]
arkadaşım cihazın hw'si nedir
Kucer 06 dosta once ilgilerinden dolayi cok tesekkurler ediyorum. Gecikmemin nedeni evden ayrilmak durumunda kaldim, onun icindir ki gec yanit veriyorum.
Cihazim : H/W: v 12.CI.A5 tir.
Tekrar tesekkurler.
Printable View
]
arkadaşım cihazın hw'si nedir
Kucer 06 dosta once ilgilerinden dolayi cok tesekkurler ediyorum. Gecikmemin nedeni evden ayrilmak durumunda kaldim, onun icindir ki gec yanit veriyorum.
Cihazim : H/W: v 12.CI.A5 tir.
Tekrar tesekkurler.
Kucer 06 Tesekkurlerimle!
Onerinizi aynen uyguladim, sonuc muspet cok sagol Kucer 06 kardes.
Eksik olma.
suunny de menü şifresi nasıl sıfırlanıyor ya unuttum?:(
Arkadaslardan ricam!
Sunny cihazimdaki Stream menusunun uzerine kaon yazilimi attim. Ancak menunun yabancisi oldugum icin, kanallari yukleyemiyorum. Muhakkak ki benim acemiligimden kaynaklaniyor. Installation bolumune giriyorum ne otomatik ne de manuel bir turlu basaramiyorum. Bu hususta arkadaslarin yardimlarini rica ediyorum. Hersey icin simdiden tesekkurler ediyorum.
Not: Instellation sayfasinin yanindaki cercevenin duzenlemesiyle ilgilidir diye dusunuyorum.
Hallederiz Dosta Tesekkurlerimle !
Oneriniz dikkate alindi, ancak sinyal yeterli olmadigi icin, izleme sansi da olmuyor. Ben yinede ilgilerinize sonsuz tesekkurler ediyorum. KAON yazilimi atmamdaki maksat;
ASTRA 1 deki PREMIERE'leri yukliyebilmekti. Cunku hangi yazilimi atsam PREMIER'leri acamiyorum, bu konuda yardimci olabilirseniz, cok sevinirim...
Sevgi ve Saygilarimla. . . .
bende de kaon 16.80.91 h/w li yazılım var ve yazılım attım 2 gün sonra cihaz kendiliğinden bir anda kapanıp cihaz ön panelinde , n yazısı çıktı. yazı 3 sn falan kalıp sürekli açılıp kapanıyor. Nasıl olduysa anlamadım. Cihaz hangi yazılımı atarsam atim sürekli restart yapıyor
bir de kup 230 da yükleme yaparken bu yazılar çıkıyor
target model mismatch: Kaon Team
the set-set-box eeprom/flash is blank!
The eeprom data:0,8,b9,kaon team,3,0,0,ff,0,ff
acil yardım . ustam 12.01.a5 cihazım dün akşam önce ***ler silindi sonra makinada görüntü gitti.yazılımları alıyor,fakat kendi kendine açılıp kapanıyor şimdiden teşekkürler.
ilgin için teşekkürler ustam deneyeyim.sağolasın
ilginç bir cihaz kaon tabanlı clasicos yazılım yüklü
usta kolay gelsin amax plus sky cihaz kaon tabanlı 619 loader hw sistem bilgisi :A-max plus 0312000000A1 model den başka birşey yok türkçe menü için yazılım hangisi olur yada
neye dönüşür
sorun çözülmüştür sf2 yazılım uyum sağlamıştır
merhabalar . bende kaon 911uz 12,42,65 var bendeki sorun tursat uydusundaki sembol değerleri 30000 olanlarda sinyal seviyem %90 olduğu halde görüntü kayması ve cırtlama sorunu var nasıl halledebilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür edrim
malesef bende strem yazılım yüklü kaon cihazımda 30000 sembol oaln kanaları bulmuyor veya bazılarını sinyal seviyesi 75 olmasına ragmen göstermiyor..Bu cihazla ilgili bir sorun çünkü başaka marka next gibi cihazlarda sorunsuz kanaları göstermekte bu sorunun çözümüm varsa veya çaresi ne lütfen yardım yoksa yeni cihazmı olmak gerekiyor...
peşin teşekürler
Arkadaşım stream yazılımın artık hiç bir artısı yok.Cihazın hw no'suna göre sunny orjinal yazılıma dön.Sunny yazılımlarda kanal arama aktiftir.Yazılım atmadan evvel kurukafa atmayı unutma.Daha sonra tüm tp'leri silerek güncelleme frekansını gir ve tarat.Bütün kanalların gelecektir.
Arkadaşlar bende sunny at9010 pvr cihaz var kaon tabanlı olduğu için KAON KSC-N550H2R de uyuyor fakat bu yazılımı bir türlü bulamadım kimde varsa bir yardım etsin minnettar kalıcam.
Şu an icin yükleyeceginiz yazılım digi tv yazılımıdır , (yazılım icin sunny bölümüne bakınız)..
Tp herhangi bi kanalın uydu üzerinden izlenebilmesi icin gerekli olan parametreler diyebiliriz.. Tüm tp leri silme olayı şebeke arama yapmak icin uygulanıyor, şebeke arama yapmayacaksanız tp leri silmenize gerek yok..
Sevgili Hcakir,teşekkürler. yalnız sunny'nın hangi yazılımı olucak..?Alıntı:
sunny 9030FTA-CI/9040 ... diye devam eden başlık altındaki yazılımdanmı?
yoksa sunny 10050 serisi yazan başlıktakı yazılımdan mı..? yada tam olarak hangisi?
cehaletimi mazur görün,cok mu fazla şey istedim :)
Arkdaşım ilk önce cihazına kurukafa dosyası ardında yazılım yukleyeceksın. aşağıda kurukafa ve yazılımı linklerini veriyorum.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ayrıca aşağıdaki linide incele ayrıntılar mevcut.
volkan teşekkürler.yalnız atmup103 'ü ben mi kullanamıyorum bilmem yazılımı yüklemiyor. şöyle bir hata veriyorAlıntı:
: connected !
: Receiver Upgrade (V1.03) 30.Mar.2005 user
: File openend !
> my Loader:L 219
> Im 2M.
> Im waiting.
> PC: AT-7010DZ, h/w(16.C0.A1), s/w(22.00.07)
> Im: L 219, u0 , 2M, h/w:16.C0.91, s/w:0A.00.00, BM-1100FTA
> check my model BM-1100FTA != AT-7010DZ
: Upgrade Fail
> Im working.
: connected !
: Receiver Upgrade (V1.03) 30.Mar.2005 user
: File openend !
: COM2 disconnected !!! ("Enter".)
mrb hallederiz. şu anda cihazın sistem bilgisine baktığımda şunlar yazıyo.Alıntı:
MODEL:BM-1100FTA
İnfo:FİXED BY HCAKİR
S/W: VOA.00.00
H/W:V16.Co.91
YENİ YAZILIM YÜKLEMEYELİ COK OLDU. ÖNCEDEN SEYREDEBİLDİĞİM BİRCOK KANALI ŞU ANDA SEYREDEMİYORUM. RADYOLAR BİLE ÇEKMİYOR.
dolayısıyla cihazıma uygun en son yazılım nedir diye sormustum forumda volkan arkadasımız sunu yazmıstı:
"Arkdaşım ilk önce cihazına kurukafa dosyası ardında yazılım yukleyeceksın. aşağıda kurukafa ve yazılımı linklerini veriyorum.
KURUKAFA DOSYASI
KURUKAFA YUKLEME TALIMATI
SUNNY 7010 DZ 16.C0.A1 YAZILIM
YAZILIM YUKLEME LOADERI "
bu doğrultuda bu yazılımı yuklemeye calıştım fakat hep hata msjı aldım.
( 139. msjdan itibaren yazıları okursan daha net anlatabilmiş olurum herhalde)
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Selam
Arkadaşım öncelikle Sunny 16.c0.a1 bin formatındaki yazılımı yüklemelisiniz..bu yazılımı yükledikten sonra sunnye dönüsüm yapmıs olacaksanız sonrasında Volkan arkadaşımn verdigi yazılımı rahatlıkla atabilirsin..
Cihazına uygun sunny dönüsüm yazılımını indirmek icin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kup230 ile engineer modda yükleme yapın..!
selam usta 3200 x platinyum orion modül var buna yazılım atıcam bana yardımcı olurmusunuz yükleme loderi verirmisiniz saygılar
HCakir sana sonsuz teşekkürler. cok kısa ve öz anlatımınla bu işi hallettim. yalnız son bir sorum olucak:Alıntı:
kanal arama aktif değil anladığım kadarıyla ( doğrumudur..?)
hangi hazır kanal listesini yuklemem gerekir?
sunny hazır kanal listesini mi yoksa stream menülü hazır kanal listesini mi?
yardımların için şimdiden teşekkürler
Sunny yazılımlarında Şebeke Arama (Network Search) aktifdir..Tüm tp'leri sildikten sonra , 12731 v 3333 5/6 tp sini ekleyiniz ve şebeke arama seçeneğini açık yapın türksattaki tüm kanallar sıralı olarak cihazınıza yüklenecektir..
Benim tavsiyem kendiniz taratmanız, kanal listesi yüklemek istiyorum diyorsanız
Kanal listesini yüklemek icin Sunny - Kaon 2 mb channel editor ile yükleme yapmalısınız indirmek icin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kanal Listesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanal listesi yükleme resimli talimatı icin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tıklayın..!!
Kolay Gelsin
Üstünde sunny yazılım olan cihaza stream kanal listesini atabilirsiniz veya üstünde stream yazılım olan cihaza sunny kanal listesi atabilirsiniz..Alıntı:
Bilginize
Türksat kanalları güncelleme frekansı 12731 değil artık değişti.Yeni frekans 11962/03333/V(dik£y)dir şebeke açık taratabilirsiniz.
selam arkadaşlar bende 7400cim (H/W:12.03.AK) var thor uydusunu izlemek için yazılım varmı acaba bu göre yardımcı olurmusunuz
enson güncel hazır kanal listesi var mı?
Herkese selamarkadaslar benim tv.cupe giti.yenisi gelene kadar pc den seyredemezmiyim acaba
cihazim markasi kaon dur. izleyebilirsem veya izleyemesem birisi nasil izleyebilirimi
aciklarsa memnun olurum.simdiden tesekur ederim
bu sorun kaon tabanlı cihazların hepsinde yapıyor arkadaşım senn cihaza özel değil ya cihaz hiç açılmıyor ayda kapanıp duruyor KK+ atınca geçiyor
kardes digital tv kartin ne oldugunu bilmiyomki.b.sayari alirken herseyi ustunde vardi.3 tane cd verdiler.biri asus biri enhernet .soundmax ses sistemi icin var3 tane cd var.biri yardimm etsin.deAlıntı:
bugun yayinlara bakalim bari
birniz bi cevap vermediniz yarin televizyonun gelmesi icin sirkete 10 defa
tlf actim yarin tv.geliyor. amada iyi yardimci oldunuz.mod lar bir olumlu yada olumsuz
bir cevap bile vemediler sagolun.
Ustacum sen daha digital tv kartının ne oldugunu bilmiyorken nasıl ayarlamaları yapıp baglantıları kurup pc den izlemeyi düsünüyordun?Alıntı:
evet bazı modlar gel ***fim gel mevki benm degil mi diyorlar ama herkes öyle degil..
:wave:
slm kaon marka cihazım var türksat uydusundan sinyal gelmiyo ama bazı kanalların avrupa yayınını gösteriyor trt grubu yok eden ola bilir yardım. teşekkürler.
ksc 511z cihazım var her şey normal cihaz açılıyor menüleri falan görebiliyorum sinyal yok ibaresi görünüyor görüntü yok.cihazın güç devresinde bir direnç yanmış renkleri belli değil.200k lık bir pot bağlayıp denedim değişen birşey olmadı.sorun nerede olabilir? bilen varsa yardım bekliyorum.
12.00.01,12.00.a1 hw cihaza orginal yazilim ariorum?
13.42.65 in yazılımı varmı
kaon ksc 511 cihazım var . info:10.05.21-d2bc
s/w:v02.00.01
h/w:v12.01.a5
loader:v2.1.9.v4
c.a:2.2.3 birkaç gündür cihaz cnbc-e ,ntv, flash tv ....gibi kanallara geçişte cart cırrt diye ses yapıyor görüntü kare kare oluyor .ayrıca bu akşam farkettim ki sirrius uydusundaki hust*****ler kanal göstermiyor .sebebi ne olabilir çözümü nedir lütfen yardım edin. teşekkür ederim
sinyal lakitesi düşük çanak ayrla
مشششششششششششششششكور
bıss """lerine kaon cıhazında sıralama nası olacak saygılar izah edermisiniz
şebeke değişti şeebeke 11844