şu an özellikle tps paketi üzerine yoğunlaştı yazılım işi kaç-yakala şeklinde vede bu konuda next 1., goldmaster2. sırada ve diğer markalar bunları takip ediyor sınıfta kalan tek marka SUNNY
Printable View
şu an özellikle tps paketi üzerine yoğunlaştı yazılım işi kaç-yakala şeklinde vede bu konuda next 1., goldmaster2. sırada ve diğer markalar bunları takip ediyor sınıfta kalan tek marka SUNNY
Ben goldmaster 11400 cım kullanıyorum ve bu cihazı aldığıma çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk pişmanım :-( keşke almasaydım. Ama ilk maddi yönden rahatladığımda bu cihazı çöpe atmak istiyorum.Yazılımlar geç çıkıyor. Ve düzgün destek yok.
sunny
sunny derim hem yazılım, kullanım ve teknik destek bakımından sunnytek derim ama sunny firması yani atmaca elektronik 90x serilerinede diğer seriler gibi yazılım desteği verebilirler ise sunny türkiye şartlarında tek derim...
goldmaster den şaşmam güzel cihaz 8400 kullanıyorum yazılım atması garantili korumalı kullanması kolay görüntü net velhasıl seviyorum cihazımıııııı
next abi
basit hizli kullanimi kolay ve surekli yazilim desteyi
bence sunny her zaman cihazlarının arkasındadır bu işte sadece yazılım değil cihaz bakım desteği de önemlidir
sevgili arkadaslar hemen hemen kullanmadıgım cihaz az ama stream şu an için bence en iyi cihaz çünkü arkasında baya cok böyük medanetör kitlesi var bu kitle önceden kaon ve sunny dedi fakat onlar geri plana cekildi şu an stream diyorum menüsüde hoş saygılarımla
arkadaşlar next 2000 serisi yazılım desteği ve paylaşım yapabilen serilerdir bu cihaz varken başka marka cihaz alanlara şaşırıyorum
arkadaşlar sıralama belli next sunny goldmaster
goldmaster.......
OK, Yes I,am Kaom four Suni, very good, good bye,
UN ABRAZO.
arkadaşlar destek olarak next ve sunny tabiki ancak sunny orjinal yazılım çıkartmadığı için stream yazılımı kullanmakta zorlanıyoruz bu konuda next önde sunny cihazın görüntü kalitesi tartışılmaz ama ben yinede cihazı değiştirdim next 2000 super x plus aldım saygılar
tabiki neta sunny kaon
NEXT bir numara profesyoneller için inpax gerçekten mükemmel marifetleri tartışılamaz.
HUMAX 1997'den beri kullaniyorum memnunum
yazılım bakımından sunny ve next yenilikte next sin üstüne makina tanımam.saygılar
ben sunny diyorum çünkü yaygın cihaz olduğu için kullanımı rahat ve yaygın yazılımı bulunmakta ben sorun yaşamıyorum cihazla herkeze kolay gelsin ...
emeğe saygı...
yalnız gerçekten tarafsız söyliyom next te haksızlık yapılıyor diye düşünüyorum
au çökünce anında veriyorlar ama bakıyorum tiğer cihazlara fark atmamış görünüyor acaba bazı arkadaşlarımız yalnışlıkla mı oy verdi insaf forumun değerli üyeleri saygılar
Bence de GM kaliteli mal üretiyor. Hele 11000 serisi taş gibi alıcılar ama firma bu modellerinin arkasında fazla durmadı. Nedenleride model çeşidini nerdeyse yüzbine çıkkardı. Tabi bunlara yazılım yetiştirmekte her babayiğitin harcı değil. GM yanlış üretim politikası izliyor. Diğer alıcılar gibi az ve öz üretip müşteri memnuniyetini öne çıkarmalıydı. Malesef çok çeşit uğruna büyük pazarını başka firmalara sırf bu aç gözlülüğü yüzünden kaptırdı. Birde millete yazılım diye Acikonun yazılımını editleyip GM yazılımı diye bizleri keriz yerine koyup sunmuyor mu hasta ediyor beni bu firma. Şimdilik elimdeki GM 11400 cimle idare ediyorum. Ama ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum. Hele şu diğer taksitler bir bitsinde.
Saygılar.
ben ilk KAON ile bu işe başladım. KAON tabanlı cihazlar vazgeçilmezimdir.
burda konuyu illerdeki teknik servise göre değil direk olarak fabrikanın tutumuna göre yorum yapmak istiyorum. çünkü bazı illerde servisim diye geçinen çok. daha uydu cihazında menüye girmesini bilmeyen servisler bile var.
Ben direk fabrikaların müşteri ile alaklarına göre oylamamı yaptım.
SUNNY ve NEXT bu işte beya bir önde . ATMACA elektronik yani sunny müşteri nin memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyolar tabiki bunu arkadaında KAON boardını kullandıkları için KAONUN güvenirliliğide büyük rol oynuyor. NEXT yıllardır verdiği garanti ve yazılm desteği müşteri memnuniyeti ile piyasada büyük yer aldı. ama NEXT in büyük hatası 8000 ve 9000 serisinde oldu.
Goldmastere gelince Dünya devi Topfield in Türkiye kolu olarak piyasada bir çok işe imza attı ama Topfielddin bazı yazılımsal olaylardaki kuralları goldmasteri zora soktu ama teknik yardım olarak gayet başarılar.
BEn ce türkiyede şu an teknik destek bakımından NEXT ve SUNNY baştya geliyor. Tabi elit elektronik yani KAON bu konuda beya bir yol kat ettiler. GOLDMASTER biraz daha bazı konuları aşarsa zirvede yer alır.
Büyük firmalara başa baş gidiyor hadi bakalım neler olacak su an next önde
sanırım kimse ön yargısından vazgecmiyor hangi çihazı kullanıyorsa ona oy veriyor
:smiles24: Next cihazları harika goltmastır larda öyle firma desteği ve servis desteği ok.Amıstırat cihazları cok berbat firma desteği yok servis desteği bi rezelet.
hayır bende next7500 cı var ama gördüğüm kadarı ile bizim bu cevrede g.master daha ii onun bilgileride cok pc.de.
7500 cı diyom var bende yazılım hangisi diye
bana yazılım söyleniyor bakıyom içinde 2 marka için yazılım cıkıyo (xpa mı cpa mı ) yalvarıyoruz acaba bize uygunu ne diye söyleyin diye ama sonuç olumsuz
.
sayın serkan yılmaz redline cihazlarını neden koymadınız oylamaya bence en kral destek redline dan hemde kesintisiz ve redline açtıgı kanallar daha cok ben cok memnunum redline cs100 ten bu benim 7. cihazım daha baska marka almam.goldmaster asla..9400ci ve 30700mx te kullandım ama teknik desdtek cok yetersizgm de
bende benjamin dsr 8000 var
Ben next ve botech diyorum
next ve sunny başkasını tavsiye etmem hem kullanımı rahat hemde yazılım desteği var
bey efendi....sen nerde yaşıyosun...uzayda falanmısın....bak bakalım foruma.....kim yazılım desteği vermiyormuş iyice bi bak....biz yıllardır hemen hemen tüm işe yarar kanalları seyrediyoruz....diğer firmalar yazılım yaparkewn biz seyrediyoduk...3 yılda total izleme süremiz diğer markalardan fazladır....ha sen sunny ve kaonu protesto edeceksen meydanlar açık....istediğin gibi protesto et.....:nono: :angry8: :yell:
next şu anki yazılımları cok iyi.sunny cok geri kaldı.diğer markalarda next i yakalayamazlarsa fark acılır.ben bile değiştirmeyi düşünüyorum.SUNNY NEREDE KALDIN....
sunny belki aktiftir ama 9030fta model bir cihaz ürettiğini unuttu 1a.00.a5 bord sanki sunny tarafından hiç kullanılmamış gibi yapıyor
7010 ve 7011 serisine verdiği yazılım desteği iyi 9030 ALDIĞIM İÇİN PİŞMANIM
TEŞEKKÜRLER SUNNY YAZMAYI İHMAL ETMEMEK LAZIM 9030 A YAZILIM DESTEĞİ YAPMADIĞI İÇİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave:
diger uydu alicilari
abi benim cihazım neta başka cişhaz tanımam bişrazda hızlı olsalar
arkadaşlar sunny yazılımlarını bakkaldan bile bulmak mümkün nerdeyse
farklı marka kullanmama rağmen<<<next>>> diyorum
Redline diyorum.Güncelleme tıkır tıkır geliyor,daha ne olsun.Yazılımla uğraşmıyorum.
bence next 2000 cx super plus ve 5000 cl uydusunu kullanıyorum devamlı destek var ben memnunum
Bence Amstrad.. bu sıralar kesintisiz yazılım veriyorlar
kesinlikle next arkadaşlar goldmaster diyen arkadaşlar neye dayanarak diyorlar anlamıyorum gülmek geliyor sadece içimden :)
Alıntı:
tamam arkadaşım gülebilirsin ama kimseyide kırma. :nono:: herkezin bulunduğu yere göre servis hizmetleri değişiyor. benim bulunduğum eski yerimde nexttin servisi suratsızın düzambazın tekiydi. herkez istediği yorumu yapabilir herkesin kendisine göre bir dayanağı vardı. bunu için birbirmizi kırmayalım polemkiğe girmeyelim.
bazı arkadaşlar değinmiş olsa bile ben tekrar dile getirmek isterim ki;
anketin amacı kullandığımız uydu alıcıları meth etmek değildir.
şunlara dikkat etmeliyiz:
- Cihazın resmi sitesi var mı?
- Cihazlar ile ilgili olarak yazılım güncellemelerine destek veriyorlar mı?
- Cihazın x modelini 3-5 sene geçmiş olmasına rağmen destekliyorlar mı yoksa çıkarılan y modelinden sonra unutuyorlar mı?
unutulmamalı ki forumlarımıza verecekleri reklamlar ile forumları verecekleri destek bile kullandığımız cihazlar açısından çok önemli bir destek olacaktır.
asla forum sayısı cihaz sayısı kadar değildir ve piyasadaki firmalar forumlara reklam vererek destek olmalıdırlar.
forumlara bakıyoruz bir iki foruma kişisel ilişki nedeni ile marka reklam vermiş geri kalanlar küçük satıcıların reklamları.
Aslında forumlardan verdiğimiz desteği bir çok marka hakketmiyor kanaatindeyim!!!!!!
bence next herzaman en iyisi türkiye içinde . ama diger ülkelerde farklı olabilir.
bende sunny 9030 cı var kaon ksc e575z ye çevirdim memnunum bence sunny ve next serisi derim memnun olmadığım tek konu tüm cihazların geri dönüşüm yazılımı var 9030 cı nın yok sunny,in flash ını kendim yazabilmem için gerekli olan yazılımını yükleme proğramını verirse dahada süper olacak teşekkürler sunny
NEXT'in üstünlüğü tartışılmaz eski cihazlara bile halen yazılım desteği var.Onun için next (MACK1 ve doctor süper ikili)
arkadaşlar bence 3 firmada aynı sunny goldmaster next
sunny son zamanlarda cok kan kaybetti.
maalesef sunny yazılımları turkiyeden degil koreden geliyor.
bide herkesin bildigi gibi artık yazılım konusunda sadece c boardlara destek veriyorlar.
ben oyumu nexte verdim.gercekten sunny de yasadıgım sorunların hiçbirini yasamadım nextte.tesekkurler next
next kullanıyorum.sorun yok.
arkadaşlar yeni bi cihaz alsam hangisini önerirsiniz şöyle yazılımı bulunan fazla pahalı olmayan fta olabilir...öğrenci işi bişey olacak c1 bordlu bi sunny oneriyolar 120 ytl civarı
yazılımlarda en iyisi bence sunny'dir ondan sonrada next.
bana göre sunny'nin tüneri iyi olsaydı yani sinyalde problem olmasaydı tartışmasız en iyi cihazdıda.
belli başlı markalar genelde yazılım destegi veriyor. lakin burada önemli olan en hızlı en seri ve kısa sürede yazılım destegi veren markalar var kaon tabanlı markalar,next,neta.goldmaster,sıralayabiliriz
Next 2000 serisinden şaşmam.....Banko....
Sunny ve Goldmaster plaselerimdir....:sunglasses2:
next ve goldmaster iyi diye düşünüyorum
Slm benim markalar hakkında bilgim yok gold mastır 9600 kullanıyorum sorumlarım var herşeyin başı teknik bilgiye sahip değilim fakat bundan fazla etkilenmiyorum çünkü bizim zamanımız bu teknolojiye yetişemedi genede kendim için birşeyler yaptığım için gururluyum herkese selam ve sevgiler............
:sunglasses2:
ben diğer markaları işaretledim
ama en iyisi hangisi derseniz next in dubai cihazlara 2000 ler bence iyi derim ( sebebide premier için di)
tr dışından ise marka olarak değilde board olarak iyi cihazlar var.her ne kadar dosyaları görsek vede deneyemesekte
emu oyuncuları artık yazılımları sadece parayı çok verenlere veriyor.
ama şuda gerçekki sizin uydu cihazı fiatına dreambox un clonları çıktı
d box 280 ytl ye.
neler yapabileceğinizi düşünürseniz..........
birazda bir şeyleri yerinden alabilirseniz(malumunuz forum kuraları)
herkese hayırlı işler
Next,goldmaster ve sunny her yönüyle dört dörtlük