyorum koyu karşıyakalıyım ve cumhuriyet genciyim istanbul çağlayandaki cumhuriyet yürüşünü takip edin ve gidebilme gücü olan herkes orda türkiye cumhuriyetine sahip çıksın
hayırlısı diyelim.olumlu karşıladım.
sn üyelerimiz tartışırken seviyeli olmanızı istemiştik buna dikkat etmezseniz kapatırım bu anketi vay memleket satılmış vay bunun uşagı vay dinsizler
gibi sözlerinize dikkat edin sizler farklı ülkeninmi insanlarınız bir birinize burda kin kusuyorsunuz yazıktır ve cahilce buluyorum sözlerinize dikkat edin
ayıptır yaw kocaman insanlarsınız
bencede olumlu.
Abdullah Gülün cumhurbaşkanı olmasını hiç dogru bulmuyorum.çünkü ha tayip ha apdullah gül o emredeçek o yapacaktır.degişen hiç birşey yoktur.biz cumhuriyetle yönetilen ve atatürkün koymuş oldugu ilkelere sadık kalan ve uyan, birisinin cumhurbaşkanı olmasını istiyorduk.umarım abdullah gülde olursa atatürkün ilkelerine sadık kalır.ve bu kuralları degiştirmeye çalışmaz. Gün dogmadan neler dogar.
Uygundur
tek kelime ile mükemmel bir karar
Olumsuz bakıyorum....................
Bencede gayet güzel olacaktır.
Niyetiniz hayır akıbetiniz hayır olsun.
bence olmamalıydı
ben şahsen eski genel kurmay başkanı hilmi özkökü istiyorudum
bu güne kadar hangi cumhur başkanı hukukcuydu cumhur başkanı incelemez arkadaş onun hukuk ordusu vardır onlar inceler ona rapor halinde sunarlar artık içinize sindirin dikkat öcalan deyil bu gül ülkenin %99,9 müslüman müslüman mahellesinde salyongoz satmayın
bende hayırlı buluyorum akp de en dogru kararı verdi...!!!
Hayırlısı neyse o olsun...!!!
arkadaşlar artık gözünüz aydın artık türkiyede taşalar yerine oturuyor.Bu sefer demokrasi adımlar atılmıştır artık askerlerin (TSK) değil de milletin sözü geçecek gibi.Hepimize hayırlı uğurlu olması dileğiyle.:):):):):):):):):):):):):):):)
bencede olumlu
en azından siyasetin çinden gelmiş birisi
sn sonsuzluk nekadar saçma bir benzetiş yapmışsın Abdullah diye allahı gül diye peygamberi kıyaslamışsın bu akp liler abdullah gül yada kim olursa olsun bu partiye ait olan hiçbirisinin Allah ve muhammedle hiçbir alakaları yok onların Allahı ve muhammedi onları kukla gibi yöneten şeyhleri ve bağlı oldukları maddiyatçı makam şan ve şöhret esiri olan tarikatlar ve irandaki mollalardır..
bakın irana kadınlar üzerindeki yasaları azbile bulmuşlar daha katı yasalar çıkaracaklar ...ne şerefsiz bir ******ki bu molla *****yaptığı halkın giyimine kuşamına a dan z ye herşeyine karışıyorlar özgürlük denen hiçbirşey kalmamış şah rıza pehleviden sonra humeyni şerefsizinden buyana ülke dahada berbat olmuş tüm hakimiyet halkın elinden alınmış molla denen götü boklu şerefsizlerin olmuş....işte akp yi fazilet partitlilere maddi destek veren onları yönetende tarikatlarıda yöneten kukla gibi kullananda iran devleti...bu gün bu akp bu irancı zihniyete sahip beyinleri yıkanmış kuklalardan başka birşey değil...ülkemizdeki tarikatlarda beyni yıkanmış gerici iranın görüşünü benimsiyor onlardan destek aldıkları için....bugün akp nin oluşturmak istediği devlet biçimi iran biçimidir...yani ellerinden gelse gizlice iranla anlaşıp ülkeyi irana teslim ederler birer mollada onlar olur başımıza molla kesilirler amaçlarıda bu zaten....Allaha çok şükürki askeriyemiz var sezerimiz varlaik ve %80 atatürkçü halkımız varda buna fırsat bulamıyorlar...ama sezerde gidiyor yerine abdullah gelirse cumhurbaşkanıda irancı başbakanda irancı şeriatçı olursa istedikleri yasaları sezer engeline takılmadan çıkartarak istedikleri gibi at oynatacaklar işte ozaman türkiyeyi kaybettik başımız sağolsun birbardak soğuk su içip hazmederiz herhalde...bunların olmaması için anavatan ve diğer partiler gülün c.başkanlığını onaylamamları lazım onaylarlarsa eğer onlardan derim ben...bence başbakanı nasıl halk seçiyorsa c.başkanınıda halk seçmeli....tüm dünyada c.başkanını halk seçiyor birtek bizde meclis seçiyor ..madem ab yi istiyor avrupaya ayak uyduruyorsak avrupa gibi c.başkanını halk seçsin..türkiyede ufak birşey olunca baskı yapan amerika avrupa nerde şimdi c.başkanını halk seçerse sizi avrupaya alırız diye baskı yapsalarya ....türkiyenin herşeyine karışıyorlar herdediklerini yaptırıyorlarda en gerekli anda neden sesleri çıkmıyor...bence halk sokaklara dökülüp ne akp yi ne a.gülü istiyoruz türkiye laiktir laik kalacak akp istifa gül çankayaya sakın yaklaşma gibi sloganlar atıp bunlara karşı olduklarını göstermeliler...recai kutan ve akp lilerden başka kim gelirse gelsin kabülümdür...slmlar...
maho02 sezer dinsizde bunlar çokmu dinli sezer bunlardan daha müslüman bence...hiçolmasa insanların dini duygularını sömürerek iktidara gelmiş değil sezer...sen ve senin gibi düşünen azınlığın yüzünden bu dinle alakası olmayan din sömürücüleri yönetiyor şimdi bizi ...hiç başbakanlığada cumhurbaşkanlığınada yakışmıyor bu yedi denizin dışarı attıkları...inşallah tek duam bu şeçimde bunlar silinir ve birdaha ülkenin başına gelmek bunlara nasip olmaz...
:45: milletimize ve vatanımıza hayırlı olsun ben olumlu buluyorum
kullandıgınız kelimelere dikkat ediniz bir daha uyarmam sizlere bu ankette siyası görüşünüz sorulmadı sorulmazda sadece görüşünüzü güven ortamını olumlu veya olumsuz olarak degerlendirin konuyu saptırmayın ve karşılıklı atışırsanız bundan sizler zararlı çıkarsınız unutmayın bu ülkede yaşıyoruz hepimiz kardeşiz halkın iradesine saygı duyalım lütfen
ertex74 bu sayfaya kadar neler söylüyorlar bende onların ateşine kapılıp yorumlarda bulunmak istedim ...lütfen onlarıda beni uyardığınız gibi uyarırsanız benden sonra gelecek ve bengibi gaza gelip ateşli konuşacaklarıda önlemiş olursunuz....slmlar..
valla tek kelimeyle söyleyeyim:OLUMSUZ....birincisi parti başkanının siyasi yasağı kalkana kadar hülle yaparak parti başkanının emri altında başbakanlık yapmıştır....ikincisi bu zat dışişleri bakanı olarak görev yaptığı sürece türkiye dış siyasette tam anlamıyla dibe vurmuştur..türkiyenin itibarı kalmadığı gibi sözüde geçmez olmuştur...tabi bu işte amerikaya kazık atıp teskereyi geçirmemelerininde rolü var...her ne kadar illet olsam bile amerikadan söz verilmişse tutulmalıdır...en nihayeti karşındaki dünya devi....üçüncüsü başbakanken parti başkanının güdümünde çalışan birisi cumhurbaşkanıyken hükümetin yanlış yaptığı işlere suskun kalırmı kalmazmı??????....dördüncüsü solcu olan sezer sol terör gruplarının militanlarını affetti...peki bu zatın islami teröristleri affetmeyeceğinin garantisi varmıdır????.....bu listeyi uzatabiliriz.....ancak son bir şey söyleyebilirim....şimdiki cumhurbaşkanımız olan zat,başbakanlarımız (Ecevit,Gül ve Erdoğan) ve dış işleri bakanımız sayın gül bu ülkenin 7 koca yılını çaldılar.....2000 yılı ile 2007 yi lütfen kıyaslayalım.....sırf dış politikada bile ciddi prestij kaybımız var....cumhurbaşkanı gidiyor.....yerine gül gelecek...peki sac ayağının üçüncüsü kim olacak?????...o gelen kişiyle birlikte erdoğan-gül ikilisi bu ülkenin kaç yılını daha heba edecekler merak ediyorum......ha şunuda söyleyeyim...şimdiki cumhurbaşkanının yerine 7 yıl boyunca bir beton otursaydı daha faydalı olurdu....yerine kim gelirse gelsin muhakkakki daha iyi olacaktır.......ama kaybolan 7 yıl maalesef geriye gelmeyecek...selametle
ve son olarak herkesi uyarıyorum siz üyeler olarak size yakışan seviyeli olmanızdır kimse kimseyi suçalamasın burdaki azminizi siyasi görüşünüzü
bunu millet ve halkınız için hayata geçirin ama burdaki gibi seviyesiz olursa
bundan ne halkımıza ne milletimize hayır gelir kısır çekişmelerden yıllardır bu halk
millet çok çekti enerjinizi milletimizin yolunda harçayın yoksa birbirinize sataşarak bir yere varılmaz bu ülkede sabahtan beri sizleri izliyorum birbirinize
kin kusuyorsunuz adeta ayıptır utanın hepiniz kardeşsiniz siyaset bir hizmettir
halka hizmettir temelinde halkımıza hizmet vardır bu bir yarıştır hizmet yarışı
iyi olan kazanır daima buna halkımız karar verir ...
saygılar
vatana millete hayırlara vesile olur inşallah ve herşey daha iyi olur umuduyla ALLAH hepimize vatanımıza hayırlı etsin İNŞALLAH....
Benim görüşüm tamamen olumsuz yönde..Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığının Türkiye'yi geriye götüren bi zihniyetin elinde olması istedikleri gibi at oynatmaları anlamına gelir..
niye kuşku duyuyorsunuzki? A.GÜL bu vatanın evladı değil mi? bu Devletin okullarında yetişmedi mi? İnançlı olması (Allah'a inanması), inancının değerlerini benimseyip öyle yaşaması niye handikap yaratıyor. Devleti yönetenler hep akşamcı, helal haram demeden kesesini dolduran, rüşvet ve adam kayırmayı Cumhuriyetin bekası gibi addedenlerden mi olsun yani? Sadece olumlu değil ülkemiz için bir şans olarak addediyorum. Kaç tane güleryüzlü, sempatik, sevecen, kültürlü ve bilgili Cumhurbaşkanımız oldu ki?
kimler at oynatıyor ki? Ülkesini ileri götürmek için gecesini gündüzüne katarak, saçını ağartan, döken ve her türlü fedakarlığı yapmaktan geri durmayanlar mı? Biraz insaf.... dolar 1.800'ü gördüğünde yıl kaç tı? Biz ne çok çabuk unutan bir millet olmuşuz! ülkemizi soyup soğana çevrenler hangi değerleri kalkan olarak kullandılar önce ona bakalım ve ona göre değerlendirelim diyorum. Fikrimi paylaşan paylaşmayan herkese sağlık esenlik ve mutluluklar diliyorum. Önyargılarımız haklılığımızı ispat etmiş olmaz.
olumsuz
olumsuz...........................ne farkı var erdoğandan .........
Olumsuz bakıyorum Devletle kavgalı olanın yeri değil orası saygılarımla
olumsuz bakiyorum zaten dis isleri olarak ne yapti sezsiz sezsiz oturdu
saygilar.:46:
Anketimiz amacından saptıgı İçin kapatılmıştır.Yorum yaparken yine parti tutma eylemleri gözlenmiştir.Bizim anket açmamızda sadece fikirle sorulmuştu olumlu veya olumsuz.
Bu yüzden cogu arkadaşımız birbirine düşmektedir.
Anket tamamlanamadan Kapatılmıştır.Oy veren ve yorum yapan arkadaşlarımıza teşekkurler