4100 de tps paketini çözmek için kırmızı tuş olmuyor hangi tuşa basacağız
Printable View
4100 de tps paketini çözmek için kırmızı tuş olmuyor hangi tuşa basacağız
cevap cok sevinirim
TPS Au >>> 10873 V 27500 Frekansı üzerinde Kumanda üzerinde bulunan Kırmızı (F1) tuşuna basarak karşınıza çıkan ekrandan Evet seçeneği üzerinde ok tuşuna basınız Complete uyarısı çıktığında exit tuşu ile çıkarak keyleri güncelleyebilirsiniz...
yardımlarınız için teşekkür ederim.çalışmalarınızda başarılar.kolaygelsin.
80800 cı için yok mu zalim usta yazılım
:tongue: :45: Emeği geçen zalim kardeşimize teşekkürler :clap2:: :present:
Ustam ellerine-emeğine sağlık...
thanks baby
kırmızı tusa bastıgım da olmuyor kumandası 4450 yada9450 gibi değil.
hocam sağol iyi çalışmalar
arkadaşlar bende 9400cı var ben buna daha önceleri yazılım atabiliyordum fakat şimdi yükleme proğramını açıyorum dosyayı bulması için bul butonuna basıyorum fakat açmıyor port ayarları da yaptım ama dosyayı bul açmadığı için yazılım atamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?
tesekürler zalim usta ........
birazdan yükleyecegim teşekkürler
teşekkürler üstad.
Zalim Usta ellerine sağlıkta şu yazılımları WinZipli değilde WinRar lı olarak dönüştürmen mümkün değilmi. Recevere yükleyemiyorum hata veriyo
olmuyor, olmuyor, ya benim bilgisayarda problem var
zalim ustam özür dilerim elimde gm 57000cı cihazım var açılırken L5.81 yazıyor buna hangi yazılımı atabilirim
kosovalı ustam teşekkürler
Ustam Emeğine Sağlik
Zalim Usta bu 9400 cı için olan yazılımı yüklenecek şekilde yapamazmısın. Önceki bilgisayarda yazılımları sorunsuz yüklüyordum. Şimdi ne yapsam hata veriyor.
Klasöre çıkartıyorum, hasarlı dosya diyor.
tşk . ederim sagolunuz saglicakla
Eline sağlık çok teşekürler..
Anthony99 ilgin için çok tşk ederim.tşkürüm biraz geç oldu kusura bakma.üç gündür nete oturamadım.
Winrar sertifikalı değilse hasarlı gösterirmi?
yardım istiyorum acil ya gm9400vcı makinem var ama programı yükleyemiyorum yükleme şekillerini harfiyen yapıyorum ama olmuyor e-03 hatası veriyor lütfen yardımcı olun bekliyorum
dünden beri yüklemeye çalışıyorum zip hatası olmasa gerek yazılımı birkaç arkadaşda da yükleme hatası vriyor gm 9400vcı lar için genel bir sorun var galiba sürekli e-03 hatası diyor ne demekse yardımlara şuan açığım yada ne yapmamız gerekiyor
kosovalım sen çözersin bunu ilgin için teşekkürler
merhabalar.9450 cı cihazım var.Son 19.07.2007 tarihli yazılımı yukluyorum ama E01 hatası veriyor.port ayarını 115 k dan 57 k ya düşürdüm ama yıne olmadı.hatta uyumluluk kısmında windows 98 sectim yıne olmuyor.yukleme yapamıyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
yukledim
emu ne demek ve nerde ne işe yarar**
TPS ler gittimi aceba gm57000sfta da yok bugün.
slm zalim
benim cihaz gm 9400 vcı yazılımı yükledim verdiğiniz freakans üzerinde kırmızı f1 tuşuna bastıktan sonra yükleme yapıo fakat complete yerine fail dio yani hata verio ne yapmam gerek herkese tsk
57000 cı ya karşılık gelen yazılım nedir acil yardım arkadaşalr
eyvalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
vista yuklu cift işlemcılı bılgısayardan goldmaster a tps sfrelerını gırerken hata verıyor ne yapabılırım.
vista yuklu cift işlemcılı bılgısayardan goldmaster a tps sfrelerını gırerken hata verıyor ne yapabılırım.
tf 6400f teşekkürler ustalar
Selam Zalim Ustam,
Benim GM 9400 FTA cihazım var, TPS leri izlemek için aynen bu dadiklerinizi yaptım "TPS Au >>> 10873 V 27500 Frekansı üzerinde Kumanda üzerinde bulunan Kırmızı (F1) tuşuna basarak karşınıza çıkan ekrandan Evet seçeneği üzerinde ok tuşuna basınız Complete uyarısı çıktığında exit tuşu ile çıkarak keyleri güncelleyebilirsiniz..." Sonuç alamadım. Acaba ".... keyleri güncelleyebilirsiniz....." derken bu işlemden sonra başka şeyler de mi yapmamız gerekiyor? Yardımcı olursanız memnun olurum.:49:
Kardeş menü 1-2-1 tuşlarına bas çıkan tablonun en altında default var onu okey'le ve çık dediğin işlemi sonra yap.Yani cihazı resetle açacaktır.
Sağol kardeşim dediğin gibi yaptım ve sonunda TPS leri izleyebiliyorum.
Benim birde GM 11400 CIM var onuda yapmaya çalıştım malesef sonuç alamadım. Sanırım bir yerde eksik yapıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
gm de 11400 te yok 9400 seirsi çok iyi