ushaia tv için her gün aes *** girmek gerekiyormu
Printable View
ushaia tv için her gün aes *** girmek gerekiyormu
malesef evet :(Alıntı:
hisar71 Nickli Üyeden Alıntı
ellerine sağlık kardeşim çok iyi iş çıkarmışsın
yazılımlarda sorun yoktur test edildi gönül rahatlıgıyla yükleyebilirsiniz
:clap2: :clap2: Çok teşekkürler kardeş yükledim açılıyor denendi ok.:clap2: :clap2:
13 42 65 nezaman çıkacak çalışmalarınızda başarılar dilerim
Sayın hocam emeklerin için teşekkürler. Ama (DSC_911AZ_HW_12.03.A5) Biss ve Conax Menüsü yok Denedim Bilginiz olsun ( Tabi Benim cihaz göstermezse bilmiyorum) Çalışmalarızda başarılar dilerim.
herkese merhaba bu kaon 12.c1.a5 yazilimlarinin motorlu olani yokmu ,veya kaon 570 12.c1.a5 orjinal emulu türkce menülü yeni yazilimi tabiki disko.....b..yazilimi icinde olan ilgili arkadaslar lütfen bi cevap
polsat yukmu?
Alıntı:
mehmet48 Nickli Üyeden Alıntı
sen neistedigini düzgün yazsana arkadaşim motorlu çanagın varsa tarattırırsın...orjinal emu istersen 3-5 ay beklersin...yukarıda verdigim yazılardan memnun degilsende yüklemezsin:angry8: :angry8: :crashs:
ala ala yaw milleti ne kadar memnun etmeye çalışsan yinede yaranamazsın..hayret bişey yaw
ellerinize sağlık ama disco nedir ben biraz cahil kaldım bu konuda
Discovery Turkey kanalı TurksattakiAlıntı:
selim96 Nickli Üyeden Alıntı
Yazılımı kup 230 veya 240 ile yükleyiniz.Yükleme yaparken bilgisayarınızda başka açık bir program olmasın.Alıntı:
kumru6434 Nickli Üyeden Alıntı
Emeğine Sağlıkkkk
:computer:
eraslan üstad emeklerinizden dolayı teşekkürler
merhaba eraslan nextvision yazilimlari uygundur tesekkürler
eraslan ilkönce merhaba ilgin ve alakan ayrica emegi gecen herkese ayri ayri tesekkür ederim galiba yazim yanlis anlasildi seninde tahmin ettigin gibi benim motorlu canagim var benim uydu alicim kaon 570 ci 12.c1.a5 ve sizin vermis oldugunuz yeni yazilimlardan kaon 511- 12.c1.a5 olani yükledim menüden kanal aramayi girince ancak sabit aratabiliyorum baska secenek yok yani motoru kullanamiyorum ayric h/w si bana uyan sunny yazilimi yukledim oda sabit insallah bu sefer anlatabilmisimdir ayrica vermis oldugunuz yazilimlari beyenip beyenmeme gibi bir sey de söylemedim zaten öyle bir lüksümde yok yanlis anlasilmadan dolayi da özür dilerim ben sadece böyle bir yazilimin münkün olup olmadigidir herkese saygilarimlaAlıntı:
eraslan Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş eğer daizeck motorlu bir sistemin varsa kanal aramadan daizeck ayarlarını yapman lazım.Seçenekler kısmından eğer motorun usaals destekli bir motorsa usaals moduna alıp enlem boylam değerlerini girmen,usaals desteği yoksa motor seçeneğini seçip uydu pozisyon ayarlarını yapman lazım.Kolay gelsin
13.42.65 için ilgilenen kimse yokmu?
sevgili üstat emegine herzaman saygılar
Thanks! Works 100% :clap2:
sayın gocabey
aradıgınız dosya verildi kolay gelsin.........:clap2:
Thanks!
ACİL YARDIM...
ARKADAŞLAR BEN LOEDERİ 219v3 OLAN SUNNY 7011 16-c0- a1 YE LOEDER 219v4 ATTIM AMA MAKİNADA HİÇ IŞIK YOK NE OLDU SİZCE...
eraslan kardeş bende kaon bordlu next 7600 sky var hani yazılımı yükleyecegim. R-DSC_911AZ_HW_12.03.A5..ERASLAN.zip bumudur dosyam ?
ewet arkadaşım dogrudur...cihazım kaon bordlu demişsin sorunsuz yükleyebilirsin
peki bir soru daha eraslan kardes ben devamlı kup 230 kullanıyordum loader olarak sen LOADER 219 V4tür (BUNA ÇOK DİKKAT EDİNİZ) yazmıssın. Bu loaderımı kullanıcagım ; eğer kullanıcaksam hangi linkten temin edebilirm. tsk..
kup 230 ile yükle arkadaşım cihaz bilgisinde loader yazar bu loader o anlama geliyor 2.19 olacak loader 6.19 ise ilk önce 2.19 a dönüştürün daha sonra yazılımı atın
Eraslan usta bende DSC911 UZ-hw 13.42.65 cihazım var ona nereden yeni yazılım bulabilirim.Bana yardımcı olursan çok sevinirim.Teşekürler.
MODEL : DSC-911AZ
Last Update : May 16 2004
S/W : V02.00.00
H/W : V12.03.A5
Loader :V6.1.8
C.A :2.2.2
2.19 a nasıl dönüştürecegim yardımcı olursanız sevinirim.
hocam ellerinize sağlık saygılarımlaAlıntı:
aboeslam_dj Nickli Üyeden Alıntı
eraslan eline emeğine sağlık kardeşim yine döktürmüşün çok sağol.:clap2: :clap2: :clap2:
arkadaşlar son yazılımı atarsak disco çalışmaya devam edermi acaba
yazılımlar güncellendi 25.03.06 tarihli forumumuzda var full ok. yükleyebilirsiniz
Is 13.42.65 or 13.42.6D Available now with polsat?
No polsat!!!Alıntı:
print Nickli Üyeden Alıntı
valla hocam buraya alınması iyi olmuş.anakartı yaktıgımdan biraz ayrı kalıyoruz forumdan ancak evden bakabildim şimdi
emeginiz için teşekkürler
saygılar
(softcam falan yüklemeye gerek yok dimi)
disco için yüklemeye gerek yok multiler için var
arkadaşlar merhaba
1030 dcı skyz
last uptade :25.02.2006 supersat
2006 supersatforum
h/w :v12.03.a5
load:v2.1.9
cas.2.2.2
cihazıma hangi yazılımı yükleyebilirim teredütte kaldım yardımlarınız için teşekürler 25 03 tarihli yazılımlarda sunny 1030 adını bulamadım da ...!
arkadaşım yazılım atmaktansa softcam yükle derim
sayın Eraslan olabilir tabi softcam hiç yüklemedim ama sanırım yaparım.Alıntı:
eraslan Nickli Üyeden Alıntı
1 sayfada verilenler softcammı eğer softcam ise uygun HW li olanı alıp yükleyecem değilm?
teşekü
:computer: rler
güncel softcam forumumuzda var veya ellede tps yerine keyleri yazabilirsiniz
Soft Cam Atarken Hw Ye Gerek Yok
Kolay Gelsin
Üstadlar, 911U_13.42.65 'e ilgi bekliyoruz... teşekkürler
softcam atarken HW ye gerek yoksa 1 mesajda verilen yazılımlar neye yarıyor? onlardan kimler nasıl faydalanabilecek?Hangi cihazlarda kulanılacaklar?Alıntı:
Metin Elektronik Nickli Üyeden Alıntı
benim cihaz bilgilerime göre bir faydası olurmu..?
teşekürler.
sayın metin elektronik ilginize teşekürler.Alıntı:
Metin Elektronik Nickli Üyeden Alıntı
softcam atarsam biss ve disco'ları izleme imkanım olacakmı?
:computer: TEŞEKÜRLER :computer:
Softcamda biss ler varsa izleyebilirsiniz..Alıntı:
vfidan Nickli Üyeden Alıntı
bu *** işide nereden çıktıAlıntı:
tike® Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler eraslan
Something is wrong with this firmware: 16.C0.A1.
After I upload it into my receiver, in the display apears "halt" and no channel works :(
yazılımlar güncellenmiştir
yazılımlar güncellenmiştir
16.80.01 or 16.80.90??????????????????????polsat???????????
thank you
511 ksc 12.01.A5 BORD YAZILIMLARI TARİHMİ OLDU YOKSA YENİ HİÇ BİR YAZILIM ÇIKMIYOR.Alıntı:
MISTIK Nickli Üyeden Alıntı
ONA GÖRE ŞİMDİDEN ÖNLEMLERİMİZİ ALALIM
KOLAY GELSİN.
polsat yok