Sevgili @chrisdb hoşgeldiniz sizi görmektem mutluluk duyduk...!!!
Printable View
elinize sağlık arkadaşlar
@HCakir üstadım verdiğiniz yazılımları nihayet yüklemiş bulunuyorum ve gayet sorunsuz çalışmakta çalışmalarınızda başarılar ...sulh&saygı
evet aynısını yaptım ushuaya tv de bekledim açmadı france5 kanalında bekliyorum açtı tpslere geliyorum izliyorum biraz ondan sonra ekran donuyor önceden yüklediğimde hemen beklemeye gerek yoktu hemen açardı demek sadece bende var bu sorun yüklemeyi sorunsuz yaptım ama bu olay neden öyle oldu bilmiyorum manuel Aes keyleri kaonlar için giriliyor mu?identleri nasıl yazılıyo?
Cihaza reset atın daha sonra sarı+menu ile emuyada reset atın , Kanalları yeniden yükleyin..!! Ushuia tv de 1 dk. bekleyince açıyor bende sorunsuz çalışmakta..!! Donmalar 1 sn lik herkeste var şifre değiştirdikleri zaman oluyor..!!
resetleyince herşey silinmiyecek mi yani atılan yazılım ve emular benim bilgim yok denemedim daha önce ama sorun öyle çözülecek ise resetlerim teşekür ederim.
ustalarım kusuruma baknassanız arkadaşımın recevirına atacağım ama bir türlü o dedeğiniz 3,1 olayını göremedim modüllerin olduğu yerde acaba nerde olduğunu ufakj bir resim ile göstermenizin mümkünü varmıydı yanlış bir şey yaptım galiba programı attımğım zaman ekranda kaymakta ondan dolayımı acaba onu öğrenmek istemekteyim ilgi ve alakanıza teşekkürler şimdiden
Cihaza reset atmayı deneyin daha sonra emuya reset atın bu işlemleri yaptıktan sonra kanal kilitini kaldırabilirsiniz ! :sunglasses2: Daha sonra Ushuia da 1 dk. bekleyerek tpsleri izleybilirsiniz , reset atınca görüntünü düzelmesi lazım yada görüntü ayarları bozuk olabilir , pal den oto ya alın ,kumandada p.std yazar !
ustam ben yazılımı atınca ekran kayma yapıyor menüye falan giremiyorum dalagalanma olmakta
Şebeke aramada yardımcı olduğunuz için teşekkürler kankalar...
Bende 12.c1.a5 v 3.0 ama yazılım yüklemeden önce tüm kanallar vardı ama yazılım yükledikten sonra türksat sinyal var ama hiçbir tane kanal bulamıyor.
Acele yardım
Arkadaşlar kaon classico yazılımını yükledim. Ancak Hotbirde sinyal seviyesi %75 olmasına rağmen şebekeli kanal arama yaptırdığımda kanalları bulmuyor.
Asia (107 E) ve Eutaelsat(16 E) uydularında geldiğimde birkaç kanal frekansı sinyal seviyesi %74 ve buralarda Hotbird frekanslı bazı kanalları bu uydularda -Asia (107 E) ve Eutael sat(16) E)- buluyor. Sorun nedir bilmiyorum. Yazılımı yükledikten sonra (P+) 3 kez bastıktan sonra kumandadan (+1) bastım. (Mavi tuş) + (menü) basarak CAS keylerini yeni yazılıma göre güncelledim. Yardımlarınızı bekliyorum.
12.c1 a5
"uydu forum sayfaları, diğer forum sayfaları ve gazeteler artık tek sayfada"
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Alıntı:Alıntı:
Yazılımda Şebeke Arama Aktifdir Turksat İçindeki Tüm Tpleri Silin Manuel Olarak 12731 v 3333 Frekansını Ekleyin Manuelden Çıkıp Otomatik Aramaya Gelin Arama Seçeneklerinden Şebeke Arama Açık Yapıp Aramaya Başlayın yazılanları harfiyen uygularsanız kanalları bulduğunu göreceksiniz.....!!!
emeğine salık usta.tesekurler
emeği gecenlere teşekkür ederim..
Keyfini Çıkartın , İyi Seyirler !
Kaon Classico v187 Tps Au I2 Pw Star Tr Dil Ok
astra 19.2 Pw Star paketini açmıyor neden acaba
Very good. very good, of kaon, thansk, bye
Kaon Classico v187 Pw Star
astra 19.2 Pw Star paketini izleyeniniz varmı
arkadaslar tps gıttı galıba bende acmıyor ızleyen varmı
Arkadaşlar cihazım 12 01 A5 yazılımı attım bütün tp'leri sildim 12731 V 3333 frekansını girdim şebeke açık taratıyorum sinyal %100 hiç bir kanal bulmuyor.Kanal listesi attım,fakat no av hatası veriyor geri stream yazılım attım.
Evet aynen öyle oldu.Listeyi yüklüyor fakat no av diyor.16 00 A1 de sorun yok çok güzel oldu teşekkürler.
usta bu yazılımı yükleyince kanal listesi siliniyor mu? siliniyorsa şu anki mevcut kanala listemi nasıl muhafaza edip sonraki yazılıma atarım?
1-İlk önce kaon sunny 2 mb kanal editörünü indir ve kur.
2-Recever'ini Rs 232 kablosuyla pc'ye bağla
3-Recever'i arkadan kapat veya fişi çek
4-Kanal editörünü aç
5-Editörün sol üst köşesinde transfer tazan yere tıkla,açılan yerde iki şık var ilki receverden pc'ye transfer eder onu tıkla ve cihazını arkadan aç
6-Transfer bitince sol üst köşedeki dosyaya tıkla ve farklı kaydet'i seç
7-Açılan kutuda masa üstünü seç ve kaydet butonuna bas,masa üstüne kaydedecektir.
8-Kanal listesini yüklerkende,İlk önce yine cihazını arkadan kapat veya fişi çek
9-Rs 232 kablonu bağla
10-Kanal editörünü aç
11-Sol üst köşede dosyayı tıkla,açılan pencerede masa üstünü gör indirmiş olduğun kanal listesini tıkla
12-Sonra yanındaki transferi tıkla bu sefer ikinci şıkkı yani pc'den recevere şıkkını tıkla ve recever'i arkadan aç.Bu kadar.
ustam bu dediğin programları az önce forumda bir başlıktan indirdim kuramadım. bana linklerini verebilir misin kusura bakma uğraştırıcam biraz seni :(
usta kurdum programı. masaütüne gelen ikona tıklıyorum hiçbir şey gelmiyor ..
Proğramı masa üstüne indirip kurduktan sonra bilgisayarımdan yerel disk c'ye gir,oradan'da proğram files'e gir orada indirdiğin editörü bul ve tıkla açılan dosyada yukarıdan dokuzuncu olacak setup launcher'i tıkla proğramı oradanda kur ve çık.Daha sonra masa üstüne indirip çıkardığın editör çalışacaktır.
usta müthişsin oldu. çok teşekkürler. hayırlı iftarlar.
İşinin görüldüğüne sevindim.Sana'da hayırlı iftarlar
bu yazılımı cihaza atınca cihaz rgb de çalışmıyor cvsv de çalışıyor nedenini bilen arkdaş varmı
Premiere Paketini güncel *** girdim açmadı neden acaba yazılımda pw star ok diyor bilginize
teşekürler babacan emeklerine sağlık
eline saglık güzel olmus kaonların premiyeri cozmedigini soylüyorlar astra canak kuracaktım vazgectim dogrumu
teşekkürler sizler harikasınız solun
HEMCO MENULU CIHAZLAR bu kanal editörünü acılmıyor şu anda xp kullanıyorum
bundan önce katılımsız brogram kullanıyordum sorun olmuyordu ne yapacaz
saygılar
hcakir yaptım aynen dediginiz gibi saolun saglıcakla
saygılar
Ustam bu yazılımı çok sevdim.İki cihazımdan birine attım 16 00 A1 çok güzel oldu yanlız öbür cihazım 12 01 A5 versiyon 3.1 ona atamadım no av hatası veriyor bu yazılımları bunlara atamıyacakmıyız sorun düzelmiyecekmi.
Yani bu cihaz 12 01 A5'in flash'ı bir megabayt'mı ben iki biliyordum.