tamam abii b urasıda devamlı esiyo samsun esentepedeyim aynen adı üstünde esentepe hergün esiyo donuyoz iştimalarda ama samsun güzel yer
Printable View
a.s kardeşim samsundan herkese selamlar
güle güle kardeş hayırlısı ile allah gelmek nasip etsin selamlar
kardes ALLAH'A emanet ol YUCE ALLAH yar ve yardımcınız olsun:praying:
Hayırlı tezkereler kardeşim. İnşallah hayırlısıyla bitirip gelirsin. Gözlerinizden öpüyorum, iyi yolculuklar.
Saygılar.
hayırlı teskereler
usta birligim belli oldu süngütepe-kilis huduttayım herkese selamlar ayın 2sinde izne geliyorum aydına kilisi bilen varsa nasıl bir yer oldugunu söylerseniz memnun olurum :)
Alıntı:
kardeşim hayırlı teskereler diler askerlik hayatında üstün başarılar dilerim işallah askerliğini bitirir aramıza dönersin tüm memmehciklere hayırlı teskereler yolunuz açık yüce allahım tüm askerlerimizi korusun vatan borcu biterbitmez aramızdasın hoşça kal
Sana hayırlı askerlikler ve hayırlı teskere diliyorum. Senin nezdinde tüm askerlerimizi kucaklıyor ve selamlarımı gönderiyorum.
evet arkadasım vatan borcu bıter bıtmez aramızdasın sana hayırlı teskereler sayılı gun cabuk gecer
hayırlı teskereler arkadasım.
hayırlı teskereler...
hayırlı teskereler kardes allah kazasız belasız sevdiklerine kavuştursun::==devrekten selamlarrrr
hayırlı teskereler kardes
selametle git selametle gel ALLAH a emanet ol
hayırlı teskereler arkadasım, selametle git selametle gel ALLAH a emanet ol.
:wave: :wave: :wave: allaha emanet olun
Allaha Emanet Ol
ALLAH sanada diğer bütün askerlerimizede kazasız belasız hayırlı tezkereler nasip etsin.hepiniz ALLAH'a emanet olun.
yaw bilen yok mu kilisi hiç kimse yazmamış 2 hafta sonra gidecem oraya :49:
var hemde iyi bilen var gaziden selamlar söyle kilis de bir zamanlar orda görev yapmıştım sınıra gidiyosun dostum suriye sınırına hutdut birliğinde görev yapacaksın 24 saat nöbet var sıcak rahat yerdir arası
vatan borcu hayırlı teskereler diliyorum allaha emanet ol
bu arkadaşımızın acemi birliği bitti neredeyse :)
sana hayırlı tezkereler. gittigin yeri bilmiyorum . ama dersen ISPARTA dag komando taburu dersen ve ANKARA koruma taburu dersen bilgi verebilirim 72/1 tertib
hakkaten ya özgür kardeşimiz nerdeyese bitirip gelecek hala hayırlı teskereler mesajları var.. yakında nişanlanır hala hayırlı tezkereler yazılmaya devam edilir....
kasım ayında konu açılmış.
kardeşimize hayırlı tezkereler artık...
Allah a emanet olun hepiniz hayırlı teskereler 81/1 kral tertip
hayırlı teskereler...Allah yolunuzu acık etsin.slm..........
onbaşı özgürden herkese selamlar dagıtım iznine geldim 1 hafta görüşcez artık
senin oglan nerde yapıyodu askerlik
helal olsun arkadas
hayırlı teskereler
ben gidiyorum allaha emanet olun 1 sene sonra görüşmek üzere k.ib. :wave:
Allah a emanet ol Özgür abi görüşmek üzere. :)
kilisten herkese selamlar
Ne bitmez askeriğin varmış:D sen gideli bana 3 sene oldu gibime geliyor :D
usta yeteneklerini askerde devam etmekte:puah: rahat bırak askerimizi:puah: zaten şimdi çok yoğun:puah: özgür erge sen bakma kosavalı kardeşimize oda askerde nasıl ofline olacak ya onu öğrenmek istiyor:puah: :puah:Alıntı:
ne işler çeviriyonuz arkamdan bakem:bangin: gelir size hgemenaskere alırım kaçak derim ayvayı yersiniz :D:D:puah:
herkese selamlarkilisten duydunuz mu bilmiyorum hatayda bir karakola roket attılar
ALLAH tüm askerlerimizi polisimiz korusun arkadaşlar ve tüm halkkımızı da korusun
Allaha emanet ol babacan
allah yardımcınız olsun siz varsınız diye biz rahat uyuyoruz ama inanın ki arkanızdan hep dua edyoruz eeeeeeee bizede zamanında dua ediyorlardı askerken dua almak çok güzel dostummmmmm
Allah a emanet olun hepinizzzzzz
Allah tüm mehmetçiklerimizi korusun.
Yüce Allah Ordumuzdaki Tüm Görevlilere Ve Er Erbaşlara Hayırlı Muzafferler Kazasıs Ve Belasız Teskereler Nasip Etsin '' Hayır Ve şer Ancak Allahtan Gelebilir''
allah tüm mehmetçikleri ve rütbelileri korusun gerçekten kutsal bir görev askerlik
77 dedi yalova az kaldı az bitti bitiyo
benim için önemli olan 009 plakam ama istanbulda anlamlı benim için :45:
öle bişey yapmam merak etme :)
olm özgür bitmeyecekmi daha bu askerlik?
güle güle git güle güle gel biz yine burda olacaz sağlıcakla kal