bakalım ikinci yarı cesaret edip sarı kart gösterdiği topçulara
ikinci sarıyı gösterebilecekmi işte ozaman hakem derim
cüneyt çakıra 9 tane sarı 1 kırmızı gösterdi ilk yarıda
Printable View
bakalım ikinci yarı cesaret edip sarı kart gösterdiği topçulara
ikinci sarıyı gösterebilecekmi işte ozaman hakem derim
cüneyt çakıra 9 tane sarı 1 kırmızı gösterdi ilk yarıda
yenecegiz başka caresi yok yenen kupayı alır
saygılar
Türk hakemlerine kulaklık telsiz düzeni sağlandı. Ama görme olayı içinde gözlük dağıtmaları lazım. Yazıklar olsun böyle hakemlere. Bunlar futbolu katlediyor. Lugano atılmasaydı durum çok farklı olacaktı çünkü 6S'ın işi bitmişti zaten. O da anladı hatasını 6S lı futbolculara yok yere sarı kart vermeye başladı. Maçı hakem kazanıyor.
10 kişiylede ceviririz...
hakem kendini baya belli etti artık
bu maç beş yıl oynansa fener bu futbolla gol atamaz daha doğrusu
bu topçularla balki bir duran top?
peki sizce yolladı kimi getirmesini isterdiniz. bu işler bu kadar kolaymı daha geçen çarşamba yere göğe sığrıramıyordunuz, ne oldu anlamadım birde maç daha bitmedi nedir bu kadar anlayışsızlık bilmiyorum, nasıl bir fenerbahçelisiniz anlayamadım. yıllarca her başarısız olanı yolladık sonuç ortada biraz sabır. sabır yaaa sabır.....
DAKİKA 64 Selçuk'un yerine Semih oyunda
DAKİKA 67 GÖKHAN GÖNÜL'ÜN İNANILMAZ GOLÜ. CEZA SAHASINA GİRER GİRMEZ VURDU VE TOP AĞLARDA 1-1
işte bu mukemmel bi gol :))
fener acıldı 10 kişiylede olur bu iş...
hatırlarsanız ilk maçtada on kişi kalmıştık kalli korkusundan forvet çıkarıp ne kadar stoper varsa oyuna sokmuştu eleştirdiğiniz zico orta saha oyuncusunu alıp forvet sokuyor oyuna müdahale diye buna derim elensekte onurumuzla eleniriz maçı izleyemiyorum ama eleyeceğimizi hissesidiyorum.
9 kişi kaldık olacak şey değil gökhan kafasını toptan eğdi diye
ikinci sarıyı gösterdi stada olmak istemezdim kendimi tutamazdım
tam bir hakem faciyası
kırmızı kime çıktı izleyemiyorum
kırmızı kartı kim yedi
gs forveti 5 ledi dk80
bu gidişle bu iş yine olmayacak galiba
bu cüneyt çakır cami duvarına niyet ediyor galiba bu kadar ucuz kartları çıkaruyorlar ondan sonra neden biz avrupada yokuz işte bundan yoksunuz ruhsuz herifler.
DAKİKA 82 Semih sarı kart gördü. Semih faulu Servet'e yaptı...
semih ilk maçta kaldı galiba...
11 sarı 2 kırmızı kart maçı çığırından çırmış cüneyt çakır..rekora gidiyor..
penaltılara gider.:rtfm:
haybeden gol yedik
artık gitmez gs-2 : fb-1 :) 90+1
fb 8 kişi gs 10 kişi kaldı dk 93
gs ancak 9 kisiyken yener bizi
ümit karan atmış yazık oldu.
ohhh ohhhh ne güzel memleket yazıklar olsun...
Hakem 2 kişi daha atsaydı 6S daha rahat elerdi. Ya ......elenseydi 1-2 dakika ile stat yenilemekten kurtuldular.
ve maç sona erdi :) GS:2 FB:1
Galatasaray yarı finalde... :)
gs lilere bak sahad oynuyor feneri en sununda yendik diye:D :D :D
tüm galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim:present:
Way bea maca bak woouuv :) Tebrikler GalataSaray...
2 yarıyı seyredemedim ama yendik ya gerisi boş kupa GALATASARAY ın saglıcakla
neymiş bahane macı çırından çıkaran hakemmi bakın sizde farketmişinizki oraya vurgu yapıyorsunuz ne olur yani fenerbahce 20 küsür senedir türkiye kupasını alamıyor bu senede almasa ne olur ama bu hakemlerle alınan kupa tabii alınırsa bunlamı övüneceksiniz bumudur büyüklük 11+1 oynamak sonra burda gülücüklükler atmak gs başkanına gider ayak bir hediye verdiler sahada beceremedigini canaydın hakeminde yardımı ile becerdi bizler burda gs gücüyle yendiginde kutladık ama bu reziligide kutlmamazı beklemeyin neyse bu gülücüklerle hayatınıza devam edin saygılar...
yine vukaatlı bir maç izledik
galatasaraylılara tebrikler...
guzel mac oldu.
[QUOTE=DEJAVU®42;281262]neymiş bahane macı çırından çıkaran hakemmi bakın sizde farketmişinizki oraya vurgu yapıyorsunuz ne olur yani fenerbahce 20 küsür senedir türkiye kupasını alamıyor bu senede almasa ne olur ama bu hakemlerle alınan kupa tabii alınırsa bunlamı övüneceksiniz bumudur büyüklük 11+1 oynamak sonra burda gülücüklükler atmak gs başkanına gider ayak bir hediye verdiler sahada beceremedigini canaydın hakeminde yardımı ile becerdi bizler burda gs gücüyle yendiginde kutladık ama bu reziligide kutlmamazı beklemeyin neyse bu gülücüklerle hayatınıza devam edin saygılar...[/QUOTE
seneye ınsallah:8[1]: :8[1]:
Tebrikler GALATASARAY'a maçı kazandık ama Hakem resmen maçı katletti böyle maç yönetilmez kaç küsür sene oldu ya fenerli kupayı görmeyeli
[quote=diyar65;281267]yakışmıyor sizin gibi uefa kupası almış bir takıma böyle abartılı sevincler.. uefa kupaları unutuludu teselli mi arıyorsunuz fenerbahceyi yenince hadi bakalım bugun sabaha kadar sevinin buda size fenerden bir kıyak olsun:D:D
tebrikler galatasaray
Federasyon da değişti şimdi kimi karalayacaklar merak ediyorum kedi uzanamadığı ciğer hesabı :8[1]: