içiyorum bırakmayıda hiç düsünmedim
birgun ya o beni yaben onu diye gidiyoruz bakalım
Printable View
içiyorum bırakmayıda hiç düsünmedim
birgun ya o beni yaben onu diye gidiyoruz bakalım
malesefki içiyorum bir sene içmedim tekrar başkadım çok pişmanım.bi daha bırakabilirsem hiç başlamayacağım...
öncelikle bırakan arkadaşları kutlarım..gerçekten hayatlarının bence en büyük volesidir bu..çünki bu illet maddiyat olarak sinek vızıltısı fakat sağlık ve maneviyat olarak tam bir başbelası...allahaşükür şuan sağlık yönünden herhangi bir şikayetim yok ama bu önümüzdeki yıllarda olmayacak anlamına gelmez...13 yaşımda ufak ufak sigaraya başladım şuan yaş 44 aynen devam..nereye kadar devam bende merak ediyorum..herkeze selamlar..
İçiyorum, seviyorum. Bırakmaya hiç yeltenmedim. Bir gün bırakırım dediğimde de bırakırım herhalde.
En çok da bırakıp, bırakıp tekrar başlayanlara hasta oluyorum. Geliyor bıraktım abi diyor. Sonra evde, dışarda herkese terör estiriyor. En çok da kendine eza ediyor.
Bakmışsın tekrar başlamış. EEee be kardeşim, madem tekrar başlayacaktın, bu eziyet niye?
Saygılarımla,
evet mereti kulanıyorum iki günde bir paket
evet içiyorum
Gunde 2 paket içiyordum bir sabah uyandım ölüm bogazıma kadar cıkmıştı nefes alamaz hale geldim ve o gun yemek yiyemedim ve kendi kendime karar aldım yaklaşık 5 senedirde o kararı uyguluyorum herkese tavsiye ederim biraz kilo aldım bırakınca ama olsun
33 yıl içtim . ağzımdan burnumdan geldi. 2000 yılında bıraktım. ve yarım dahi içmedim bu güne kadar. arkadaşlar inanın sigara insanın performansını etkiliyormuş... gençlikte pek belli olmuyor ama yaş kırkı geçinde gerime gerime diyor insan. sigarayı bırakınca da tut tutabilirsen. insan kurşunsuz benzin kullanıyor sanki. ben bıraktım sizlerinde (içenlerin:)) bırakmalarını öneririm. sevgiyle sevgide kalın. başka yerlere gitmeyin...::))
20 sene içtim 19 gün önce bıraktım.İnşallah bi daha içmem
hayır içmiyorum
arkadaşlar ben hiç kullanmadım inş bütün süpersatforum daki arkadaşlarım da içmezler
Ben kullandım hende 8 sene kadar birgün hastalandım öksürük öksürük kesilmeyen öksürük sonuçmu ne:söyleyeyim AKCİGER KANSERİ 3 yıl önce ameliyat oldum akcigerimin sol bölümü komple alındı . sagda kalan üç lop ile hayata sımsıkı sarıldım .İnşallah bu hikayem okuyan birine ibret olur ve bu İLLET i bırakır....
maalesef evet
Hiç kullanmadım kullanmayada hiç niyetim yok.ALLAH herkesi bu illetten kurtarsın.
kullanmıyorum ama etrafımdakiler sayesinde kullananlardan beter oldum
hayır kullanmuyorum[IMG][email protected][/IMG]
Bende kararsız kalanlardanım.Bıraksammı diyorum kendi kendime ama nafile.Ama karar verebilirsem kesin bırakırım.İrade irade irade.
ewt içiyorum malesef:tongue: :tongue: :tongue: günde bir paket
Tam 5 yıl oldu bir küstük barışmayada hiç niyetim yok keşke hiç kimse içmese
25 sene sigara içtim 2 ay önce bıraktım,şimdiye kadar da hiç aramadım.Herkese sigarasız günler diliyorum.
ben kullanmıyorm 2 yıl önce bıraktım yiyeceklerin içeceklerin tadına vardım
malesef evet
evet bende kullaniyorum malesef
hayır kullanmıyorum
hayır içmiyorum...
malesef kulanıyorum gece görev yapıyorum
hayır kullanmıyorum,kullanmak da istemiyorum. Hele hele bir bayanın anne olarak içmesinden hoşnut olmuyorum.
içmiyorum hiç içmedim ve asla içmeyecegim tafsiyem herkez bıraksın içene saygım var
evet, malesef evet, 7 yıldır kullanıyorum ama bir paket i iki günde içiyorum.tabi ki hiç içmemek en iyisi..
sigara tiryakiliğmin d:01/02/1994 - ö: 23/03/2007. kesin kararlıyım sigara benim için öldü. Dostlar sağolsun
Malesef içiyorum
ewet içiyorum 3 ay bıraktımıştım ama yine başladım
Ara Sıra Kullanırım ama tiryakisi değilim
Kullanmıyorum
ne yazıkki kullanıyorum. arkadaşların yazılarını okuyunca tuhaf oldum kullanmamak lazım lanet şeyi.
malesef bende sigara kullanıyorum ama bırakmak istiyorum yaş ilerliyor zararın neresinden dönersen kardır..en kısa zamanda bırakıcam... saygılar.....
6 sene oldu bırakalı
sigara Kullanıyormusunuz?
Evet 123 48.05%
Hayır 133 51.95%
Oylama eşit sartlarda gidiyor inşallah içmemek oranı kazanır
içiyorum arkadaşlar
Evet maalesef Günde 5 Paket içmekteyim. bırakabilmek ümidi ile herkese kolaygelsin:8[1]:
Arkadaşım ne yaptın sen ya yazık kendine ciğerlerine cebine de yazık sen azaltarak bırakmaya çalış intihar etmekle aynı senin yaptığın dikkat et kendine yazık değilmi vucuduna iyi haberlerini bekliyoruz saygılar,:45:
Sigarayı dönüşümlü olarak içtim ve bıraktım. 1999 yılından buyana içmiyorum.(Sadece rüyalarımda içiyorum. İçtiğimede pişman oluyorum.)
arkadaşlar dogdugum günden beri içmem içmenizide tavsiye etmem çünkü parası el dumanını yel alır !
üç ay oldu bırakalı şükür rabbime ço rahatım tavsiyem sizde bırakın
malesef kullanıyorum ben onu bırakıyorum ama o beni bırakmıyo::((
her elektronıkçi gıbı ben de ıcıyorum
hayır içmiyorum
beşinci yılıma girdim bırakalı
Arkadaşlar çok kötü bir alışkanlık önce başlarsın bir iki tane ile sonra ne zaman istesem bırakırım dersin ama ipin ucu kaşmış olur...Çünki sana cazip gelir birşey olmaz birtane daha dersin ama öle olmayabilir ....SİGARAYA HAYIR DİYORUM...!!!:nono: :45: :nono:
evet bende içiyorum bu zıkkımı
12 sene içtim bıraktım, 2 sene sonra tekrar başladım. 1.5 senedir İÇMİYORUM.içmemek çok güzel.
icmiyorum
icenlerede sasiyorum.
1,5 sene oldu bıraktım
hayır kullanmıyorum kullananlarından bir an önce bırakmasını temenni ediyorum...
1970 yılından 1990 yılına kadar kullandım. Günde 2 paket içiyordum. Dudak tiryakisi değildim. 1990 yılında bıraktım , bir dahada ağzıma almadım. şimdi de nefret ediyorum. Çünkü bu lanet çok sevdiğim ve değer verdiğim Babamın tek ayağını aldı. 73 yaşındaki adam bu yaşında tek ayakla yaşamak zorunda kaldı.BÜTÜN DOSTLARIMIN DİKKATİNİ ÇEKERİM......:angry8: :nono::
Hayır Çok sukur sıgara gibi kotu alıskanlıgım yok herkese tavsıyem bırakmanız.
saygılar.
ben hiç içmedim içmem de herhalde inşallah bağımlısı olup ta bırakmak isteyen arkadaşlarda en kısa zamanda kurtulurlar bu illetten
:46: sigara vede alkol kullanmıyorum:46:
:45:
Arkadaşlar bende hiç kullanmıyorum:45: :45: