iii de benim cihazım önceden ksc511z di hem stream atarsam bir daha o cihazı sunny e çeviremem şimdide başka yazıım almamaya başladı.:new_icon9:
bir daha lütfen denemeden hiçbir yazılım ı vermeyelim verdiğiniz yazılım cihazın flashını kilitledi 12.c1.a5 de hatalı
neyin flashı kilitlendi neyi denemeden wermişiz yazılımı 2000 e yakın kişi çeşitli yerlerden download etti ve yükledi bir sizin cihazınız mı kilitlendi kuru kafa attınız mı cihaza kuru kafa +kup 230 enginner modda sunny editli bir yazılım yükleyinAlıntı:
evet ben lazista ustaya katılıyorum ben bu yazlımları a ve c bortlara yükledim hic bir sorun yok emekleriniz için teşekürler lazista
selam üstat saatlerce uğraştım bu yeni yazılımı yükleyemedim kurukafa çıkmıyo başka kurukafa atıyorum olmuyo ne yaptımsa olmadı sürekli no av hatası veriyo cihazımda strem yazılımı vardı değiştirdim at 7011 12 01 a5 yardım ederseniz sevinirim kafam durdu sanki yardım lütfen sırasıyla tarif ederseniz sevinirim
:common001: :45:
Olurmu Alemcİİ KardeŞ Bİzde HergÜn Buradan İndİrdİĞİmİz Yazilimlari Sunny-kaon-next Makİnalarina Yukluyoruz.hiÇ Bİr Problem Yok..tikir Tikir ÇaliŞiyo...yazilimlarda Tek Eksİk Modul (cas) Sistemi Yok. Onuda İlerİde Verİrler Herhalde..bir Tek 12.01.a5 Bordlu Eski Bİ Makinada No Av Hatasi BaŞima Geldi..gerİsİ Tikir Tikir ÇaliŞiyo...sİze İyİ ÇaliŞmalar Dİlerİm...kolay Gelsİn ArkadaŞlar...
no av sorunum hala devam ediyo vallaha bilmem hiçbirşey seyredemedim kapattım tv yi busorunuma bir cevap veren olur inşallah kolay gelsin saygılar
cok biliyosan sen yapda görelim ozaman senın usta olduğu nu görürüz bende denedim yazılımlarda hiç bi sorun yok lazızsta usta gece gündüz bizlere sorunsuz yazılım yapmak için uğraşiyor bu yazılımlar ilk geldiğinde cok sorunluydu dil türkce değildi onları düzelttti kendisi ama sızın gibi kişiler yüzünden emeğe saygı duymayan kişiler yüzünden lazizsta ustayıda bıktırdılar sizi kutluyorum bukadar cirkinliği nasıl oluyorda başarıyorsunuz helal olsun size
ozaman yuklemıyecektın yazılımı sizi orda yazılım yuklemede zorlayan oldumu bende cok attım 12.c1.a5şe bu yazılımı tıkır tıkır calışıyor siz yazılımı anlatılan gibi yüklemeyince suçu hemen edit yapan kişiye atıyonuz
arkadaşım yazılımı veren ustamızı karalamak için bu mesajı yazmadım sadece haberi olsun die yazdım benim kimseyi karalamak gibi bir amacım yok hemde yüklüyemeden yazılımı nasıl çalışdığını öğrenebiliriz ki ???
konu kapanmıştır açılmamak üzere
12.01.a5 lerde defalarca yazdık bazı bordlara no av hatası veriyor doğrudur.Bunuda sadece eski bordlarda ve bazı 12.03.a5 H/W dönüşüm yapılan cihazlarda yapıyor.Baktınız no av hatası var stream yazılımı kullanın kim zorla bu menüyü kullanacaksınız demiyor.12.c1.a5 lere gelince şimdiye kadar hiç bir cihazda sorun çıkartmadı ve çıkartmaz tabi yükleme yapılırken şahsi hatalar yapılmazsa.
Biz ve bizler gibi yazılım veren siteler üzerinden evinin ekmeyini görüren yüzlerce arkadaş var.Sırf bu yüzden forumlardaki gönüllü hiç bir maddi çıkarı olmadan çalışan bir sürü arkadaşımız var.
Bunları göz önüne alın yapılan işe saygınız yoksa yapan kişiye karşı saygı gösterin.Yok diyen varsa otursun kendi uğraşsın.
Bu arada kapalı konuyada mesaj yazdık ama bazı şeylerin bazı kişiler tarafından anlaşılması lazım.
Son olarak yükleyip yüklememek kişinin kendisine kalmıştır bu tür konularda şahış ve forumu sorumlu tutmayınız.
Kolay gelsin....