swordfish bl 219.4 atman için internet baglantisini kes avast ti bir kac dakkikalik kapat ve dene olmasi lazim.
Printable View
swordfish bl 219.4 atman için internet baglantisini kes avast ti bir kac dakkikalik kapat ve dene olmasi lazim.
teşekkürler memedim,12.01.a5 çok şahane çalışıyor.başarılarıyın devamını dilerim.saygı ve sevgilerimle
tesekkurler usta
tesekurler memedim.12.c1.a5 su an kaydedim,mukemel
calisiyor.eline koluna saglik,tekrar tesekurler
SUPER VALLAH fRANSA DAN COK MERSI
mIKAEL
8200 Ci 12 01 A5 Tps Auto Mu?
12 03 a5 lere yokmu ustam
emeği geçen herkese teşekkürler...
Bu mujde için cok téseckurler.
Eline Emeğine Sağlık
Tps au bitti mi acaba? biraz evvel yükledim. Ushua kanalı üzerinde bekletiyorum. Açmadı.
aynı durum bendede oluştu
MEMEDIM ellerinize saglik amaçok kesinti yapiyor neden bir sey yapabilirmisin. ve verdigin paket lerin frekanslarini veriebilirmisin tsk
arkadaslar ben bu yazılımı yükledim ama meltem tv nin frekansında sinyal gelip gidiyo gündüz sinyal yok ama gece var tarattım yine aynı sorun oluştu yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar 13 42 65 yazılımı yokmu
arkadaslar bunlar skystar2için degıl mı
Kaon KE220 H/W 1A.80.85 yokmu hala bi haber?
arkadaşlar yazılımı attım ancak bi sorun var
cihazım 12,01,a5 sorun şu bu yazılımdan sonra ushua tv üzerine gelince cihaz kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı .arada bir böyle yapıyo acaba sorun nedir
tv de ekran yeşil bi renk oluyo bu sırada.cevaplarınızı bekliyorum
teşekkürler....
s.a arkadaşlar şu anda kanallarda bir problem varmı bende nedense açmıyor hiç birini bu konuda bilgi verirmisiniz.
cihazım 12,01,a5 sorun yazılımdan sonra ushua tv üzerine gelince cihaz kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı
Yazilimlar Yenilendİ
yazılımlar sorunsuz yükleye bilirsiniz cihazlarda acılıp kapanma sorunu düzeltilmiştir
yazlım için teşekürler
Teşekkürler memedim eline sağlık....
16,c0,91 yazılımını cihaza attım fakat usuhanın üzerindeyken yeşil ekran olup kalıyor kapanıp açılma sorun hala devam ediyo cihazı açıp kapatıyorum ancak öyle düzeliyo çok önemli bir sorun değil fakat ustaların bilgisi olsun diye yazdım
evet arkadasım bende az once yukledım 12 01 a5 eskısı yapıyodu kapanma buda yaptı dedıgın gıbı sorun degıl ama arkadasların bılgısıne olsun (yaradana emanetsınız) ...!
tmm memedım gardas ekranda 4 fılan yazıyo sankı standbay dan kapatıp acmısın gıbı oluyo olay bu kolay gelsın
arkadaşlar , stream yazılım üzerine tekrar stream yüklersek, cihaz resetleniyormu acaba? kanal tablosu kayboluyoırmu? bilgisi olan varmı?
sevgili arkadas,Alıntı:
sizca orginal yazilemlarin editlamak va sonra foruma yuklamak yasak deyil?
bonlar IRAN KAON TEAM yazelemlari ama kandi adeneza editladiniz va orginal link larini sildiniz!!! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sayin PRINCEOFPERSIA zup yazilemnar hic bir sorunu yuk???
agar siz dosyalari duzatinizi edia ediyorsunuz....
şunlara bir bakiyim??
ne soyliyorsunuz????:nono::
nayi yenilende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yuksa tarihi mi??:46:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
agar bakamadiniz yuklayin
16.80.91 yazılımı yükledim cihaz kendi kendine kapanıp açılıyo ne yapmam lazım emeği geçenlere teşekkür ederim
arkadaslar elımde 16 00 a1 cıhaz var ben buna 16 80 91 stream yazılım attım yazılım ok yanlız kanal lıstesı atamıyorum ne yapmam gerek ??
teşekkürler MEMEDÝM
@+
denemedim ama güveniyorum sana memedim usta sorunsuzca çalışacağını şimdiden teşekür ederim saygılarımla...hoşçakal.
tps ve multiler ok ama rai lerve fox yok 16 00 A1
Memedim çok teşekkürler eline emeğine sağlık.
arkadaşlar bende sunny 7010dcı hw12_01_a5 var bunlardan hangisini atabilirim
eski yazılım çalışıyor bunu neden yenilediniz.
teşekkürler
16.80.91 ı 16.00.a1 cihazıma yükledim sorunsuz açıyo ushaıda bekletiyom 2 sn içinde görüntü geliyo ellerinize sağlık teşekkürler..
Darısı Goldmaster ın başına
Asla soyladiklariniz doru deyil...:nono:Alıntı:
VERİLEN İRAN.DAN GELEN YAZILIMLAR DA SORUN VARDIR CİHAZLAR ACILIP KAPANIYOR KENDİ KENDİNE USHUAIA TV YE GELİP MULTİYE ZAPLAYINCA CİHAZLAR RESET CEKİYOR BU YÜZDEN YAZILIMLAR KALDIRILMIŞTIR KENDİ TARAFIMDAN EN SON VERİLEN YAZILIMLARI YÜKLEYİNİZ MEMEDİM ARKADAŞIMIZ VERMİŞTİR V.5.8.171 YAZILIMLARI SORUNSUZDUR
BURDAKİ LİNKTEN ALIP YÜKLEYE BİLİRSİNİZ
Sevgili PRINCEOFPERSIA Şu linke bir baksaniz iyi olur...
neden benim javabimi vermediniz?
benim topikimi nadan kapali etdiniz?
MEMEDİM siz fagat yazilimlari Edit yapdiniz, agar oyle deyil, isbat ettinizi istiyorum?
AMA BEN ISBAT ETDIM...
thanks a lot good job
Eline emeğine sağlık
Sunny 9060 DCI
S/W V01.00.03
H/W V1A.01.A5
hangisini yükleyeblirim
06/05/2007 stream çöktü mü
sevgili arkadaslar polemik yapmayın su an saat 16 26 hala calışıyor tüm paket 12 01 a5 sunny saygılarımla
arkadaşım senin iran kaon team dediğin siteden biraz anlasaydım sana daha net cevap verirdim. yazılım editlemesi işimne gelince bin uzantılı yazılımı editlmek o kadarda zor değil bu özellik size has değil.
ama bizim yazılımımız diyorsanız o kadar editlemeyi biliyorsanız editlenmemesi için şifre koymayıda bilirsiniz.