Yorum yapmıyacagım hayrlı olsun.
saygılar.
Printable View
Yorum yapmıyacagım hayrlı olsun.
saygılar.
Bu mesajdan sonra isim ile dalga gecen,şahsa ait hakaret eden veya saygı ve sevgi çercevesini aşan mesajlar atan üyelerimiz için gereken yapılacaktır.Lütfen forum ve kişi hakları kurallarına uyalım birbirimize karşı saygılı olalım!!!
hayırlı olsun baya olumluydu
Sürekli değişime uğrayanlara güvenemem, dün dündür bugün başkadır demek bir kaos'tur.
Bekleyin ve görün ;) Bugün zil takıp oynayanlar yarın ağlamaz inşallah ;)
ama zaman hızla değişiyor asıl önemli olan bu değişime ayak uydurabilmektir aksine hiç değişmeyenler daha tehlikelidir bence
çünkü artık dünya küçüldü küçük bir köy haliini aldı herkes heryere anında ulaşabiliyor en uzak bi noktada olan bi olaydan anında bilgimiz oluyo ve zaman ekonomi zamanı ekonomi herşeyin önüne geçiyor büyük bi hızla ekonomik gücün varsa her yerde borun ötüyo yüzden kuru kuru tartışmalar yerine boş işlerle uğraşmak yerine herkesin bu ülkenin kalkınması ve ilerlemesi için çalışması lazım
her 10 sene de bir yapılan darbeler yüzünden bu kadar geriye gitmiş bir ülkeyiz ve hala bugün bile askeri kışkırtıp darbe yapsın diye teşvik edenler doluu anlamıyorum ki bu işten ne çıkarları olacak?!?!?!?:smiles22::smiles22:
değişime karşı esnek olmak başkadır,ben değiştim demek başkadır....herkes ,her fikir,her ideoloji zaman içerisinde ,günün şartlarına göre belli oranda esneyebilir,zamanı geldiğinde de o fikir,o ideoloji yok olur gider...iktidardakiler ben değiştim diyorlarsa ya yalan söylüyorlar yada bunların hocası olan necmettin erbakan'ın dediği gibi 'metamorfoz geçirdi bunlar...dün böyle konuşmazlardı...siyonizmin uşağı oldular'gibi bir durum söz konusudur...ikiside birbirinden rezalet bir durum...yoksa zaman içinde belli oranda esnemeler tabiiki onlardada oldu...yoksa özünde hepsi aynı....kendilerini ağır şekilde eleştiren hocaları gibi bunlarda arka planda dini sömürüyorlar hala daha.....:devilprv::devilprv::devilprv::devilprv: :devilprv:
ben zaten yazımda belirttim "hiç değişmeyenler daha tehikelidir"diye 70 milyona yakın nüfusu olan ülkemizde yaşayan insanlar salak ya da aptal olmadıklarına göre değişimleri çok iyi farkedebiliyorlar ve buna göre oy kullanarak seçimlerini yapıyorlar eğer böyle olmasaydı hocaları baraj sınırının altında kalıren talebeleri barajı geçemez di ve bunun gibi bir çok parti de lider ya da kadro değiştirmelerine rağmen baraja takılmazlardı demek ki bu insanlar bi şeyleri görüyorlar değerlendiriyorlar ve ona göre karar veriyorlar bu demek değildir ki başa getirdiklerini geri indirmezler !! onu da yeri geldiğinde aynen yaparlar
amenna...ancak kesin olan şu ki bunlarda değişmediler.....hala aynı kafadalar....
Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olması gayet olumlu.Sayın Ahmet necdet Sezer'in 7 yıllık görev süresinde hiç dış ülkelere gidip ziyarette bulunduğunu görmedim.hep Türkiye'de durdu.
Abdullah Gül ise daha aktiftir benc.hem dış işleri bakanlığı yapmış biri.
bundan iysi şamda kaysı aksini idda etmeyin beyler :yahoo:
her toplum layık olduğu şekilde yönetilir
olumsuz görüyorum.inşallah yanılmış olurum.
şu anketi biran önce bitirsek artık olan olmuş hayırlı olsun bu neyin anketi yahu
1-düne kadar tsk nın yanında başbakanlık.tbmm başkanlığı cumhur başkanlığı ve anayasa mahkemelerinide duyuyorduk. şu an size göre (bize göre değil) sadece tsk kaldı dimi??? darbe yapar olur biter yanii??? demokrasiciler sizi :)Alıntı:
ayrıca tsk sadece senin dediğin gibi atatürk ilke ve inkılapları ile var olmamıştır. şu an o düşünceyi benimsemiş olabilir ama 2000 yıllık tarihe sahiptir. büyük türk hükümdarı mete nin türk ordusunu kurduğu tarihe kadar uzanır. bu asırlık güzelliği 80 yıla indiripte bizi kahretme.
2-tsk ya dil uzakmak allah nezdinde günahmıdır? günahdır...
faiz allah nezdinde günah mıdır??? günahdır...
içki allah nezdinde günahmıdır??? günahdır...
namaz kılmamak allah nezdinde günahmıdır? günahdır... (yada farz olan bir şeyi yapmadığın için borçlusundur)
kadınların başlarını ve vicutlarını örtmemesi günahmıdır? elbette günahdır...
doğrumu arkadaşım??? bazı günahları alıpta diğerlerini almaz eksik bırakırsan yararıda eksik olur.
bu saydıklarımı genel olarak düşünürsen lafın nereye gittiğini anlarsın. yani bir kişi yada kuruma laf etmek günah ama o kişi ve kurumun laf etmesi bazı ideolojik görüş adı altında allahın emir ve yasaklarına aykırı davranması ve davranılması yönünde zorlama yapmasıda günah. kamusal alan hikayeleri ile milletin dindar evlatlarının vergileri ve kanları ile yapılan binalara sokulmaması ikinci sınıf vatandaş statüsüne sokulması da günah.bunlardan bahsediyorum.
3-şu anki anayasa 80 darbesi ile ordu tarafından yazılmış anayasadır. sivil iktidarın bunu değiştirmesinden doğal bir şey olamaz. chp başa geçse idide o değiştirseydi. ama kısmet şimdikine imiş.
Not: Ben oyumu akp ye vermedim. kimse beni akp ci sanmasın. ben milli görüşçüyüm. erbakancı yanii.ama demokrasi gereği halkın bir kısmının seçilen partiyi hor görmesi hatta seçen kişileri bile halktan saymamasına katlanamam. O beğenmediğiniz halk akp ye değilde sizin partinize oy verse idi o zamanmı değerli olacaktı?? Milletin senin gibi düşünmemesi gayet normal. Bak benim gibi de düşünmemişler. Biz %2 de kaldık. milletin %98 i benim gibi düşünmüyor diye bende onlarımı halktan saymamayım. demokrasiyi savunan biri bunu hazmetmek zorunda. savunmayanlar demokrasiden dem vurmasın vesselam. gül iyimi kötümü bunu zaman gösterecek. İyi olursa sevinir kötü çıkarsa kahroluruz. vatan bizim vatan. sonunda zararlı isede hepimize karlı isede hepimize. allah hayırlı uğurlu bereketli eylesin. devlete millete zeval vermesin. amin.
cumhurbaşkanını demokrasi geregine göre secildimi bence evet çünki tek başın iktidar var ben oyvermedim akp ye ama genede helalolsun diyorum çünki bu siyasetciler demekki iş yapnış kardeş adamlar bileginin hakkını alıyor alacakda cumhurbaşkanı nasıl biri benim görüşüm mütevazi biri ama siyasetin gerekenini ve ayrımcılık yapmayacagını sanıyorum çünki o bir cumhurbaşkanı baş komutan ayrım kayrım olmaması lazım eger isteseydi tayyip bey de olabilirdi ama o mevkiyi abdullah bey e uygun gördü ve desteklediler oldu inşallah türkiyenin üzerine bir kara bulutlar çökmez de ferahlık içinde hayatımız sürer ama ben biraz zor diyorum şu avrupa birligi sevdasından vaz geçmezsek allah yar ve yardımcımız olsun tüm müslüman aleminin
:clap2::yuuppppppiiiiiiiiiiiiiii tayyip tekrar basbakan gul en sonunda reis-i cumhur ve saban da dun en sonunda rekoru kirdi of be dunya varmis butun karin agrilari gecti simdi bayram zamani kurulsun halaylar calsin sazlar oynasin kizlar :8[1]:
herşey ii güzelde ben anketlere katılmak istemiyorum iki günde bir bişi ile ilgili anket yapıyorsunuz sayfayı açıyorum kocaman bi anket böle zırt pırt anket yapılmazki ....
söylermisin ahmet nejdet sezer chp den kopukmuydu?Alıntı:
Elini vicdanına koyda söyle ama... ayrımcılık yaptımı yapmadımı? başıörtülü anaları resepsiyonuna davet ettimi etmedimi? o anaların evlatları şehit düştümü düşmedimi?.. chp %46 alsa idi, uzlaşmacımı olurdu yoksa bildiğinimi okurdu? yapmayın böyle komik oluyor.belki iyi bir cumhurbaşkanlığı yapamayabilir ama seçilmesi gayet normal.hatta başkası olsa idi anormal olurdu. Bence halka rağmen o olmadı denirdi.
senin giydiğin blue jean kimin dayatması acaba? :)Alıntı:
Dinen illede şunu giyeceksin diye bir kural yok. erkekler dizlerinin üstü belinin aşağısını kapatacak, kadınlarda el bileklerinden ayak bileklerine kadar birde saçları gözükmeyecek şekilde başını kapatacak.(vücut hatlarını ortaya çıkarmayacak şekilde) bunu ister arap-emevi kıyafeti ile yap.ister bayıldığın avrupa kıyafetleri ile yap. istersen hintlilerin kıyafetleri ilede yapabilirsin. nasıl istiyorsan öyle yap. kimse sana illede arap kıyafeti giyeceksin diye dayatmıyor. o dayatmalar kılık kıyafet devriminde olmuş. artık geçti.:)
akp nin aldığı oylara ve abdullah gül'ün cumhurbaşkanlığını olumlu karşılayanların çokluğuna bakınca aziz nesin'in milletimiz için söyledikleri aklıma geliyor ve acı acı bir gülümsemeyle ne kadar da haklıymış diyorum.
olumsuz...yorumsuz...zaman gösterecek...
Bu ülkede laiklik kavramı ile ilgili bir problem vardır. Sadece laiklik değil atatürkçü düşünce, kemalizm vs. Bunu açıkça dile getirmesekte var kardeşim bu problem.
Niye kendimizi kasıp saklıyoruz ki? Ha açıkça söylersen kanun gereği hapsi boylarsın. ama ben hakaret etmeden tarifini yapmak istiyorum. nedenini anlatmak istiyorum. Gül iyimi kötümü? akp iyimi kötümü??? bu sürüp gider.
1-Kemalist düşünce denilen sistem islama uygunmudur?
2-Laiklik islama uygunmudur?
3-Atatürk ilke ve inkılapları islama uygunmudur?
4-islamın şartı laikliğe ve atatürkçü düşünce sistemine uygunmudur?
5-imanın şartı laikliğe ve atatürkçü düşünce sistemine uygunmudur?
6-İslam dini için farz ve sünnetlerin tamamı laikliğe ve atatürkçü düşünce sistemine uygunmudur?
bu sorulara evet cevabı verebildiğimiz takdirde gülüde baykalıda tayyipi de gönül rahatlığı içerisinde cumhur başkanı yapar hep beraber destekleriz. chp nin merkezine ziyarete gidip çay içeriz. chp lilerde akp ile beraber mangala gidebilirler. kimse diğerine kafir , takunyalı gibi laflar etmez.
Eğer bir sistem 80 küsür yıl boyunca kendini korumak için hala alarm vaziyetinde ise, hala şüpheleri var ise o sistemde sorun vardır arkadaş. 80 yıl önceki nesiller artık yok. üzerinden kaç nesil geçti. şimdiki nesilde hala o sistemi eleştiriyor sıkıntılar çekiliyorsa bir bakmak lazım. öyle değilmi? yeni bir araba yapıyorsun ama araba habire tekliyor. sürücüsüni değiştiriyorsun ama yine tekliyor. ee artık kaputu açıp içine bakmak gerekmezmi? isteyenin istediği gibi anlaması dileği ile allaha emanet olunuz. Her zaman derim. bu vatan bizim. başımıza ırak gibi bir gaile gelirse (ki allah korusun) mevzilerde sırtımızı birbirimize dayayacağız. ben milli görüşçü osman sırtımı bir chp li ekreme ve ya akp li sedata dayayacağım. çünkü onun kaybetmesi benim, benim kaybetmem onun kaybetmesi olacak. o şayet sırtına bana değilde vatan evlatları dışında başkalarına dayarsa işte o zaman herkes kaybeder.hoşçakalınız.
beyler ya cumhuriyet rejimi ve laiklik yada abdullah gül tercihinizi yapın, herşeyde demokrasinin arkasına sığınmayın, işinize gelince demokrasi gelmeyince demokrasi yanlış oooooh ne güzel valla,körü körüne cumhur başkanını buldu ya da hayırlı olsun falan gibi saçma sapan laflar söylemeyin, ahmet necdet sezer cumhur başkanı değilmiydi, en iyilerinden biriydi hatta, PEK DEĞERLİ SAYYYYYYYYYYYIN TAYyip in fakire fukaraya verdiği iki kilo bulgura sattınız oylarınızı, adamın hükümeti boyunca hep eldeki yendi devlet kuruluşları satıldı ve paraları yendi, şimdi de gül başa geçti tam oldu, artık istediğiniz gibi at koşturabilirsiniz ama er geç anlaycaksınız nasıl bi yanlış içinde olduğunuzu umarım çok geç olmaz bu, saygılarımla
olumlu buluyorum arkadaşımızın biri türkü söylemeden bahsediyor bence o arkadaşımız yanılacak ve görecek vatana ve millete hayırlı ve uğurlu olsun saygılarımla
çok güzel oldu halkın içinden biri bu memlekette sadece chp liler yaşamıyor bundan önceki
cumhur başkanı sezer hiç bir zaman halkla iç içe olmamıştır daha doğrusu akpnin iktidar olmasını içene sindirememeştir ama millet öle söylemedi bu seçimlerde ne yazıyor mecliste egemenlik kayıtsız şartsız milletindir herkes buna saygı duyarsa hiç bir poroblem olmaz bu ülkede
satelcom arkadaşım biraz ayıp olmuymu insanlara hakaret etmek kimsenin hadine degil ne sana nede senin gibilere insanlar hür irade ile oy kullanmış ve seçmiştir.senin gibi düşünmeyenler hemen karalayın ayıptır ayıp. yarın seninle aynı düşüncede olan insanlar iktidara gelince sana karşı olanlarda aynı benzetmeyi yaparlar konuşamazsın.
kimseye hakaret etmek için değil nitelemek için yazdım.kör'e kör demek hakaret etmek değildir.insanlarımızın düşünmeden muhakeme etmeden veya akp tayfasından rüşvet alarak(kömür-altın-gıda-cep telefonu) verdikleri oylar ile bu gün vatan elden gidiyor.ben insanların sorumsuzca ve düşüncesizce hareketleri karşısında bir vatansever-milliyetci olarak isyan ediyorum.kaldıki sözlerimin hakaretmi yoksa gerçekmi olduğunu irdeleseniz daha iyi olurdu.
seçimlerden bu yana 200 den fazla müşterimle konuştum anket yaptım kime oy verdiniz diye sordu.200 kişiden sadece 7 kişi akp ye oy verdim diyebildi.hiçbir seçim kurulu ve hiçbir anket bana akp nin %46-47 oy aldığını kabul ettiremez.Atatürk'ün dediği gibi (cebren ve hiyle ile bütün kaleleri zaptedilmiş......)
beyler lütfen gözünüzü açık ve olayları iyi tahlil edin.mhp+chp+akp+bbp hepsi ülkeyi satmak+özelleştirmek+yabancıya toprak satmak+ab ve abd'ye manda olmak yani ülkemizi ab+abd nin eyaleti yapmak hususunda uzlaşmışlardır.mesele başörtüsü türban meselesi değildir.dış borçlar 150 milyardolardan 450 milyar dolara çıkartıldı.telkom-tüpraş-petkim-seka ve şeker fabrikaları-erdemir-limanlar-havaalanları-bankalar ve daha neler neler satıldı.vatana ihanetin açık vesikası petrol yasası çıkartıldı.velhasılı bütün bu olanlara chp ve mhp ile bbp de evet diyor vatan satılıyor.son 5 yılda yabancılara satılan toprakların yüzölçümü 2 kıbrıs büyüklüğünde.neymiş müslüman-dindar cumhurbaşkanı imiş.müslüman vatanını satarmı?allah rızası için futbol takımı tutar gibi parti tutmayalım.benim gördüğüm gerçekler bunlar.
Türkiye Gül'lle gülecek ve O'nunla gurur duyacak
Nedendir bilmem ama bizim insanlarimiz cok sukur muslumaniz derler ve bununlada gurur duyarlar ama cugu kisiler dini vecibelerini yerine getirmezler ve getirenlerede yobaz yada gerici gozuyle bakarlar. Sayin Erdogan ve Gul de dini vecibelerini yerine getiren insanlardan biriler ustelik okumus insanlar simdi bu inancli ve okumus insanlar TC nin basindalar bazi kesimler (elhamdulillah muslumaniz diyenler) bundan son derece rahatsiz ve endiseli. Simdi soruyorum, turkiyedeki son donemin yonetimini halkin cogunlugu begenipte bu insanlari yeniden acikara oylarla basa getirmedilermi? Ataturk ilkelerine bagli isek eger Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir ilkesine gore bu insanlari millet kendi iradesi ile secti saygi duymak lazim degilmi?
Önemli olan Kimin seçildiği değil Seçilenlerin ne yapacağı. Bunun değerlendirmesini 7 sene sonra yaparsak daha doğru olur...
paşam bea...Allah aşkına şu basma kalıp AKP matbaasından çıkan sözleri burda sarfetmeyin yaw...Allah rızası için kendinizdende bişeyler koyun...yemin ediyorum şurda 100 küsur tane mesaj var...inan bana bi çoğu birbirinin fotokopisi gibi....Allah aşkına aynı şeyleri yazmayın....çok rica ediyorum....
ben 51 yılda 15 başbakan o kadar da cumhurbaşkanı gördüm ne sözler verdiler fakir fukara nın karşısınaeğilerek geldiler dimdik ve kendi insanını sömürerek gittiler hep zenginlerin kuklası oldular ey zengiler ve c h p liler bırakında biz fakir köylü
insanlarin cumhurbaşkanı olsun saygılar
Gariban sessiz çoğunluğa gül yeter malum kesim kendine göre birini seçsin
O makama bir adamada bu kadarmı yakışır.
Mesajlarının hepsini okudum. Baştan kendi düşüncesidir dedim ama ortaya bir şey koymadan kendi tezini söylemeden karşı çıkıyorsun. Hadi karşı çıkmanıda anlıyacağım ama milletin dinini inancını küçümseyerek hatta imalı olarak hakaret vari bir uslupla yazı yazıyorsun? söylermisin sen şu yukarıdaki yazına kendinden ne koydun? Millet gülün cumhur başkanı olmasından dolayı duygularını dile getirmiş. senin gibi düşünmek zorundamı? senin doğru düşündüğünün kanıtı nedir? evvela onu söyle? bunlar ülkeyi sattı mı diyorsun. anlat göster... neresini sattı? bunlar israille işbirliği içindemi diyorsun?? bunuda göster? yılmaz zamanında kıvrıkoğlu paşa "bazıları doğarken yahudi düşmanı olarak doğuyor"diye dincileri suçlamıştı. haberin varmı bundan?? bende hiç hoşnut değilim israille saf tutmaktan. ama bu halkın iradesini kabullenmemek anlamına gelmez. millet istemişmi kardeşim? istemiş. öyle ise paşa paşa hazmedip gülü alkışlayacağız. ve hayırlı işler yapabilmesi için duacı olacağız. o kadar. GÜL yerine baykal seçilse idi-ki günahım kadar sevmem-onuda hazmedip onada dua cı olacaktık. senden ricam mesajlarında insanların dinlerini rencide etmeden yazılar yazmandır. sen inanmazsan inanma. seninki sana benimki bana. ben sana laf ediyormuyum sen şöyle inanıyorsun diye? sende laf etme. Siyasi düşüncelerini söyle.yaz. paylaşalım. selametle...
Bende olumsuz buluyorum.Bu bazı gurupların cumhuriyete karşı güc gösterisine döndü.Çok yazık Benim CUMURBAŞKANIMIN şaibesiz olmasını isterdim.Cumhuriyerin devrimlerine ödünsüz inanmasını ve uygulamasını isterdim.O makamda siyaseti asla istemem.Bu temennilerim iyi niyete kalıyor.o kadar.
hayırlı olsun
türkiyem gücünü gösterdi artık top atsalarda yıkılmaz
her millet hakettiği gibi yönetilir. ama bu cumhur başkanlığı seçimi de milletvekilleri seçimi gibi ülke genelinde referandrumla yapılmalıydı bu demokrasi yarım demokrasi milletin temsilcisinin diil de kendisinin seçmesi tam doğru olurdu. ben olumsuz buluyorum yönetim tamamen akpye geçmesi ülkenin başına gelen en büyük beladır bence.
köre kör dersen hakaret olur bal gibi. "a m a" diyeceksin. :)Alıntı:
fakat burada kör olan taraf senin bahsettiğin tarafmı bilinmez. çünkü o tarafta senin ve senin gibi düşünenleri kör zannediyor. sende benim sözlerimin hakaretmi yoksa gerçekmi olduğunu irdele lütfen. saygılar...
Abdullah Gül senelerdir dişişleri bakanlığı görevini yaptı. Ve bu dönem zarfında Dişişleri politikamızda hangi başarıya imza atmıştır? Kıbrıs politikası iflas, AB politikası iflas, Irak politikası iiflas, Türkmen politikası iflas v.s iflas. Dış politikamız onun döneminde yerle bir olmuştur. Na hazindirki onun bu başarısız politikaları yüzünden ( bunda AKP ninmde payıvar) kıçı kırık Gürcüstan bile bizden toprak talebinde bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ikiz kuzenlerinin yıldızı AKP iktidarı
ile birlikte parladı.
1995 yılında Vakıflar Bankası'na müfettiş yardımcılığı ile göreve başlayan Serhat ve Serdar Satoğlu kardeşler 2002 yılında iktidara gelen AKP'nin o dönemki Başbakanı Abdullah Gül sayesinde kariyelerinde 10 basamak birden çıktılar.
Müfettiş yardımcılığı görevinden sonra yükseldiği müfettişlikten Vakıf Yatırım A,Ş'ye Genel Müdür olarak atanan Serdar Satoğlu aynı kurumda yönetim kurulu üyesi oldu. Kardeşi Serhad Satoğlu ise sonra Vakıfbank'ın New York şubesi genel müdür yardımcılığı görevine getirildi.
Satoğlu kardeşler gerek bankada gerekse Vakıf Yatırım A.Ş'deki görevlendirmeler sayesinde birçok yerden maaş alıyorlar.
ÇANKAYA hiç kimsenin şahsi malı değildir. Geçmiş cumhurbaşkanlarından ne farkı var bence artıları daha fazla. VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN.
Alıntı:
Abdullah Gül senelerdir dişişleri bakanlığı görevini yaptı. Ve bu dönem zarfında Dişişleri politikamızda hangi başarıya imza atmıştır? Kıbrıs politikası iflas, AB politikası iflas, Irak politikası iiflas, Türkmen politikası iflas v.s iflas. Dış politikamız onun döneminde yerle bir olmuştur. Na hazindirki onun bu başarısız politikaları yüzünden ( bunda AKP ninmde payıvar) kıçı kırık Gürcüstan bile bizden toprak talebinde bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ikiz kuzenlerinin yıldızı AKP iktidarı
ile birlikte parladı.
1995 yılında Vakıflar Bankası'na müfettiş yardımcılığı ile göreve başlayan Serhat ve Serdar Satoğlu kardeşler 2002 yılında iktidara gelen AKP'nin o dönemki Başbakanı Abdullah Gül sayesinde kariyelerinde 10 basamak birden çıktılar.
Müfettiş yardımcılığı görevinden sonra yükseldiği müfettişlikten Vakıf Yatırım A,Ş'ye Genel Müdür olarak atanan Serdar Satoğlu aynı kurumda yönetim kurulu üyesi oldu. Kardeşi Serhad Satoğlu ise sonra Vakıfbank'ın New York şubesi genel müdür yardımcılığı görevine getirildi.
Satoğlu kardeşler gerek bankada gerekse Vakıf Yatırım A.Ş'deki görevlendirmeler sayesinde birçok yerden maaş alıyorlar.
hahaha birisi hemen herseye VETO ederse ne yapsinlar garibanlar.....
O senin aziz nesin ustan ve onun gibi düşünenler bu memleketin %20 si bile degil kendi gibi düşünmiyen insanlar için onu demiş.oda milletin %75 degil %80 ni akıllı ve düşünüyor şer odaklarının piyonu olmuyor.ingiltereyide iyi oku dünyada hiç bir kamu yönetiminin satmadıgı demir yollarını ingiltere satmıştır.devlet sırtından gecinen asalakların barındıgı bankamatik memurları ve işcilerini bu millet daha ne kadar bakacak şişirilmiş kadroların türkiyeye faturası ne haberin varmı onları araştırda milliyetciligini görelim.yoksa onlardan birimisin yada akrabanmı var o avantacılardan ne adına bagırıyorsun.???tutturmuşunuz birde her zaman cogunlugun dedigi dogru degildir lafı azınlıkta olsan tek başınada olsan yaptıgının dogrulugunu ispat etmen şart.sonra korkma cüneyt abin var vatanı kurtarır %80 nin elinden verir %20 yönetsin böylesi daha demokratik olur degilmi
Anketmiz sona ermiştir. Katılan tum uyelerimize teşekkurler