nasıl memnun olalımki hızımız kanı arabası gibi allah ıslah etsınanket yapsınlar kac kişi memnunkı belkı birgun duzelır ümıdıyleneyse arkasaşlar kazıklanmaya devamkaderımız bizim :nono:
Printable View
nasıl memnun olalımki hızımız kanı arabası gibi allah ıslah etsınanket yapsınlar kac kişi memnunkı belkı birgun duzelır ümıdıyleneyse arkasaşlar kazıklanmaya devamkaderımız bizim :nono:
fiatları konusunda memnun değilim,korkuyoruzki bir şeyleridowland edelim.Kotamız dolacak diye limitsizede gücümüz yetmiyor.
--------------------------------------------------------------------------------
İndirimleri eski abonelerede yapmaları lazım
Memnun değilim aldıkları parayı hakketmiyorlar hız düşük
memnun degiliz sınırsız internet kullanıcıları için (256/64) bunda herhangi bir çalışma yapılmadı.hız çok düşük :( :( :((((
önceki indirimde 256 kb sınırsız kullanıcılarına indirim yapılmadı.benim evimdeki internet hızı japonyadaki bir çocuğun cep telefonunda var.bu adaletmi.dünya 1mb leri kaldırırken biz hala kb larla uğraşıyoruz.telekoma yazıklar olsun.bu kadarmı düştüler..................................?bunların dini imanı paraymış demekki....................
bu ne adaletsizlik.önceden abone olmakla suç mu işledik.ayrıca modemi de cebimizden aldık.
nasıl memnun olalım hem yavaş hemde en pahalısını kullanıyoruz bu indirim falan değil sadece matbu hata b harfini unutmuşlar bindirim diyeceklerdi indirim yazmışlar yanlışlıkla eski abone ve limitsizlere %17 indirim yaptıklarını yazıyorlar ama ben nedense yine aynı ödüyorum. saygılar:nono: :bangin: :nono: :bangin:
bende memnun degilim
kimse memnun değilki
Hocam ben kesinlikle memnun değilim. Öncelikle onu belirteyim. Ayrıca sizin mukayese yaptığınız günümüz teknolojisi ile değil ki! siz geçmiş ile şimdiki teknolojiyi mukayese ediyorsunuz. Örneğin bu gün ordumuzu mukayese edecek olsak osmanlıdaki yeniçerilerle mimukayese ederizyoksa bu günkü çağdaş ordularlamı. Hoş ordumuzu ne ile mukayese edersek edelim bir numarada. ama türktelekomun verdiği hizmeti eğer mukayese edeceksek çağdaş ülkeler ile her konuda mukayese etmeliyiz. kaldı ki bu mukayese çoğu kez yapıldı ve bizim en inkel teknolojiyi en pahalı ücretle kullandığımızortaya çıktı. herkese allah kolaylık versin.:(
Tüm üye arkadaşlarımızı ankete oy kullanmaya bekliyoruz..:45:
neden memnun olayım ki,1 hafta önce adsl nakli için müracaatta bulundum 8 gün sonra yaptılar bunun neresinden memnun kalayım......
ben anlamıyorum eski abone olmak türk telekomda suç galiba illa bizde kapattırıp yeni abonemi olacagız.bağlantı dedeğiniz gibi çok yavaş fiyat katmerli oh be ne ala memleket ben bu çifte standarta fazla dayanamayıp kapattıracam onlarda bayram etsinler.
eski abone yeni aone diye ayırım yapıyor.yeni abonelerde birgün eski abone olacak ve ikinci sınıf muamelesi görmeye başlayacak.hız çok düşük hiç memnun değiliz
nasıl menun olunur yeni abone çekmek için nerdeyse belleş bağlantı verecekler böyle yaparlarsa eskiler iptal edip yeniden abone olacak
memnın degilim cunku kotalı lara indirim varken kotasızlara neden yok???????????????????????
hayır memnun değilim. türkiyede adsl pahalı
Arkadaşlar, Telekoma hoşnutsuzluğunuzu İngilizce yazarak belirtin bence,Genel Müdür anlasın ve görsün.İngilizmiş.haberiniz olsun.
PLEASE ATTENTION TO THE GENERAL MANAGER!
WE ARE NOT SATISFIED WITH THE TELEKOM'S ADSL AT ALL.
WE DO SUGGEST THAT EITHER QUOTAS RAISE UP DOUBLE OR
MONTHLY SUBSCRİPTION FEES BE REDUCED.IT IS THE MOST
EXPENSIVE AND THE SLOWEST ADSL SERVICE IN EUROPE.
Eski aboneler oltaya düşmüş balık, bunlar oltaya yeni balıklar düşürmek için bu indirimi yaptılar. Eski aboneler den birkaçı aboneliklerini iptal ettirirse, kampanyanın şekli değişebilir. Arkadaşlar Türkiye'de tekelleşme oldukça, bir standart getirilmedikçe, bizim canımız çoook yanacak demektir.
valla yok adsl indirim var yok bunda indirim varda heralde yöresel ben halen 33 ytl. ödüyorum buna ilave olarakda 7.5 ytl olan telefon parası anında 30 ytl ile 32 ytl arasında oynamaya başladı bunu cem yılmaza iletsede kendini komik duruma düşmese
ADSL'ye abone oldum 29 ytl+60 ytl abonelik şu an 34 küsür aylık ödüyorum fakat abone olduğumdan 10 gün sonra 2 ay ücretsiz kampanyası yaptılar ve bağlantı ücreti de almadılar. Bu adaletmi yani, şimdide fiyatı 15 ytl'ye çekmişler valla böyle giderse aboneliğimi iptal ettireceğim. Kendimi keriz gibi hissediyorum. Herkese iyi geceler.
hayır kesinlikle memnun değilim
kesinlikle memnun degilim
:warn:Alıntı:
:nono:
Anlamadığım konu, amaç hizmet vermek değil çünkü arkadaşlarında şikayetçi olduğu konu neden eski aboneler yeni kampanyadan yararlanmıyorlar.Bunların amacı müşteri arttırmak be.Bu mantığın kimseye faydası olmaz bööyle devam ederse bırakıcam ayıp yaw.:bangin:
memnun degilim. eski abonelere hiçbirşey yok yeni abonelere indirim var modem var.
herkese selam
birey olarak telekomu'un politikasından memnun değilim tabi gelişmiş ülkelerde hızlı adsl hizmetine uygun bedeller öderken bizde yüksek fiyatlar ödüyoruz telekomun özelleştirilmesinin ülkeye faydasından çok zararı olduğu kesin son örnek şehir içi telefon ücretinin yükseltilerek şehirler arası fiyata getirilmiş olması ama bahaneleri hazır tabi şehirler arası fiyatları düşürdük diyecekler ama danıştaydan red kararı çıktı dolayısı ile eskiye dönüldü bundan dolayı insanlarımızın şehir içi telefon görüşmelerinde doğan zararlarını geri ödeme yapacaklar birde bu adsl kampanyasının telefon kullanımı düştüğü için yeni aboneleri çekmek adına 6 aylık promosyon şeklinde yapıldığını söylemek isterim eski adsl kullanıcılarınında bu kampanyadan faydalanmaması üzücü tabi umarım akıllarını başlarına alır ve bizleri kazıklayarak değilde fiyatları aşağıya çekerek kazanmayı düşünürler
devlet hizmetleri beleşte yapsa bu millet üstüne para bile ister
malesef ülkemiz bu durumda yazık
Türkiye'mizdeki hiç bir haberlaşme şirketinden memnun değilim...kim mennunki???
adsl,telefon faturası,cep telefonları...
aylık abonmanlık+kdv+özel!!! iletişim vergisi...
10 liralık konuşuyorsak 30 liraya yakın para ödüyoruz....
adamlar cirit atıyo... bizde ödüyoz bol artılı faturaları...
kampanyaları çok dandik oluyor eski abonelerin ne suçu var ki yeni abonesi 15 ytl ödeyecek eskiler 29 ytl bu nasıl iştir olmaz böyle bir şey. mantıklı düşünsünler yetkililer. ben 2 yıllık sözleşmem var 4gb sınırlı ama ben memnun değilim. olduğum yerdeki telekom görevlilerinden memnunum ve hiç kesinti de yaşamadım. ama şu kampanyalar ve fiyatlar eski kullanıcıları kızdırmaya yetip artıyor bile....
yeni müşteri bağlamak için fiyatı ucuzlatıyorlar, bizler nasıl olsa sağlam müşteriyiz birde indirimden faydalanmak için 2 sene lik anlaşma yaptık ne olacak kandıran kandırana aslında eski müşterilere indirim yapmak lazım haksızlık ediyorlar.telekom duyarda düzeltirler bu yanlışı. saygılarımla.
arkadaşlar bu tarifeler normalde eski müşterilerine yapmaları gerekiyordu.ne yazık müşteri cekerek milleti kandırıyorlar hattın sınırsız 256 kbps ayda 49 ytl olanı forumdan dosya indiriyorum inanın 8 kb hızda iniyor bu mu adalet... telekoma sordum dedim bu indiririmden yararlanmak istiyorum. dediler olmaz zatan abonesiniz tamam iptal edin yeniden abone yapın cevap yine olmaz neymiş iptal edip aynı isim üzerine yeniden abone olmazmış, uyanıklar öle diyor birde teknik yönü ile degrlendirirsek berbat ben bir bilgisayar ve elektronikci gözüyle baktıgımda inanın iş yapmaktan nefret ediyorum örnek: müşterimiz gidiyor abone oluyor diyorlar aksama internetiniz hazır olur. müşteri aksamı bırakın nerdeyse 2 gün sonraya söz veriyorum neden data sinyali yok geliyorsada düzgün degil kesintili... anlıcanız biz mahkumuz noktalanmaya......... kendi devletimiz dururken elaleme ödüyoruz parasını yazık yazık bu millete yazık bakalım yaptıkları indirime,özllikle alttaki kırmızı yazılı yazılır:nono:
TTNET'TEN YAZ FIRTINASI!
ADSL ile hızlı ve kesintisiz İnternetle tanışmanın şimdi tam zamanı. " Yaz Fırtınası " kampanyası ile şimdiye kadar Türkiye' de hiçbir İnternet Servis Sağlayıcının sunmadığı kadar inanılmaz cazip koşullarla 4 Haziran – 31 Ağustos tarihleri arasında TTNet ADSL'e 24 ay abone olun, 2008'e kadar aylık 29 YTL yerine sadece 14,99 YTL ödeyin. Üstelik modeminiz hediye. Hızlı olun, indirimden daha uzun süre faydalanın.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ücretlere KDV ve ÖİV dahildir.
Kampanyada hediye edilecek modemler;
Kablosuz: Airties RT–205 , 1 port Ethernet ADSL2+ kablosuz modem
Kablolu: 1 port ethernet, 1 port USB ADS2+ destekli kablolu combo modemler:
• Airties RT–103
• Airties RT–102
• Zyxel P660RU
• Pikatel ComboMax
İhtiyaç duyan müşterilere Çağrı Merkezi tarafından kampanya kapsamında hediye edilen modemler için kurulum desteği verilecektir.
İlk abonelikte bir defaya mahsus olarak alınan bağlantı ücreti 29 YTL'dir. Arzu ederseniz bağlantı ücretini, ayda sadece 3 YTL olmak üzere 12 ay taksitle ödeyebilirsiniz. Detaylı bilgiye kampanya başvuru noktalarından ve 444 0 375 TTNet Çağrı Merkezi'nden ulaşabilirsiniz.
Hemen Türk Telekom Ofisleri, Türk Telekom Bayileri veya TTNet Çözüm Ortakları (Casper, Crea, Datateknik, Elkotek, Sentim, Vestel) bayiilerine uğrayın, siz de evinize, iş yerinize ADSL bağlatın.
:49: :bangin: :mad2:
* Kampanyadan, 24 aylık abonelik taahhütü imzalayarak yeni abone olacak kurumsal ve bireysel tüm ADSL müşterileri yararlanabilir. * 1 Haziran 2007 tarihinden itibaren ADSL hattını iptal ettiren müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz.Kampanya kapsamında satış noktalarımızda mevcut modemlerden herhangi biri müşterilerimize hediye edilecektir. * Limitli pakelerde kota aşım ücreti ayrıca ücretlendirilecektir. * 31 Aralık 2007'ye kadar müşteriler tarife paketlerini değiştiremeyecekler, 1 Ocak 2008'den itibaren 24 aylık abonelik taahhütü sonuna kadar indirim süresince kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife paketlerini değiştirebileceklerdir. Düşük ya da yüksek tarife paketi, tarifedeki ücretine göre değerlendirilecektir. * Kampanyadan yararlanan müşterilere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılacaktır. * Kampanyadan yararlanan müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal etmeyi istemesi durumunda abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca müşteriye yapılan indirimler ve modem ücreti (kablolu modem için KDV dahil 75 YTL, kablosuz modem için 150 YTL) geri alınacaktır. * Kampanya TTNet ADSL alt yapı olanaklarıyla ve modem stoklarıyla sınırlıdır.
arkadaşlar türk telekom özelleştikten sonra telefon faturalarında anormal bir artış oldu lütfen faturalarınızı inceleyin. ben evimin telefonunu iptal ettirecektim ama ADSL de iptal oluyormuş bu nedenle iptalde edemiyorum adamlar neredeyse telekoma ödedikleri 4 milyar doları bir yıl içerisinde vatandaştan çıkaracaklar
Evet arkadaşlar enket kapanmıştır oylamalara göre:
Evet Memnunum 69 14.81%
Hayır Memnun degilim 397 85.19%
Konu Kpatılmıştır!!!