allah razı olsun ark.saygılar
Printable View
allah razı olsun ark.saygılar
allah şifa versin
Allahtan acil şifalar
ALLAH acil şifalar versin. bizleride aydınlatırsan buradan seviniriss.
ark allah sizden razı olsun eve geldi evde yatıyo gözleri açık bakıyo doktorlar genç olduğu için beynin 3 de 2 si iyi oldugunu söylemiş iyileşecekmiş inş ama kaç ay sürer belli değil 5 ay diyolar inş daha erken olur dualarınızı eksık etmeyin ark.saygılar.sevgiler gelişme olursa haber ederim inş
ALLAH acil şifalar nasip etsin.
Kaplan ailesi olarak acil şifalar dilerim..
allahtan acil şifalar dilerim
ark allah razı olsun şu an itibariyle gelişme yok dualarınızı eksik etmeyin ark .saygılar.sevgiler
dilerim en kısa zamanda iyileşirsiniz allah yardımcınız olsun inşaallah dualarımız sizinle
arkadaşlar allah razı olsun gelişmeler oluyo konuşmaları anlıyo yemek yiyiyo inş iyileşir dualarınızı eksik etmeyin.allah sizden razı olsu.sevgiler..saygılarr
çok iyi haber enbes inş devamı gelecektir.sevgiler..saygılarr allah acil şifalar versin
inş maho02 saygılar
Allah acil şifalar versin
ALLAH acil şifalar versin,sevdiklerine bağışlasın.:praying:
sağolun arkadaşlar biraz gelişme var anlıyo hareket yapıyo inş tam düzelecek.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.saygılar..sevgilerr
Allah'ım acil şifalar versin inşallah
YÜCE ALLAH acil şifalar versin sevenlerine bağışlasın
Allah Yardimcisi Olsun Allah Acİl Şİfalar Versİn İnŞallah
allah razı olsun arkadaşlar iyi haberlerini ileteceğim inş.saygılar
arkadaşlar gelişmeler var annesi sordu anneler gününde ne aldın bana dedi tabak aldım dedi bildi konuşmalar düzeldi sabah uyanınca annesini tanıyo günaydın diyo allah razı olsun sizden arkadaşlar gelişmeler olursa vereceğim.saygılar
allah sifa versin en kisa surede eskisinden daha iyi olur insaallah
allah şifasını versin
çok uzun zamandır açık kalan bir konu son durum nedir bu arkadaşta bir düzelme varmı?
meraba arkadaşlar gelişmeler var konuşmalar düzeldi tanıyor artık ama arada bilinç gidiyor buda kafanın darbeyi iyi almasından kaynaklanıyor zamanla düzelecek inş oturuyo yardımla bir ameliyat daha geçirecek kafasındaki parca takılacak bir süre sonra kısacası inşallah eskiye göre iyileşmeler var önce yüce allahımın sonra sizin dualarınızla iyi olacak allahım yardımcısı olsun allah razı olsun arkadaşlar selametle haberler geldikçe bilgi vereceğim.
:praying::praying:allah size sabır versin arkadaşınada şifa versin:praying::praying:
şağolun arkadaşlar allah razı olsun ayağa kalkacak inş gelişmeler iyiye gidiyor
meraba arkadaşlar telefonla görüştüm ekremle sizlerden bahsetttim dualarınızı ilettim sizlerden allah razı olsun dedi selamı var inş düzelecek dualarımızın seninle ekrem:praying:
Allah acil şifa versin yakinlarina sabirlar ihsan eylesin
ohooooo ekrem hala iyileşmetin mi kardeş yeter artık yattığın hadi gel buralara :D
çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda saglıgına kavuşur
allah (c.c) acil şifalar versin ben dua okudum işallah kabul olur.
Ne oldu bu arkadaşın durumu gelişme varmı
9.8.2007 den bu yana çok zaman geçti hala düzelme yokmu yıl 2010
Allah acil şifa versin amin
arkadaş umarım eski sağlığına kavuşmuştur!
Allah'ü Teala Hz.lerinin Hazinnesinde şifadan çok ne varki .
Yeterki bizler gönülden isteyelim.
İnşaallah Allah o kardeşimize siihhat verecektir.
İlahi Yarabbim..Senin Mübarek İsmi Azam daki ismin olan Şafii İsmin Yüzü Suyu Hürmetine Bu Kardeşimize acil Şifalar ihsan eyle .( AMİN)
ALLAH şifa versin
serkan usta bir cok doktora gitti bir kaç kez ameliyat geçirdi hafıza düzeldi ayağa kalkamadı yardımla geziyor oturuyor yürüme kaldı inş önce allahu cellacelaluhu sonra bizlerin dualarıyla yüreyecek:praying:
allah razı olsun arkadaşlar
arkadaşlar beyinden ameliyat oldu parça almışlardı tekrar kafa tasına yerleştirdiler şuan iyi amaliyat iki hafta önce oldu koltuk deynekleri ile yürüyo hafızası iyi çok şükür allahın yardımı ile bizlerin sizlerin duası ile bu duruma geldi tlf görüştüm sizlerden bahsettim allah razı olsun dedi selamı var tam iyileşirse foruma getireceğim konuyu baktıracağım sizleri haber cerirrim uzun sürer daha ama bilgiyi şimdi vereyim iyi olursa burda olacağız beraber ona mesaj yazdıracağım alllah sizlerden razı olsun arkadaşlar dularımız seninle kankam ali ekrem sevgiler
buyrun arkadaşlar resimler inş tam iyileşecek
ALLAH şifalar versin
ALLAH(CC) acil şifalar versin.
2007'den beri bu hastalığın pencesindeymiş.Hala tam iyleşmemiş dediğine göre bize de ALLAH şifa versin demek düşer.
meraba arklar telefonda görüştüm sizlerden bahsettim duaları seninle dedim forum dostlarının sizlere tşler ediyo selamı var.durumu eskisne göre iyi dualarımız seninle ali ekrem:praying:
allah acil şifalar versin..tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin..
ALLAH şifalar versin
İNŞALLAH en kısa zamanda sağlığına kavuşur
allah acil şifa versin
allahtan acil şifalar diliyorum yakınlarına geçmiş olsun
Allah tüm müslümanların şifasını versin amin
sağolun dostlarım allah razı olsun
ALLAH acil şifa versin tüm hastalar la birlik te dua larımız onnunla